• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ben durmadım aslında kendi durdu hani takılma kiloları varya sanırım orda takıldım ben regl dönemlerinde 93.7 leride gördüm ama kendilğinden 92 ye indi ben her tartıya çıktığımda 95 olmuşumdur heralde dedim ama çok şükür görmedim.
bırak elbiseyi benim ayağım bile büyüdü 38 ken şimdi 39 hatta yeni aldım :53:40 numara:50:şok şok şok...

Evet tıpkı elbise bedenleri gibi ayakkabı numaraları da büyüyor :)

Benim ayaklarım kilo alınca enine genişlediği için ayakkabıları da yakıştıramıyorum kendime :9:

Ayy, ne çok problemim varmış kilolarla :61:

Şu aralar ben de istediğim gibi spor yapamıyorum maalesef, aslında az da olsa hareket etmek faydalı olurdu...

ben şu anda spor yapamıyorum buda elimi kolumu bağlıyor geçen sene çok aktiftim iki gün plates 3 gün yüzmeye gidiyodum dırakınca kilo almamı oda etkiledi sanırım.yürüyüşü tek başıma yapınca canım sıkılıyo!! kafa dengi bir arkadaşım da yok yakınlarımda.kendimize biazaman belirlesekde burda hepimiz aynı anda şu 8 dakikalık hareketlerden yapsak .tabi işte olanlar hariç esin dışında varmı işten katılan acaba??

bende işteyim 5 de mesaim bitiyor

Evet tıpkı elbise bedenleri gibi ayakkabı numaraları da büyüyor :)

Benim ayaklarım kilo alınca enine genişlediği için ayakkabıları da yakıştıramıyorum kendime :9:

Ayy, ne çok problemim varmış kilolarla :61:

Şu aralar ben de istediğim gibi spor yapamıyorum maalesef, aslında az da olsa hareket etmek faydalı olurdu...
aynen benim de taraklı ayaklarım en büyük zevkim internetten alışveriş trendyoldan dayanamayıp kaç defa ayakkabı alıp iyade ettim .sorunluyum alma!! işte bi umut...kalp çarpıntısı yüzünden doktora gittim herşeyi kontrol ettirdim doktor kibarlığından kilodandır demedi hiç bişeyin yok sağlamsın dedi sadece)))bide benim şöyle bi sorunum var aynada kendimi hiç kilolu görmüyorum ya siz aynda gayet iyi görüyorum mutluyum fotoğraf yada kamera görüntülerime baktığımda bunalıma giriyorum bubenmiyim diye hele yanıma kısa ve zayıf biri denk geldiyse ''güliver''gibi kalıyorum valla fotoraf çektirmeye korkuyorum.geçen kurs belge töreninde toplu foto için poz verirken herkesi önüme geçirmişim onları kapatmayım diye sonuç :ben görünmüyorum...
ahhh işte böyle kimseyle konuşmadığım şeyler bunlar kızlar şaşırmyın neler anlatıyo diye siz anlarsınız benim halimden...

aynen benim de taraklı ayaklarım en büyük zevkim internetten alışveriş trendyoldan dayanamayıp kaç defa ayakkabı alıp iyade ettim .sorunluyum alma!! işte bi umut...kalp çarpıntısı yüzünden doktora gittim herşeyi kontrol ettirdim doktor kibarlığından kilodandır demedi hiç bişeyin yok sağlamsın dedi sadece)))bide benim şöyle bi sorunum var aynada kendimi hiç kilolu görmüyorum ya siz aynda gayet iyi görüyorum mutluyum fotoğraf yada kamera görüntülerime baktığımda bunalıma giriyorum bubenmiyim diye hele yanıma kısa ve zayıf biri denk geldiyse ''güliver''gibi kalıyorum valla fotoraf çektirmeye korkuyorum.geçen kurs belge töreninde toplu foto için poz verirken herkesi önüme geçirmişim onları kapatmayım diye sonuç :ben görünmüyorum...
ahhh işte böyle kimseyle konuşmadığım şeyler bunlar kızlar şaşırmyın neler anlatıyo diye siz anlarsınız benim halimden...

Yok canım neden şaşıralım, eminim herkes bu ve benzeri sorunları yaşamıştır, yaşıyordur... Zaten seninle aynı problemi yaşamayan insanlara bunları anlatmaya kalkınca anlattığına anlatacağına pişman ediyorlar insanı. Tamamen empatiden yoksun bir şekilde kilo ver o zaman deyiveriyorlar, sanki sen bunun için çabalamıyorsun, sanki bunun farkında değilsin :31: Burası içini dökmek için uygun bir yer :)

Bana gelince...

Bugün tekrar eski sistemime geri dönüyorum, zaten şu anda da kalori hesabı yapıyorum ama bazı zamanlar akşam 18'den sora da bir şeyler yiyiyordum, bunun da olumsuz sonuçlarını gördüm. Tekrar eskisi gibi gün içinde kalori hesabı yap, akşam 18'de de yemeği kes sistemine geçicem, en güzel kiloları o vakit veriyorum:39:

Son düzenleme:
ececim hepimiz o duyguları yaşıyoruz
bende kendimi kötü hissediyordum ama kilo yüzünden birde pkolu olmak ve hamile kalamamak daha çok yaktı canımı

yemek yiyesim yok
midem bulanıyor sesle rgeliyor karnımdan ama yemek istemiyorum

hepinize iyi akşamlar kızlar

Alminacım neler var listende? :)

canimm sabah mozzerellali domatesli ekmek arasi ve bir sütlü mkahve ictim ögleyi seftaliyle gecistirdim simdi aksam yemegimi yiyorum bi tabak nohutlu sehriye corbasinin icine bi kasik tavuk sote attim..aksamá acikirsam bir iki dilim karpuz yiyecem

canimm sabah mozzerellali domatesli ekmek arasi ve bir sütlü mkahve ictim ögleyi seftaliyle gecistirdim simdi aksam yemegimi yiyorum bi tabak nohutlu sehriye corbasinin icine bi kasik tavuk sote attim..aksamá acikirsam bir iki dilim karpuz yiyecem

Afiyet olsun canım, menünü beğendim, özellikle sabah kahvaltısı çok güzel başlangıç olmuş, yaz aylarında en iyisi :)

Afiyet olsun canım, menünü beğendim, özellikle sabah kahvaltısı çok güzel başlangıç olmuş, yaz aylarında en iyisi :)

kahvaltim hemen hemen hergün ayni canim..öle yumurta falan yiyemiyorum eskisi gibi yaa:(( uruzcum ben akupunkturluyum 1 haftadir yoksa doymazdim ben bununla:)

kahvaltim hemen hemen hergün ayni canim..öle yumurta falan yiyemiyorum eskisi gibi yaa:(( uruzcum ben akupunkturluyum 1 haftadir yoksa doymazdim ben bununla:)

Methini çok duydum ama ben daha önce hiç yaptırmadım. Gerçekten işe yarıyor yani? Bırakınca tekrar kilo alındığı söyleniyor, ne kadar doğru acaba? :26:

Methini çok duydum ama ben daha önce hiç yaptırmadım. Gerçekten işe yarıyor yani? Bırakınca tekrar kilo alındığı söyleniyor, ne kadar doğru acaba? :26:

istahi kesiyor canim ama yinede tam tamina kesiyo denilemez yine irade yani yine irade..sonrasinda aldigin kilolarda sana bagli dikkat edersen neden alasinki

menüm :

sabah : 1 dilim kızarmış ekmek , peynir , 2 bardak çay
öğlen : 1 limonlu maden suyu , biraz kiraz , 1 nescafe
akşam : bi kase mercimek çorbası , 2 tane tavuk but, kuskus salatası ,1 bardak kola

6km yürüdüm , akşam çay içerm ve karpuz yerim herhlde :D bütün gün ayaktaydım yemek temizlik bulaşık fln ev hanımlığı zormuş :D

Kötüyüm çünkü kabızım, hayatımda hiç bu kadar uzun süre kabız olduğumu hatırlamıyorum. Az yemekten kaynaklanıyormuş, her şey bir dert, az yesem bir türlü çok yesem bir türlü...

Pek uğrayan olmamış ben yokken :)

Bugün fazla bir şey yiyemedim, yazacak bir şey de yok o yüzden :61:

günaydın bayanlar
dünkü menümü yazayım hemen
sabah yarım dilim ekmek peynir domates
öğlen kiraz yedim
akşam 1 tabak makarna 1 kase yogurt
ve biraz çerez yedim

aldığım ilaçların etkisiyle sersem gibiyim sürekli uykum geliyor
başımı tutamıyorum resmen
ilacın dozunu düşüreceğim yapcak bişe yok

bu hafta hiç tartılmadım kilomu çok merak ediyorum cumaya kadarda tartılmayacam bakalım sonuç ne olacak

000211vt2.jpg

merak etme bugün dikkat edersen yarın o bir kilo gider

canım boyun kaçtı senin 59 kilo zaten ideal bir kilo neren incelecek daha

ah beni görsen birde
moralini bozma hedefine varacaksın eminim azimlisin çünkü

saol cnm desteğin için boyum 1.65 :emir_bebek:

Alminacım tartıda +1 kilo olarak görünse de 2 dilim pizza yüzünden 1 kilo almazsın dert etme :)
Geç vakit yiyip de sabah tartıya çıktığın için böyle bir sonuç görmüşsündür canım, 1-2 gün daha az kalori alarak dengele.

Boyuna göre zaten ideal kilondasın Papatyacım o yüzden kilo vermen bana göre daha zor olacaktır :)
Diyetten daha önemlisi sıkılaşma egzersizleri yapman, pilates ya da fitness olabilir.

evet gram veremiyorum :( inşallah spora başlicam :)))

Listeni ilk defa sporsuz görüyorum :1:
Ama çok az yemişsin gibi geldi bana :)

slm kızlar.bu ara takımı ihmal ediyorum elimde olmayan sebeplerden dolayı uruzcum teşekkür edeiyorum sana çok ii idare ediyorsun.
kızım düzeldi şimdi ben rahatsızım tatile geldik salgına yakalandık mide bulandısı bağırsak bozukluğu vs.kötüyüm baya
öpüyorum hepinizi.düzelir düzelmez buradayım

çok geçmiş olsun canımcım dikkat et kendine :(

Kötüyüm çünkü kabızım, hayatımda hiç bu kadar uzun süre kabız olduğumu hatırlamıyorum. Az yemekten kaynaklanıyormuş, her şey bir dert, az yesem bir türlü çok yesem bir türlü...

Pek uğrayan olmamış ben yokken :)

Bugün fazla bir şey yiyemedim, yazacak bir şey de yok o yüzden :61:

canımm sanada geçmiş olsun kabızlık çok fena ya insanı canından bezdiriyor..

günaydıııın!
yeni bir gün :62:,yeni bir diyet yeni bir ben,işalllaaaah!!
dün akşam bir kase nesfit yedim yağptığım yemeklere elimi sürmedim ki bolonez soslu makarna vardı büyük bir irade gücüydü benim için.bir bardak süt içtim ve yanında 4 adet burçak büsküi yedim.
kadis bence doktoruna danışmada lütfen ilacının dozajını azaltıp çoğaltma tedavini aksatmış olursun.
uruz yaş yada kuru kaysı,:28:içinde sinameki olan bitki çayları tükettinmi? işini kolaylaştırabilir.bide alt karın çalıştıran bir kaç hareket yap bir süre bak nasıl etkili oluyo.plates yaparken biz, o hareketlerde gaz kaçıranlar:60: bile oluyordu.

ahanda artık burdayım en azından yeni işim için evraklarımı tamamlayana kadar :)))))
bugün diyetten bi haberdim en azından akşamı kurtarma çabasını veriyorum :D
uruzcum senin dediğin gibi gram veremiyorum ama pilates setim hazırda beni bekliyor yarın kısmetse başlıyorum.
bu arada ben geçicide olsa çalışıyordum bugün işten ayrıldım o yüzden kendime bol bol vakit harcamak istiyorum :))))
çok uzun sürmeyecek bu keyfim çünkü yakındır memurluk atamalarım :)))))

eee sizde ne var ne yok kızlar :)))

Arkadaşlaaar nerdesiniz??? uruuuuuz nasıl olduun?mesut yar nasıl zayıfladı konusunu bulamadım yürüyüşü farklıymış demişsiniz ne yapıyomuş merak ettim linkini kopyalasanıza...
sabahtan beri yediklerim; bir kase mercimek çorbası 1 dilim kepekli ekmek,domates,3 dilim kaşar peynir,2 adet salatalık,1 bardak süt 3 adet burçak büsküit.1şişe maden suyu,4fındık.

Son düzenleme:
Back