Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

teşekkürler batuhanım. ayrıca senin çocuklarınıda allah bağışlasın. sütte veriyomya ondanda iri benim göğüsler acaba doğrumu ettim bu elbiseyi almakla orda başka bir müşteri bayan vardı. çok yakıştı elbisen dedi.podyuma çıksan çıkarsın dedi. bende gaza geldim aldım
ayşeciğim sende sağ salim varmışsın.senin adına sevindim.

canim benim listen fena degil ama ayseninde dedigi gibi protein yok
birde aklima takilan neden salatalik ve domatesin önüne cok cok az yaziyorsun canim su listede yedigin en zararsiz seyler
bence sabah kahvaltinda söyle 1 tane domates yiyebilirsin yaninada salatalik
ben pasta tabagini yarisini domatesimi yarisinada salatalik dogruyorum az bi tuzluyorum ve kahvaltimda yiyorum bence cok az yiyerek zayiflamaktan vazgec canim

çok haklısın da kroketle yenilcek bi şey değildi domates salatalık o yüzden çok az yedim daha önce hiç böle olmamıştı eskiden kilo verirdm ilk haftadan şimdi veremiyorum. büyümeyle mi alakası var acaba? böyle dolaba bakıyorum çok zararsız yiyeceğime çok az zararlı bi şey yiyeyim diyorum tatlı vb şeyler :/

canın zaman lazım beni düşündügün için cok saol sana özel mesaj yazdım kızım agladı bırden kapattım pc yi oyuzden geldı sana dua ıstıcektım sendenn

sevgili arkadaşlarım .bugün kendime denk gelmeyen bir elbise aldım zayıflamayı o kadar kafaya koydum yani. sizce iyi etmişmiyim. çok yakıştı göğüs kısmına doğru yandan kapanmıyor.

inaniyorum sana cnm o elbıseye gıreceksınn yapabılırsınn cnmm

bu gun benımde cnm sıkkın bıraz bızım yakınlarımızda tanımıyorum ama bırısı vefat etmış bu gun sabah sela verıldıgını duydumm megerse vefat eden 22 yaşında gencecık bır anneymış baılıp yere düşmüş kafasını sert vurmuş yere ve ansızın vefat etmışş 2 tane bebeği varmış biri 8 yasında biri 3 yasında ....
genç ölümü ne acı .. birden kendımın ansızın ölecegını düşünüm herşey yarımm

ayyy tam dıyecektım batuhanım nerdesın dıyeee
bırde baktım sen varsınn
hoşgeldınn yoksa yuruyuş yapmaya gıdıyordummm hiç cnm istemiyor bu gun tooptan temızlık yaptımm yoruldumm .....

cok üzüldüm canim genc ölüm daha bir aci veriyor insana
basin sagolsun allahim geride kalan esine ve yavrularina sabir versin
mekani cennet olsun insallah

ayyy tam dıyecektım batuhanım nerdesın dıyeee
bırde baktım sen varsınn
hoşgeldınn yoksa yuruyuş yapmaya gıdıyordummm hiç cnm istemiyor bu gun tooptan temızlık yaptımm yoruldumm .....

ay canim buralardayim ben temizlik yapmisin bugünde yürüyüsü bosver canim
bende tam sana yaziyormusum :))))

Ben de mi gidip alsam Ufuk?benimde emzirmeden dolayi goguslerim buyuk,oylede kaldilar malesef.ama farkettim ki ben kilo verdikce onlarda kuculuyor.elbiseyi almakla cok iyi yaptin ben de cok sevdigim elbisemi gardrobumun en goze carpan kismina astim,gordukce istah geliyor.Hatta yanilmiyorsam Fransiz kadinlar bir -iki beden kucuk alirlarmis sirf bu yuzden.emzirme de donemin de gececek nasil olsa.ben iki cocugumu da iki yil emzirmistim.

ay canim buralardayim ben temizlik yapmisin bugünde yürüyüsü bosver canim
bende tam sana yaziyormusum :))))

Cok da hamratsiniz kizlar bakiyorum da masllahdarisi bana. Ben de calisan bir kadin olarak temizligi tatillere birakiyorum,zaten bir tasinma isimiz olacak galiba.hafiften toplanmaya basladim.

ya dondurma diyorum ama en fazla 3-4 kaşık yiyorum öle bi kase de yemiyorum ki neyse biraz daha dikkat ediyim belki cumaya kadar daha iyi olur ama bugün moralim çok bozuldu yürümedim :/

Sakin moralini bozupta diyetinden vazgecme,ne demek yrumeyi biraktim Bak yasin da kucuk gelirim yanina sonrasini bilmem... sakin pes etme ama protein icin kaptan dogru diyor daha gelisim cagindasin canim benim.Az sabret bak nasil kilo vereceksin ins,sabirli olmak zorundayiz hepimiz canim.hadi vira bismillah.

günaydın bayanlar

çok fazla spor yapıyosun beyin kendini depolamaya vermiş ayrıca yediklerinle yaptığın spor orantılı olmalı

yolculuğun ii geçmesine sevindim canım

sevgili arkadaşlarım .bugün kendime denk gelmeyen bir elbise aldım zayıflamayı o kadar kafaya koydum yani. sizce iyi etmişmiyim. çok yakıştı göğüs kısmına doğru yandan kapanmıyor.

çok çok iii yapmışsın işe yarar emin ol

ben emzirirken çok çok büyüktü 95 diyebilirim kilo verince 80 e düşmüştü ama alınca yine şişiyolar malesef

dünkü menüm
sabah çeyrek simit 1 bardak şewkersiz çay
öğlen 1 tane küçük poğaça
akşam 6 da yatmışım yorgunluktan 9 da uyandım bir şeftali erik yedim
spor yapmadım yapacak halim yok :)

pek dengeli beslenemiyorum bu şekilde kilo vermem zor gibi bir diyet listesi bulup onu uygulamayı düşünüyorum
yemeyi unuttuğum zamanlarda diyette var diye mecbur yiyeceğim :)

sabahtan beri diyet listelerini geziyorum bir diyet bulamadım yapacak
kendi kafama göre yapmakda istemiyorum
diyetisyene mi gitsem acaba en kısa zamanda
sonuçta dengeli bir şekilde veririm giden var mı aranızda hiç
günlük yakılması gereken kalori miktarına göre beslenmek doğru olan

hem hızlı hem sağlıklı kg vermek istiyorsan verdiğin kgları geri almak istemiyorsan sana montignac diyetini öneririm topiği var inceleyebilirsin canım

günaydın kızlar hepinize

merhabalar güzeller
bendemi bir liste uygulasam acaba diye düşünüyorum
diğer topikte aynı kıloda olan arkadaslar benı gectı ben kaldım morelım bozuluyor 2 gündür 2 kılo fazla cıkıyorum sinirim bozuluyor
sabah kahvaltıda 1 dılım kepek ekmek 3-4 dılım pastırma 1domates 1 şekersiz çay
arada 10 kadar balık kraker 1 bardak gazoz
öglen yarım dılım kepek ekmegı 3-4 ısırık döner 5 tane yaprak sarması az yogurt ve az mercımek yemegı yedım
inş. kaçamak yapmadan bu gun tamamlarım yoksa umutsuzluk söz konusuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…