sen diyet listeni çok güzel yapıyosun ve harika diyet programlamışsın ya :) çok hoşuma gitti :)
sabah :
3 tane kayısı ve 1 bardak su
2-3 tane patates kroket
2 bardak çay
çok çok az salatalık ve domates
öğlen :
bi bardak yeşil çay
çok az kraket ve 1 lt su
bi tane kemalpaşa tatlısı :/
akşam :
2 tane mücver
bol yoğurt
salata
bir bardak nescafe.
birazdan yeşilçay ve bol su içmeyi düşünüyorumhaftaya da kilo veremezsem depresyona gircemm herhlade
canım bak yine protein yok listende.karbonhidrat dolu bir liste olmuş kg verememen çok normal.
canim benim listen fena degil ama ayseninde dedigi gibi protein yok
birde aklima takilan neden salatalik ve domatesin önüne cok cok az yaziyorsun canim su listede yedigin en zararsiz seyler
bence sabah kahvaltinda söyle 1 tane domates yiyebilirsin yaninada salatalik
ben pasta tabagini yarisini domatesimi yarisinada salatalik dogruyorum az bi tuzluyorum ve kahvaltimda yiyorum bence cok az yiyerek zayiflamaktan vazgec canim
selam kizlar selam gulmam sende buralardasin gördüm seni
bende bugünlerde pek aktif degilim yani aktifim ama yazmaya pek firsatim olmuyor
görümcemin kizina bakiyorum calistigi icin yani 3.5 2 ve 15 aylik 3 canavarla ugrasiyorum ne olur aciyin bana
burdayım yatalım artıkkk cnm allah sabır versın süreklımı bakacak sın yoksa gecıcımıı bebelerree
ayrica aysecim insallah sag saglim varmisindir canim yerine
Cok iyi beslenissin,masllah iyisin.Kisirla kofte birbirini tamamlamis.aksam pilavin yerine.
Batuhan sen bu yaramazlarla iyi kilo verirsin canim,Allah yardimcin olsun.
Almina al benden de o kadar.....bakalim sen de nasil sonuclar verecek.Ben de 5 gunde 5 kilo diyeti carmis biraz arastirdim belki onu denerim.Metabolizmam hic calismiyor durdu nerdeyse,moralim de bozuldu haftaya onu deneyecegim.
Gulma canin sykkin gorunuyor,senin moralini duzeltmek icin ne yapsak acep
sevgili arkadaşlarım .bugün kendime denk gelmeyen bir elbise aldım zayıflamayı o kadar kafaya koydum yani. sizce iyi etmişmiyim. çok yakıştı göğüs kısmına doğru yandan kapanmıyor.
teşekkürler batuhanım. ayrıca senin çocuklarınıda allah bağışlasın. sütte veriyomya ondanda iri benim göğüsler acaba doğrumu ettim bu elbiseyi almaklaorda başka bir müşteri bayan vardı. çok yakıştı elbisen dedi.podyuma çıksan çıkarsın dedi. bende gaza geldim aldım
ayşeciğim sende sağ salim varmışsın.senin adına sevindim.
canın zaman lazım beni düşündügün için cok saol sana özel mesaj yazdım kızım agladı bırden kapattım pc yi oyuzden geldı sana dua ıstıcektım sendenn
inaniyorum sana cnm o elbıseye gıreceksınn yapabılırsınn cnmm
bu gun benımde cnm sıkkın bıraz bızım yakınlarımızda tanımıyorum ama bırısı vefat etmış bu gun sabah sela verıldıgını duydumm megerse vefat eden 22 yaşında gencecık bır anneymış baılıp yere düşmüş kafasını sert vurmuş yere ve ansızın vefat etmışş 2 tane bebeği varmış biri 8 yasında biri 3 yasında ....
genç ölümü ne acı .. birden kendımın ansızın ölecegını düşünüm herşey yarımm
ayyy tam dıyecektım batuhanım nerdesın dıyeee
bırde baktım sen varsınn
hoşgeldınn yoksa yuruyuş yapmaya gıdıyordummm hiç cnm istemiyor bu gun tooptan temızlık yaptımm yoruldumm .....
teşekkürler batuhanım. ayrıca senin çocuklarınıda allah bağışlasın. sütte veriyomya ondanda iri benim göğüsler acaba doğrumu ettim bu elbiseyi almaklaorda başka bir müşteri bayan vardı. çok yakıştı elbisen dedi.podyuma çıksan çıkarsın dedi. bende gaza geldim aldım
ayşeciğim sende sağ salim varmışsın.senin adına sevindim.
ben geldim kızlar.
kayserideyim gece 1de geldik.yolculuk bizim için çok yorucuydu ama ceylin için keyifliydi yattı boylu boyunca kucağımıza arada uyudu arada arabalrı izledei,tv izledi sorunsuz bir şekilde geldik çok şkür benim bacaklarım koptu ayaklarım şişti orası ayrı tabi.kızım rahat geldi ya oda önemli değil..
Ayse hosgeldin canim.Benim memlekette Kayseri.Nasil memlekette havalar?sicak mi?
]
canın zaman lazım beni düşündügün için cok saol sana özel mesaj yazdım kızım agladı bırden kapattım pc yi oyuzden geldı sana dua ıstıcektım sendenn
Tamam ozel olarak edecegim sana,burda cok guzel bir arkadas grubu olusturduk tabiki seni dusunecegim.Ozelden alamadim mesajini.
bu gun benımde cnm sıkkın bıraz bızım yakınlarımızda tanımıyorum ama bırısı vefat etmış bu gun sabah sela verıldıgını duydumm megerse vefat eden 22 yaşında gencecık bır anneymış baılıp yere düşmüş kafasını sert vurmuş yere ve ansızın vefat etmışş 2 tane bebeği varmış biri 8 yasında biri 3 yasında ....
genç ölümü ne acı .. birden kendımın ansızın ölecegını düşünüm herşey yarımm
Tam benim cocuklarin yasindaymis cocuklari.Allah sabir versin,ne diyelim.
ay canim buralardayim ben temizlik yapmisin bugünde yürüyüsü bosver canim
bende tam sana yaziyormusum :))))
ya dondurma diyorum ama en fazla 3-4 kaşık yiyorum öle bi kase de yemiyorum kineyse biraz daha dikkat ediyim belki cumaya kadar daha iyi olur ama bugün moralim çok bozuldu yürümedim :/
ÇOK ÇOK moralim bozuk. diyete başladğmda ilk salı günü tartılmıştm bugn tekrar tartıldım. bi haftada sadece 400 gram vermişim ve çok dikkat ediyorum her gün 5-6 km yürüyrum , haftada 3 gün tenise gidiyorum ve verdiğim sadece 400 gr :S nerde hata yapıyorum anlamadım eskiden olsa anında 1 kilo vermiştim
yolculuğun ii geçmesine sevindim canımben geldim kızlar.
kayserideyim gece 1de geldik.yolculuk bizim için çok yorucuydu ama ceylin için keyifliydi yattı boylu boyunca kucağımıza arada uyudu arada arabalrı izledei,tv izledi sorunsuz bir şekilde geldik çok şkür benim bacaklarım koptu ayaklarım şişti orası ayrı tabi.kızım rahat geldi ya oda önemli değil..
sevgili arkadaşlarım .bugün kendime denk gelmeyen bir elbise aldım zayıflamayı o kadar kafaya koydum yani. sizce iyi etmişmiyim. çok yakıştı göğüs kısmına doğru yandan kapanmıyor.
ben emzirirken çok çok büyüktü 95 diyebilirim kilo verince 80 e düşmüştü ama alınca yine şişiyolar malesefBen de mi gidip alsam Ufuk?benimde emzirmeden dolayi goguslerim buyuk,oylede kaldilar malesef.ama farkettim ki ben kilo verdikce onlarda kuculuyor.elbiseyi almakla cok iyi yaptin ben de cok sevdigim elbisemi gardrobumun en goze carpan kismina astim,gordukce istah geliyor.Hatta yanilmiyorsam Fransiz kadinlar bir -iki beden kucuk alirlarmis sirf bu yuzden.emzirme de donemin de gececek nasil olsa.ben iki cocugumu da iki yil emzirmistim.
sabahtan beri diyet listelerini geziyorum bir diyet bulamadım yapacak
kendi kafama göre yapmakda istemiyorum
diyetisyene mi gitsem acaba en kısa zamanda
sonuçta dengeli bir şekilde veririm giden var mı aranızda hiç
günlük yakılması gereken kalori miktarına göre beslenmek doğru olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?