sunacığım boğazını tutmazsan iğneyi yersin.her güzel şeyin bir bedeli var.
İyi akşamlar arkadaşlar, her şey yolundadır umarım.
Günlük kalorilerimi sayarak diyet yapmaya devam ediyorum. Tekrar şevklendim, kararlı bir şekilde devam ediyorum diyebilirim. Herkese iyi akşamlar.
kızlar meraba yarın doktor randevum var,bana baska alternatif sunmazsa sanırım akupunktur yaptıracam,ignedende acayip korkuyorum naparım bilmiyorum acırmı acaba
Hayirdir ben anlamadim ne akupunturu?zayiflamak icin mi?kızlar meraba yarın doktor randevum var,bana baska alternatif sunmazsa sanırım akupunktur yaptıracam,ignedende acayip korkuyorum naparım bilmiyorum acırmı acaba
Merhaba nasilsin uruz?seni gorduk daha da sevindikİyi akşamlar arkadaşlar, her şey yolundadır umarım.
Günlük kalorilerimi sayarak diyet yapmaya devam ediyorum. Tekrar şevklendim, kararlı bir şekilde devam ediyorum diyebilirim. Herkese iyi akşamlar.
hu huuu kımsecıkler yok muuu???????
kadiscim sanada iyi haftasonu diliyorum annenin yaninada gitmek ayri bir mutluluk tabiki
bebek tedavisimi yaptiracaksin canim ???
nezamandir istiyorsun ve neden olmuyor özel degilse anlatirmisin
sağolun kızlar.
reyhancım annem gitmedi pazartesi birlikte gideceğiz 20 gün kalacağım gelebilirse eşim arkamdan gelecek.inş. izin alıp gelebilir yoksa dönüşüm çok zor olacak yalnız otobüsle ceylinle 15 saat.bende pazartse salı olmam 15 saat sürecek yok salı günü belki akşam uğrayabilirim kızlar.daha hazırlıkta yapamadık kızım hasta olunca.ateşi düştü biraz kendine geldi ama ağzının yarası çok canını yakıyo bişey yiyemiyor süt içiyo sadece(
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lama-yarismasi-mezunlari-30.html#post19957188
şeymacım buyur karneni şekerim tekrar tebrik ederim canım
3 gündür 10 kişilik bir misafir ordusu ağırladık diyebilirim annemlerde çok yogun geçti bugün işe başladım
yediklerime dikkat ettim spor yapamadım ama 1 dakika da oturmadım
bende yüzük var akapuntur yüzügü ayak baş parmağına takılıyor ama kilo verdirmesinden geçtim aldırmasın da
pek bi işe yaramıyor
Kolay gelsin Kadis ,misafir iyi ama kosturmacasi cok.cocuk icin ben de ikinci de bekledim biraz,en kisa zamanda olur ins hayirlisiyla.arasinin yas farkida guzel bence, iyi dusunmussun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?