Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

menümm :

sabah : 1 yumurta , biraz ekmek ve peynir.
öğlen: bir yeşil çay , bir şeftali , 3-4 kayısı , dondurma
akşam: 5 tane köfte, patates , ayran , ve biraz cips ve çerez :/

1.5 saat tenis yaptm sabah tenise gidince en az bir litre su içiyorum çok iyi oluyor bakalım bu cuma nasıl olacak ama veremicem yine galiba :/ karbonhidrattan ayrılamıyorum hiç :/

slm kızlar.bu ara takımı ihmal ediyorum elimde olmayan sebeplerden dolayı uruzcum teşekkür edeiyorum sana çok ii idare ediyorsun.
kızım düzeldi şimdi ben rahatsızım tatile geldik salgına yakalandık mide bulandısı bağırsak bozukluğu vs.kötüyüm baya
öpüyorum hepinizi.düzelir düzelmez buradayım

Yukarıda aynı anda yenmiş bir sürü abur cubur görüyorum sanki :)
Canım
gün güzel başlamış ama abur cuburlar yüzünden çok iyi bir final olmamış, senin de fark ettiğin gibi karbonhidrat tüketimi biraz fazla, onu azaltmamız lazım

Ayşecim çok geçmiş olsun, hastalık yakanızı bırakmadı, hem de en güzel zamanda, tatilde
İnş en kısa zamanda iyileşirsin canım

hoşbulduuuk!!
:13:takımın kurallarının olması güzel bende uyarım.. .geçen senelerdeki tecrübelerimden biliyorumki ;takımlarda eğer 3-5 kişi dinamik olmalı yoksa pek tadı olmuyo.
benim diyet listeleriyle aram pek iyi değil.karbonhidratı ve tatlıyı kestiğim zaman kilolar gidiyor.krom kullanıyorum gnc nin tatlı almını kontrol etmemi kolaylaştırıyor.spor şu anda yok evde belki bişeyler yapmaya başlayabilirim.

ayşe geçmiş olsun!sanırım salgın var nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama bende pazar günü aynı karın ağrısı ishalle mücadele halinde idim.bu günde kramplar eşlik etti.ama şimdi daha iyiyim...

75 ara hedef mi yoksa en son hedef mi?
Ne kadar zamanda hedefine ulaşmayı planlıyorsun? :)

ayşe geçmiş olsun!sanırım salgın var nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama bende pazar günü aynı karın ağrısı ishalle mücadele halinde idim.bu günde kramplar eşlik etti.ama şimdi daha iyiyim...

Geçmiş olsun, hava değişikliği bazı bünyelerde bu tür etkilere sebep olabiliyor bazen de içme suyu değişikliği bile mide bulantısına kadar varan sebeplere neden olabiliyor. Her ne kadar arıtılmış olduğunu düşünerek satın alsak ne tür işlemlerden geçtikleri belli değil :)

Son düzenleme:
şu anda ilk hedefim 75. ama bu kiloyu bir süre sabitleme sorunum var. çok zayıf olamam! 70-75 ideal benim için 40 beden yani.

şu anda ilk hedefim 75. ama bu kiloyu bir süre sabitleme sorunum var. çok zayıf olamam! 70-75 ideal benim için 40 beden yani.

İlk defa 40 bedenle yetinen birini gördüm, çok şaşırtıcı :)
40 bedende kendini rahat ve güzel hissediyorsun sanırım... Ben de bir kadına 38-40 bedenin yakıştığını düşünüyorum

Nasilsiniz kizlar? Yazilanlari okuyorum ama cepten yazdigim icin yorum pek yapamiyorum niz de persembe eve donus yapacagiz ins. Cok sevdigim arkadaslar Turkiye ye tatile gitmislerdi yavas yavas donuyorlar simdi, dun bir arkadasim geldi cook sevindim:)))
ECE hosgeldin aramiza...
Dun ki menumu yazacagim , gercekten cok az yiyorum hatta uruz sen daha iyi bilirsin kalori bile gunluk az oldu ama uzerimde siskinlik gitmiyor eger eski ben olsam erimistim sanirim . Regl olmadim aylardir o yuzden olsa gerek. Simdilik adacayi iciyorum , duzenli degil. Tavsiye edeceginiz baska bir sey olursa sevinirim. Dr illa dogum kontrol dedi ben yanasmadim.. Burda ki dr arkadasim da kesinlikle kilo vermen lazim dedi. Herhalde yuruyus yapmam gerekiyor bol bol.
Arkadaslar ayrica yuruyus yapan arkadaslar icin topikte ki""" mesut yar nasil 40 kilo verdi"" yaziyi okumalarini tavsiye ederim, farkli bir yurume teknigi anlatmis, mantikli geldi bana . Eve gidince deneyecegim ins
Hadi hepinize kolay gelsin.:)

Menu
Sabah
Klasik kahvalti
1 kk peynir
5-6 zeytin
2 dilim kizarmis ekmek
Azicik yumurta

Oglen
2 tana kurabiye
Cay
Yarim avuc kuruyemis

Ara
Meyve
5-6 fistik findik

Aksam
Yagsiz yumurta ( cilbir)
1 dilim ekmek
2 kasik bulgur pilavi
2 kasik kurufasulye
Tursu
Ekmek yok
Cay
Uruz cok mu olmus canim??? Acim ben ac:))) boylede veremezsem aglayacagim. Bunun yaninda kosturmaca merdiven in cik:)

günaydın bayanlar

Kilo da hedef kilo da aynı, az önce çizelgelere bakınca fark ettim :)

Boyum 1.70 canım, seninki?

1.65 benim canım

aramıza hoşgeldin kısa zamanda hedefine ulaşman temennisiyle
merhabalar bugünkü menüm
sabah 1dilim karpuz,
1 domates
1 haş. yumurta
1 dilim ekmek

öğle
1 tane tavuk göğsü sote
1 dilim ekmek
ara
4-5 kayısı
akşam
yoğurtlu semiz otu
40 dk yürüyüş
listen harike olmuş bayıldım tam diyet listesi

akşamları girmem biraz zor en azından bu haftalık evde misafiirm var
ama gündüzleri burdayım :)

geçmiş olsun canım
tatildesin sen keyfini çıkar iyileş de :)

nasıl bir yürüme takniği merak ettim şimdi

dün doktor polistik over olduğunu söyledi klomen diye bir ilaç var onu içmeye başladım
ama moralim çok bozuk çok stresliyim çok yorgunum
Rabbim hayra çıkarsın

İlk defa 40 bedenle yetinen birini gördüm, çok şaşırtıcı :)

40 bedende kendini rahat ve güzel hissediyorsun sanırım... Ben de bir kadına 38-40 bedenin yakıştığını düşünüyorum
GÜNAYDIIIN!!!!
Uruz;açıkcası hayalperest değilim ve gerçekten o 70 li kilolar bana iyi geliyor birtek sabitleme sorunum var işte ha bide yaş faktörü var 38 yaşında 36 beden bana yakışmaz başkalarında görüyorum kafa kocaman duruyor vücut ince... zaman konusunda aceleci değilim ama bu yavaş olacağım anlamına gelmez ayda ortalama 4 kilo versem yeter,
kadiiis beni hatırlamadınmı?? bebeğin büyümüştür heralde sen in ozaman az bir kilo fazlan vardı vermiştin diye hatırlıyorum.

Son düzenleme:

ececim hatırladım ama çekindim belki sen değilsindir diye
nasılsın canım
evet benim çok az bir kilom vardı 61 falandım bıraktığımda ama bak geri aldım hepsini
birde pkoya yakalandım aldığım için

evet oğlum var 3,5 yaşına geldi 2. bebeği istiyoruz artık

geçmiş olsun kadisim üzme canını sen iradelin verirsin ama çocuk mevzuunda biraz daha beklemeni tavsiye edbilirim! hem bebişin büyüsün ,sen hedeflerine ulaş kanımca yaniii

canım sen ibrahim saraçoğlunun soğan kürünü bir yap adetin düzelecek görürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…