• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

hayırlı akşamlar kızlar hemen menümü yazayım :))))

[1] Hurma 4 ADET 60
[2] Kiraz 500 gr 360
[3] Muz 0.50 ADET 50
[4] Ekmek 2 DİLİM 130
[5] Domates Salatası 1 PORSİYON 127
[6] Tavuk Sote 0.50 PORSİYON 115
[7] tavuk çorbası 1 tabak 170
[8] Baklava-ev yapımı 0.50 ADET 56
[9] Bal 1 YEMEK KAŞIĞI 70
[10] DİMES YARIM YAĞLI SÜT 1 PORSİYON 87

Toplam : 1225 kal.

ohhh ev baklavasini afiyet olsun canim ayrica okadarcik yemenide tebrik ederim:16:

daha 1 çocuk canım:55: 4,5 aylık

allah bagislasin canim

İyi akşamlar arkadaşlar, her şey yolundadır umarım.

Günlük kalorilerimi sayarak diyet yapmaya devam ediyorum. Tekrar şevklendim, kararlı bir şekilde devam ediyorum diyebilirim. Herkese iyi akşamlar. :16:

ohh masallah uruzum artik dönsen ne güzel olur buralar yine bosalmaya basladi ben sayfa sayfa okuyamadigimiz zamanlari özledim valla:25:

hu huuu kımsecıkler yok muuu???????

biz buralardayiz canim sen neden ugramiyorsun syk syk yanimiza:14:

günaydın bayanlar
nasılsınız hepiniz

canım 8 asy gibi bir zaman oldu bebbek istiyoruz oğlum var 3.5 yaşında ama 2. epey zaman aldı yumurta tembelliği var diyo doktorlar tedaviye başlıyacaz bakalım
dua edin bana :)

iyi yolculuklar güzelim otobüsle zor olcak ama zevkli olur zaten çocuklar uyuyorlar zaten

mezun mu var tebrik ederim darısı bize

allah bagislasin canim oglunu benimde oglum 3.5 yasinda bende kizima hamile kalmaya cok ugrasmistim 18. ayda geldi sonunda ve su an 15 aylik
gerci oglumada 6 sene ugrastim ama sag saglim geldiler ya onada sükür o sinir stresi bilirim
benimde yumurta tembelligim vardi adet düzensizligimde üstüne cabasi
önce hormon tedavisini basladik haplarla faydasini görmedim diyemiyecegim ama her ay ayni sonucu almak insani bunaltiyor
bence herkes derdi inanmazdim ama kafa rahat olmali ben izine gittigim ay hamile kalmistim:21:
hakkinda hayirlisi umarim bir arkadasimizi daha hamile olarak bu topicten gebelik bölümüne yollariz

selam kizlar selam gulmam sende buralardasin gördüm seni:9:
bende bugünlerde pek aktif degilim yani aktifim ama yazmaya pek firsatim olmuyor
görümcemin kizina bakiyorum calistigi icin yani 3.5 2 ve 15 aylik 3 canavarla ugrasiyorum ne olur aciyin bana:9::9::9:

ayrica aysecim insallah sag saglim varmisindir canim yerine

merhaba kizlar ewet zayiflamak icin akupunkturumu yaptirdim geldim.tutamiyorum kendimi napim hergün mutlaka ´bi tatli var hayatimda.psikolojikmis yani yemekten kilo almiyorum ben sinirlenince yediklerimden aliyorum uzun uzun konustuk nasil beslenecegimi ogrendim.hertarafima igneler batirildi(psikolojik rahatlama akupunkturuda yapildi)iste geldim bakalim neler olur bilemem:68:

Hayirdir ben anlamadim ne akupunturu?zayiflamak icin mi?

Merhaba nasilsin uruz?seni gorduk daha da sevindik:64: yoluna devam etmen ne guzel,bize de moral oluyorsun.Her yigidin bir yogurt yiyisi varmis,eminim sende bu diyetle zayiflarsin.ben de su aralar bir seyler dusunuyorum iki-uc gunluk sok diyet,metabolizmayi sasirtmak icin.

Biz burdayiz gulma,sen nerelerdesin?uzun zaman oldu gorusemedik canim,ne yaptin ?sykintilarin bitti ins?

iyiym cnnmmm iştee hayat devam edıyooo

allah bagislasin canim oglunu benimde oglum 3.5 yasinda bende kizima hamile kalmaya cok ugrasmistim 18. ayda geldi sonunda ve su an 15 aylik
gerci oglumada 6 sene ugrastim ama sag saglim geldiler ya onada sükür o sinir stresi bilirim
benimde yumurta tembelligim vardi adet düzensizligimde üstüne cabasi
önce hormon tedavisini basladik haplarla faydasini görmedim diyemiyecegim ama her ay ayni sonucu almak insani bunaltiyor
bence herkes derdi inanmazdim ama kafa rahat olmali ben izine gittigim ay hamile kalmistim:21:
hakkinda hayirlisi umarim bir arkadasimizi daha hamile olarak bu topicten gebelik bölümüne yollariz

Allah bağışlasın canım kuzucuklarını
bende de yumurta tembelliği ve adet düzensizliği var 31 günde bir adet oluyorum amam bu düzensizmiş 28 günde bir olmalıymış
ilaç tedavisine henüz başlamadım bu ay adet gördükten sonra başlayacağım
tedavi görmeden eşime de bakılması gerekiliyormuş
evet kafa rahat olmalı buna inanıyorum biz yılbaşından beri çok stresli çalıştık şimdi rahatız ama doktorum yaz aylarında hamile kalmak biraz zor olabilir dedi
bakalım Rabbim hayırlısını bilir

inşallah canım gebelik bölümüne bende giderim

oğlumda hemen hamile kalmıştım ve istemiyordum sanırım değerini anladım bebek isteyenlerin neler yaşadıklarını yaşayarak gördüm
Rabbim herkeze sabır versin

bende bugünlerde pek aktif degilim yani aktifim ama yazmaya pek firsatim olmuyor
görümcemin kizina bakiyorum calistigi icin yani 3.5 2 ve 15 aylik 3 canavarla ugrasiyorum ne olur aciyin bana:9::9::9:

oooo Allah ayrdımcın olsun seninde hepside küçük

merhaba kizlar ewet zayiflamak icin akupunkturumu yaptirdim geldim.tutamiyorum kendimi napim hergün mutlaka ´bi tatli var hayatimda.psikolojikmis yani yemekten kilo almiyorum ben sinirlenince yediklerimden aliyorum uzun uzun konustuk nasil beslenecegimi ogrendim.hertarafima igneler batirildi(psikolojik rahatlama akupunkturuda yapildi)iste geldim bakalim neler olur bilemem:68:

başarılı olursun inşallah canım çok acıyormu iğne yerleri

beni menüye gelirsek
sabah 1 domates
1 biber,
1haşlanmış yumurta1 dilim karpuz,
1 dilim ekmek
1kk peynir,
5 zeytin

öğle
kısır

akşam
3 köfte
salata
1 dilim ekmek
Cok iyi beslenissin,masllah iyisin.Kisirla kofte birbirini tamamlamis.aksam pilavin yerine.

ayrica aysecim insallah sag saglim varmisindir canim yerine
Batuhan sen bu yaramazlarla iyi kilo verirsin canim,Allah yardimcin olsun.
Almina al benden de o kadar.....bakalim sen de nasil sonuclar verecek.Ben de 5 gunde 5 kilo diyeti carmis biraz arastirdim belki onu denerim.Metabolizmam hic calismiyor durdu nerdeyse,moralim de bozuldu haftaya onu deneyecegim.
iyiym cnnmmm iştee hayat devam edıyooo

Gulma canin sykkin gorunuyor,senin moralini duzeltmek icin ne yapsak acep:28:

Menu yazmiyorum cok karisik oldu.Allah tan bir hafta tatil var yoksa bu canavarlarla zor basederim,esim de evde,yemek duzenim bozuldu:50: komsu hasta ona yaptigim yemek pasta borek az da olsa mideme girdi.....:43: cuma gunu bu kabus bitsin lutfen.ev de dandini oldu,sakinim kahvemi iciyorum:68: ne yapayim elimden bir sey gelmiyor.Sizin tatiliniz nasil gidiyor millet???

ÇOK ÇOK moralim bozuk. diyete başladğmda ilk salı günü tartılmıştm bugn tekrar tartıldım. bi haftada sadece 400 gram vermişim ve çok dikkat ediyorum her gün 5-6 km yürüyrum , haftada 3 gün tenise gidiyorum ve verdiğim sadece 400 gr :S nerde hata yapıyorum anlamadım eskiden olsa anında 1 kilo vermiştim :( :58:

ben geldim kızlar.
kayserideyim gece 1de geldik.yolculuk bizim için çok yorucuydu ama ceylin için keyifliydi yattı boylu boyunca kucağımıza arada uyudu arada arabalrı izledei,tv izledi sorunsuz bir şekilde geldik çok şkür benim bacaklarım koptu ayaklarım şişti orası ayrı tabi.kızım rahat geldi ya oda önemli değil..

deryacım listeden çıkardım seni bu hafta canım.
uruzcum sen de gelmişsin çok sevindim seni yardımcım ilan ediyorum ona göre...
lostçokbozdu canım proteine ağırlık ver diyorum her seferin bide dondurmaya da ara ver biraz bak nasıl daha fazla vereceksin

ben geldim kızlar.
kayserideyim gece 1de geldik.yolculuk bizim için çok yorucuydu ama ceylin için keyifliydi yattı boylu boyunca kucağımıza arada uyudu arada arabalrı izledei,tv izledi sorunsuz bir şekilde geldik çok şkür benim bacaklarım koptu ayaklarım şişti orası ayrı tabi.kızım rahat geldi ya oda önemli değil..

lostçokbozdu canım proteine ağırlık ver diyorum her seferin bide dondurmaya da ara ver biraz bak nasıl daha fazla vereceksin

Kazasız belasız varmışsınız Kayseri'ye, çok sevindim canım :)

Tamam Ayşecim, bundan sonra senin yardımcınım :16:

ben geldim kızlar.

ya dondurma diyorum ama en fazla 3-4 kaşık yiyorum öle bi kase de yemiyorum ki :( neyse biraz daha dikkat ediyim belki cumaya kadar daha iyi olur ama bugün moralim çok bozuldu yürümedim :/

evet reyhancım o ev baklavasıyla bakıştıktan sonra 1 çatal alabildim ühüüüü :))))) neyse gelelim bugünkü menümeeeee =)

[1] yarım yağlı süt 1 bardak 87
[2] Bal 1 YEMEK KAŞIĞI 70
[3] Eti Cin 1 adet(29gr) 127.6
[4] Mercimek Çorbası 1 kase 270
[5] Mantarlı Et Sote 0.50 porsiyon 135
[6] Ayran 1 adet 92
[7] Ekmek 2 dilim 130
[8] Kiraz 150 gr 108
[9] Karpuz 500 gr 130
[10] Çoban salata 1 porsiyon 90

Toplam : 1239.6 kal.

Son düzenleme:
oleyyyyy çok sevindim canım hadi artık gitsin kg lar..
ben sonu da 60.3 leri gördüm çok mutluyum uruzcum.bugün regl oldum tartıya çıkmadım bakalım cuma kaç çıkacağım

ahanda bana yaklaşmışsın hemen kaçmam lazım :)))))))) rahat gelmenizede sevindim =)

Son düzenleme:

İĞNEYİ YEDİN rahatladın inşallah iyi gelir .:24:

evet reyhancım o ev baklavasıyla bakıştıktan sonra 1 çatal alabildim ühüüüü :))))) neyse gelelim bugünkü menümeeeee =)

[6] Ayran 1 adet 92
[7] Ekmek 2 dilim 130
[8] Kiraz 150 gr 108
[9] Karpuz 500 gr 130

sen diyet listeni çok güzel yapıyosun ve harika diyet programlamışsın ya :) çok hoşuma gitti :)

sabah :
3 tane kayısı ve 1 bardak su
2-3 tane patates kroket
2 bardak çay
çok çok az salatalık ve domates
öğlen :
bi bardak yeşil çay
çok az kraket ve 1 lt su
bi tane kemalpaşa tatlısı :/
akşam :
2 tane mücver
bol yoğurt
salata
bir bardak nescafe.

birazdan yeşilçay ve bol su içmeyi düşünüyorum :D haftaya da kilo veremezsem depresyona gircemm herhlade :(

sen diyet listeni çok güzel yapıyosun ve harika diyet programlamışsın ya :) çok hoşuma gitti :)

sabah :
3 tane kayısı ve 1 bardak su
2-3 tane patates kroket
2 bardak çay
çok çok az salatalık ve domates
öğlen :
bi bardak yeşil çay
çok az kraket ve 1 lt su
bi tane kemalpaşa tatlısı :/
akşam :
2 tane mücver
bol yoğurt
salata
bir bardak nescafe.

birazdan yeşilçay ve bol su içmeyi düşünüyorum :D haftaya da kilo veremezsem depresyona gircemm herhlade :(

canım bak yine protein yok listende.karbonhidrat dolu bir liste olmuş kg verememen çok normal.

ben geldim kızlar.

rahat varmana cok sevindim canim eh kizin rahat etmis yoksa daha zor olurdu yine ayak bacakla kurtarmisin canim :)))

[6] Ayran 1 adet 92
[7] Ekmek 2 dilim 130
[8] Kiraz 150 gr 108
[9] Karpuz 500 gr 130

begendim :nazar::16:

sevgili arkadaşlarım .bugün kendime denk gelmeyen bir elbise aldım zayıflamayı o kadar kafaya koydum yani. sizce iyi etmişmiyim. çok yakıştı göğüs kısmına doğru yandan kapanmıyor.

iyi etmisin canim insan dahada hirs yapiyor :16:

bende menümü yazam

sabah

3 kasik menemen
1 kepek ekmegi
kk peynir
salatalik
domates
sekersiz cay

ara

1 dilim karpuz

öglen

1 parca firinlanmis yagsiz et(avuc ici kadar)
1 kasik pilav
1 kase yogurt

ara

yesil elma

aksam

2 tabak mercimek corbasi (cok sseverim kendilerini):27:
bol bol yesil salata

3 mil leslie
3 litre su

Back