• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Elbiseyi aldığıma pişman olmadım artık sizin bu iyi dileklerinizden dolayı. bugün sabah 1 dom.1biber.1dilim ekmeh 5zeytin
öğle 1kk peynir 1dilim ekemek 3 ceviz
akşam ızgara tavuk salata bugünlük bu kadar herkese sevgiler:21:

merhabalar güzeller
bendemi bir liste uygulasam acaba diye düşünüyorum
bir kaç kişi yapalım mı beraber

hem hızlı hem sağlıklı kg vermek istiyorsan verdiğin kgları geri almak istemiyorsan sana montignac diyetini öneririm topiği var inceleyebilirsin canım
hemen bakıyorum

siz hep akşamları oluyosunuz bende gündüz gelebiliyorum malesef

MENUMU BILDIRIYORUM
SABAH
2dilim kizarmis kepek ekmek
cay
1 cay kasigi yag ile yumurtali domatesli peynirli omlet
3 adet zeytin
OGLEN
1,5 dilim pizza
sekersiz cola

AKSAM
yagsiz salata tavuklu,fasulyeli
cay
tatliyi yememek icin uzerinde ki hindistan cevizinden 1 kasik yedim:34:
arkadas tatli getirmis onu da yemedim:63:cok canim istedi ama.......

Kadis ben de varim,ayse nin tavsiye ettigi diyete baktin mi?ben de simdi bakicagim.Sen nerde yasiyorsun?

evet baktım
biraz zor kısıtlamalar var meyvenin yasak olması ilginç
bende meyve yiyorum severek yemek yemek pek aklıma gelmiyor
öğlen zorla yumurta yedim 2 lokma o da
yani yapılması kolay olmalı ama paylaşımı güzel sayfanın
arkadaş epey kilo vermiş
ben diyetisyene gitmeye karar verdim ona beslenem şeklimi anlatacağım sonuçta tahlil falan yapacak nerde ne eksik görecek aslında ne çok hata etmişim şimdiye kadar gitmeyerek

evet baktım
arkadaş epey kilo vermiş
ben diyetisyene gitmeye karar verdim ona beslenem şeklimi anlatacağım sonuçta tahlil falan yapacak nerde ne eksik görecek aslında ne çok hata etmişim şimdiye kadar gitmeyerek

Diyetisyene gitme kararin cok iyi, bakalim ne diyecek.?

evet baktım
arkadaş epey kilo vermiş

Diyetisyene gitme kararin cok iyi, bakalim ne diyecek.?

Sakin moralini bozupta diyetinden vazgecme,ne demek yrumeyi biraktim:20: Bak yasin da kucuk gelirim yanina sonrasini bilmem...:4: sakin pes etme ama protein icin kaptan dogru diyor daha gelisim cagindasin canim benim.Az sabret bak nasil kilo vereceksin ins,sabirli olmak zorundayiz hepimiz canim.hadi vira bismillah.:52:

dün moralim bozuldu yürümedim ama bugün 75 dkka fln tenis oynadım :) bugün pikniğe gideceğimz içn yürüyemiyorm :Dama yarn devam

nerdesiniz kuzucuklarr yaa gelın azcık konusalım diyet lıstesinı nasıl yapacaz onu falan konusalım bırazz gelın yaaa:68::68:

evet baktım
arkadaş epey kilo vermiş
canım meyvelerden sadece karpuz kavun ve muz yasak diğerleri serbest ancak saatine dikkat etmek gerekiyor.ya yemekten yarım saat önce yada en az 2 saat sonra yemen gerekiyor.aslında zor değil kan şekerin dengeleniyor ve açlık hissin tatlı isteğin olmuyor. benim kg vermem durmuştu monti sayesin vermeye başladım yeniden tavsiye ederim kesinlikle

sen diyet listeni çok güzel yapıyosun ve harika diyet programlamışsın ya :) çok hoşuma gitti :)

sabah :
3 tane kayısı ve 1 bardak su
2-3 tane patates kroket
2 bardak çay
çok çok az salatalık ve domates
öğlen :
bi bardak yeşil çay
çok az kraket ve 1 lt su
bi tane kemalpaşa tatlısı :/
akşam :
2 tane mücver
bol yoğurt
salata
bir bardak nescafe.

birazdan yeşilçay ve bol su içmeyi düşünüyorum :D haftaya da kilo veremezsem depresyona gircemm herhlade :(

ayyy çok teşekkür ederim canım :)) çalıştığım için ancak bu kadar oluyor işte..

rahat varmana cok sevindim canim eh kizin rahat etmis yoksa daha zor olurdu yine ayak bacakla kurtarmisin canim :)))

begendim :nazar::16:

iyi etmisin canim insan dahada hirs yapiyor :16:

saol canım bende seninkini çook beğendim :)))

dilekcim,reyhancım menüleriniz güzel canlar:46:

eh senin yolunda ilerlemeye çalışıyoruz canım :D

canın zaman lazım beni düşündügün için cok saol sana özel mesaj yazdım kızım agladı bırden kapattım pc yi oyuzden geldı sana dua ıstıcektım sendenn:30::30::30:

inaniyorum sana cnm o elbıseye gıreceksınn yapabılırsınn cnmm

bu gun benımde cnm sıkkın bıraz bızım yakınlarımızda tanımıyorum ama bırısı vefat etmış bu gun sabah sela verıldıgını duydumm megerse vefat eden 22 yaşında gencecık bır anneymış baılıp yere düşmüş kafasını sert vurmuş yere ve ansızın vefat etmışş 2 tane bebeği varmış biri 8 yasında biri 3 yasında ....
genç ölümü ne acı .. birden kendımın ansızın ölecegını düşünüm herşey yarımm:58::58::58::58:

Allah rahmet eylesin oyyy kıyamam ya çocuklarına :(((((

bugün eşime peynirli gözleme yaptım ve hiç yemedim ama az önce birascık gofret yedim :))))

menüm:

[1] Ekmek 1 DİLİM 65
[2] Karpuz 200 gr 52
[3] çamlıca gazoz 1 250 ml 110.3
[4] Çoban Salatası 0.50 PORSİYON 45
[5] Lahmacun 2 ADET 500
[6] Mercimek Çorbası 1 KASE 270
[7] dost kakaolu süt 1 200 ml 133

Toplam : 1175.3 kal.

bugün akşam fazla kaçırdım :/

sabah :
bir dilim ekmek
bi domates
peynir
öğlen :
3 köfte
bol yoğurt
1 nescafe
akşam :
1 köfte
biraz sucuk
3 tane tavuk çöp şiş
1 bardak icetea
biraz da ekmek ve salata :/
bi bardak çay :/

75 dk civarı tenis oynadım , pikniğe gittiğimz içn yürüyemedim malesef :3:
2 litreyi geçik su içmişimdir :D belki birazdan yeşil çay veya ayran içerim ama midemde yer yok :1:

canım meyvelerden sadece karpuz kavun ve muz yasak diğerleri serbest ancak saatine dikkat etmek gerekiyor.ya yemekten yarım saat önce yada en az 2 saat sonra yemen gerekiyor.aslında zor değil kan şekerin dengeleniyor ve açlık hissin tatlı isteğin olmuyor. benim kg vermem durmuştu monti sayesin vermeye başladım yeniden tavsiye ederim kesinlikle

kaptancım bende uzun zamandır durakladım bayadır düzenli yapamadım acıkcası spor yaptıysam yedımde ben bu lısteyı denemeye karar verdım hem sende yapmışsın bakalım sonucu nasıl olacak ....

ayşeceylınım bana şu diyeti kabaca bir anlatırmısın rica etsem birde senden dınlmek isterimm:78::78:

Back