Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

işte olduğumdan pek bir abur cubur yemiyorum akşamlarıda dikkat ediyorum

başım dönüyor halim yok spor yapmam imkansız zaten haftaya bir ilacım bitiyor 2.si bu kadar etkilemez inşallah

iyi akşamlar kızlar

merabalar sabah
1dlm ekmek
3 kaşık melemen
öğle
1 tabak yoğurtlu makarna
ara 2 kurabiye
akşam 50 gram dondurma
meyve
kızlar kusura bakmayın oğlum hasta fazla giremiyorum

Merhaba arkadaşlar :80:

Bugün kendimi çok iyi hissetmiyorum o yüzden arada girip neler yazıldığını okusam da pek yazamadım.

Papatyacım, kısa süreliğine de olsa işten çıkmışken bu zamanı iyi değerlendir canım, zaten artık son kiloların için uğraşıyorsun ama bu kısa süreli tatil sana iyi gelecek eminim

Ececim sorun halloldu çok şükür, peş peşe bir sürü şeftali yiyip ardından da bol bol sıcak çay içince ilaç filan almama gerek kalmadı, bir de bu sorunu yaşarken internette konu ile ilgili o kadar kötü şeyler okudum ki korkudan ne yapacağımı bilemedim, iyileşmek için kendimi çok zorladım o yüzden Mesut Yar ile ilgili başlığı bulamadım forumda ama internette şu sitede buldum, istersen okuyabilirsin canım:

Taş Devri Egzersizi - Mesut Yarın Zayıflama Sırları | Sağlık Cini

Kadisim kendine dikkat et canım, özellikle de halsizsen daha da dikkat et çok fazla aç kalma, çok fazla spor yapmaya çalışma, Allah korusun birden fenalaşırsın, halsizliği önemsemiyoruz ama önemli canım. Kendine dikkat et

Ufukçum çok geçmiş olsun canım, ufaklık rahatsız sanırım, Allah tez zamanda acil şifalar versin inş

kızlar merhabaa..bugunku yediklermi yazayım hemen.
sabah biraz lavas ekmegi domates beyaz peynir..öglen yok haaa 1 redbull ictim yine dayanamadım ayse duymasın
s,mdi aksam yemegimi yedim 1 dilim dana pirzola ve kuzu biftek yagsız iki yemek kasıgı sebze bukadarrr aksama kuru fasulye pilav var ama ben yemiycem doydumm zaten:)

Sen enerji içeceğini ben de arada light kolayı biraz kaçırıyorum

Listeni beğendim canım, bence ölçülü olmuş, afiyet olsun :)

selam kizlar napiyorsunuz bakim
bende güya tatil yapiyorum evde iste esim izin aldi ama tatile gidemedik bu sene
arabamizi ödeyelim seneye allah nasip ederse güzel bir tatile gideriz diye düsündük
iste benden böyle kizlar he diyet tam gaz devam bu arada bi arkadasim vardi 2 ayligini türkiyeye gitti bende onun steppini aldim sykkilmistim yürüyüsten
leslieden artik iyi oldu yani gerci cocuklarla zor yapiyorum ama yinede yapiyorum iste böyle canlar
gecmisi okuyamadim valla

başım dönüyor halim yok spor yapmam imkansız zaten haftaya bir ilacım bitiyor 2.si bu kadar etkilemez inşallah

iyi akşamlar kızlar

tedaviye basladin sanirim canim hakkinda hayirlisi insallah

uruzcum geçmiş olsun canım ben şefaliyi isale iyi gelir diye biliyorum canım araştırdın mı

dilekcim bol bol degerlendir bu boş zamanını.benim tadım yok tansiyonum düşüyo nazaramı geldik nedir kış boyu sapasağlam geçti yazı halsiz bitkin geçiriyoruz anlamadım bişey

günaydın bayanlar

tatilde evde olmana üzüldüm ama gelecek seneyi düşün daha güzel tatil yaparsın
evet ben tedaviye başladım ama çok ağır geçiyor ve çok halsizim klomen diye bir hap verdi doktor 5 gün kullanmam gerek
bunu kullanıp ara vereceğim bebek düşünceme
kilo verip bu hastalıktan kurtulmak istiyorum pko varmışda malesef
kilo verdikten sonra bebek için tedavi gerekirse o zaman olmaya karar verdim

yok canım yapamıyorum zaten
dün 2 içmem gereken hapı bir içtim biraz daha iyiydim bir taneden devam edeceğim bir süre en azından şu 5 gün bitene kadar

geçmiş olsun aysecim sanada nazar değimiş belli
tatildesin ama bak ne güzel
kuzucuğun iyşleşti değil mi

ben dünkü menümü yazayım

sabah bir kaşık bal bir bardak süt bir dilim ekmek
öğlen yarım tabak fasulye 1 kase yogurt bir dilim ekmek
arada küçük tabak dondurma 1 bardakta fanta içmek zorunda kaldım ikram edilince
akşam yarım tabak fırında patatesli tavuk 1 dilim ekmek bir kase cacık

sonra biraz kayısı ve kiraz

yemek için çabaladığım ve biraz kendimi iyi hissettiğim için yedim şükür

günaydın!
akşam dışardaydım biraz kaçırdım tatlı yedim.telaffi etmek için bugün püsküütümün pirinç lapası diyetini yapıcam daha önce yaptığımda çok olumlu sonuçlar görüyordum baskülde umarım faydası olur içine pul biber nane baharatla lezzetli olabiliyor.yarına biraz zayıf girmek istiyorum.
Uruz hakkaten şeftali ishal olunca çok etkilidir hemen kabız yapar eminmisin şeftalinin iyi geldiğine??link için teşekkürler inceliyorum.
topiğin tadı hiç yok arkadaşlar ben başka takımlarada bi göz gezdireyim istiyorum.

Kizlar ben tatilden dondum. Cok yogun gecirdik, yuruyuste yaptik ama simdi yorgan dosek yatiyorum, grip oldum. Heryerim agriyor, oglusumda atesli bize nazar mi oldu ne oldu , yoksa ayran icip ayri mi dustuk:))
Bunlari yatakta hasta hasta atesli yaziyorum . Kendinize iyi bakin.

iyi akşamlar kızlar

Kadis bu bas donmesi bende de oldu az kalsin yere dusuyordum. Araba kullaniyorum Allah korusun... Ben de dr a gidecegim belkide kansizlik vardir diye dusunuyorum, senin ki ilactan herhalde?

Diyet basari oykuleri linkine bak, konu basliginda yaziyor ece. Ben su gribi atlatip yapmayi dusunuyorum.

Sen bilirsin ece, ben de yeni uyeyim, ama cook memnunum arkadaslarin samimiyetinden. . Su an da hareketli olmamamizin sebebi malesef tatil ve hastaliklar.

tünaydın bayanlar :))
bu arada salgın var galiba grup dökülüyor :))))
geçmiş olsun kızlar dikkat edin ya kendinize sağlık herşeyin başı ama kaybetmeden de kıymetini bilmiyoruz işte.. acil şifalar diliyorum..
bende işi bıraktım diye kendimi çok hantal ve yorgun hissediyorum havadan mıdır nedir anlamadım

Diyet basari oykuleri linkine bak, konu basliginda yaziyor ece. Ben su gribi atlatip yapmayi dusunuyorum.

Sen bilirsin ece, ben de yeni uyeyim, ama cook memnunum arkadaslarin samimiyetinden. . Su an da hareketli olmamamizin sebebi malesef tatil ve hastaliklar.

fderya motivasyona ihtiyacım var bu paylaşımla olur diye düşünüyorum katılım ve paylaşım çok az benim arkadaşların samimiyetiyle ilgili hiç bir sıkıntım yok sadece beklentim daha fazla paylaşım ve enerji tabiki hastalıklar bunu engelliyordur... şu anda diğer topiklere bakıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…