kızlar merhabaa..bugunku yediklermi yazayım hemen.
sabah biraz lavas ekmegi domates beyaz peynir..öglen yok haaa 1 redbull ictim yine dayanamadım ayse duymasın
s,mdi aksam yemegimi yedim 1 dilim dana pirzola ve kuzu biftek yagsız iki yemek kasıgı sebze bukadarrr aksama kuru fasulye pilav var ama ben yemiycem doydumm zaten:)
işte olduğumdan pek bir abur cubur yemiyorum akşamlarıda dikkat ediyorum
başım dönüyor halim yok spor yapmam imkansız zaten haftaya bir ilacım bitiyor 2.si bu kadar etkilemez inşallah
iyi akşamlar kızlar
selam kizlar napiyorsunuz bakim
bende güya tatil yapiyorum evde iste esim izin aldi ama tatile gidemedik bu sene
arabamizi ödeyelim seneye allah nasip ederse güzel bir tatile gideriz diye düsündük
iste benden böyle kizlar he diyet tam gaz devam bu arada bi arkadasim vardi 2 ayligini türkiyeye gitti bende onun steppini aldim sykkilmistim yürüyüsten
leslieden artik iyi oldu yani gerci cocuklarla zor yapiyorum ama yinede yapiyorum iste böyle canlar
gecmisi okuyamadim valla
tedaviye basladin sanirim canim hakkinda hayirlisi insallah
yok canım yapamıyorum zatenMerhaba arkadaşlar :80:
Kadisim kendine dikkat et canım, özellikle de halsizsen daha da dikkat et çok fazla aç kalma, çok fazla spor yapmaya çalışma, Allah korusun birden fenalaşırsın, halsizliği önemsemiyoruz ama önemli canım. Kendine dikkat et
:
uruzcum geçmiş olsun canım ben şefaliyi isale iyi gelir diye biliyorum canım araştırdın mı
dilekcim bol bol degerlendir bu boş zamanını.benim tadım yok tansiyonum düşüyo nazaramı geldik nedir kış boyu sapasağlam geçti yazı halsiz bitkin geçiriyoruz anlamadım bişey
günaydınufuk
bugünkü menüm
sabah
1-2 zeytin küçük bir parça peynir 1bk. meyvesuyu
öğle
makarna
akşam 1 tbk taze fasulye
işte olduğumdan pek bir abur cubur yemiyorum akşamlarıda dikkat ediyorum
başım dönüyor halim yok spor yapmam imkansız zaten haftaya bir ilacım bitiyor 2.si bu kadar etkilemez inşallah
iyi akşamlar kızlar
Arkadaşlaaar nerdesiniz??? uruuuuuz nasıl olduun?mesut yar nasıl zayıfladı konusunu bulamadım yürüyüşü farklıymış demişsiniz ne yapıyomuş merak ettim linkini kopyalasanıza...
sabahtan beri yediklerim; bir kase mercimek çorbası 1 dilim kepekli ekmek,domates,3 dilim kaşar peynir,2 adet salatalık,1 bardak süt 3 adet burçak büsküit.1şişe maden suyu,4fındık.
günaydın!
akşam dışardaydım biraz kaçırdım tatlı yedim.telaffi etmek için bugün püsküütümün pirinç lapası diyetini yapıcam daha önce yaptığımda çok olumlu sonuçlar görüyordum baskülde umarım faydası olur içine pul biber nane baharatla lezzetli olabiliyor.yarına biraz zayıf girmek istiyorum.
Uruz hakkaten şeftali ishal olunca çok etkilidir hemen kabız yapar eminmisin şeftalinin iyi geldiğine??link için teşekkürler inceliyorum.
topiğin tadı hiç yok arkadaşlar ben başka takımlarada bi göz gezdireyim istiyorum.
Diyet basari oykuleri linkine bak, konu basliginda yaziyor ece. Ben su gribi atlatip yapmayi dusunuyorum.
Sen bilirsin ece, ben de yeni uyeyim, ama cook memnunum arkadaslarin samimiyetinden. . Su an da hareketli olmamamizin sebebi malesef tatil ve hastaliklar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?