bir kaç kişi yapalım mı berabermerhabalar güzeller
bendemi bir liste uygulasam acaba diye düşünüyorum
hemen bakıyorumhem hızlı hem sağlıklı kg vermek istiyorsan verdiğin kgları geri almak istemiyorsan sana montignac diyetini öneririm topiği var inceleyebilirsin canım
bir kaç kişi yapalım mı beraber
hemen bakıyorum
siz hep akşamları oluyosunuz bende gündüz gelebiliyorum malesef
Kadis ben de varim,ayse nin tavsiye ettigi diyete baktin mi?ben de simdi bakicagim.Sen nerde yasiyorsun?
evet baktım
biraz zor kısıtlamalar var meyvenin yasak olması ilginç
bende meyve yiyorum severek yemek yemek pek aklıma gelmiyor
öğlen zorla yumurta yedim 2 lokma o da
yani yapılması kolay olmalı ama paylaşımı güzel sayfanın
arkadaş epey kilo vermiş
ben diyetisyene gitmeye karar verdim ona beslenem şeklimi anlatacağım sonuçta tahlil falan yapacak nerde ne eksik görecek aslında ne çok hata etmişim şimdiye kadar gitmeyerek
evet baktım
arkadaş epey kilo vermiş
ben diyetisyene gitmeye karar verdim ona beslenem şeklimi anlatacağım sonuçta tahlil falan yapacak nerde ne eksik görecek aslında ne çok hata etmişim şimdiye kadar gitmeyerek
Sakin moralini bozupta diyetinden vazgecme,ne demek yrumeyi biraktimBak yasin da kucuk gelirim yanina sonrasini bilmem... sakin pes etme ama protein icin kaptan dogru diyor daha gelisim cagindasin canim benim.Az sabret bak nasil kilo vereceksin ins,sabirli olmak zorundayiz hepimiz canim.hadi vira bismillah.
bir kaç kişi yapalım mı beraber
hemen bakıyorum
siz hep akşamları oluyosunuz bende gündüz gelebiliyorum malesef
canım meyvelerden sadece karpuz kavun ve muz yasak diğerleri serbest ancak saatine dikkat etmek gerekiyor.ya yemekten yarım saat önce yada en az 2 saat sonra yemen gerekiyor.aslında zor değil kan şekerin dengeleniyor ve açlık hissin tatlı isteğin olmuyor. benim kg vermem durmuştu monti sayesin vermeye başladım yeniden tavsiye ederim kesinlikleevet baktım
arkadaş epey kilo vermiş
sen diyet listeni çok güzel yapıyosun ve harika diyet programlamışsın ya :) çok hoşuma gitti :)
sabah :
3 tane kayısı ve 1 bardak su
2-3 tane patates kroket
2 bardak çay
çok çok az salatalık ve domates
öğlen :
bi bardak yeşil çay
çok az kraket ve 1 lt su
bi tane kemalpaşa tatlısı :/
akşam :
2 tane mücver
bol yoğurt
salata
bir bardak nescafe.
birazdan yeşilçay ve bol su içmeyi düşünüyorumhaftaya da kilo veremezsem depresyona gircemm herhlade
rahat varmana cok sevindim canim eh kizin rahat etmis yoksa daha zor olurdu yine ayak bacakla kurtarmisin canim :)))
begendim
iyi etmisin canim insan dahada hirs yapiyor
dilekcim,reyhancım menüleriniz güzel canlar
canın zaman lazım beni düşündügün için cok saol sana özel mesaj yazdım kızım agladı bırden kapattım pc yi oyuzden geldı sana dua ıstıcektım sendenn
inaniyorum sana cnm o elbıseye gıreceksınn yapabılırsınn cnmm
bu gun benımde cnm sıkkın bıraz bızım yakınlarımızda tanımıyorum ama bırısı vefat etmış bu gun sabah sela verıldıgını duydumm megerse vefat eden 22 yaşında gencecık bır anneymış baılıp yere düşmüş kafasını sert vurmuş yere ve ansızın vefat etmışş 2 tane bebeği varmış biri 8 yasında biri 3 yasında ....
genç ölümü ne acı .. birden kendımın ansızın ölecegını düşünüm herşey yarımm
canım meyvelerden sadece karpuz kavun ve muz yasak diğerleri serbest ancak saatine dikkat etmek gerekiyor.ya yemekten yarım saat önce yada en az 2 saat sonra yemen gerekiyor.aslında zor değil kan şekerin dengeleniyor ve açlık hissin tatlı isteğin olmuyor. benim kg vermem durmuştu monti sayesin vermeye başladım yeniden tavsiye ederim kesinlikle
yapalım beraber
takılı kalmak tan bıktımm meğer se ne çok kacamak yapıyormusum lısteyı okuduktan sonra anladımm
hadi menüler gelsinnnnn bakalım :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?