Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

hayırlı akşamlar kızlar hemen menümü yazayım :))))

[1] Hurma 4 ADET 60
[2] Kiraz 500 gr 360
[3] Muz 0.50 ADET 50
[4] Ekmek 2 DİLİM 130
[5] Domates Salatası 1 PORSİYON 127
[6] Tavuk Sote 0.50 PORSİYON 115
[7] tavuk çorbası 1 tabak 170
[8] Baklava-ev yapımı 0.50 ADET 56
[9] Bal 1 YEMEK KAŞIĞI 70
[10] DİMES YARIM YAĞLI SÜT 1 PORSİYON 87

Toplam : 1225 kal.

İyi akşamlar arkadaşlar, her şey yolundadır umarım.

Günlük kalorilerimi sayarak diyet yapmaya devam ediyorum. Tekrar şevklendim, kararlı bir şekilde devam ediyorum diyebilirim. Herkese iyi akşamlar.

ay bugünkü menüm kötü :/

sabah : biraz peynir ekmek çok az yumurta ve çay 1 bardak yeşilcay
öğlen : tavuklu salata , biraz dondurma, 3-4 kayısı biraz kiraz
akşam : 3 köfte biraz patates bi kase yoğurt bi türk kahvesi ve çerez :/

bugn abur cubur fazla oldu su da en fazla 1.5 içmişimdir :/
ama 5 km yürüdüm , 75 dk faalan tenis oynadım.

kızlar meraba yarın doktor randevum var,bana baska alternatif sunmazsa sanırım akupunktur yaptıracam,ignedende acayip korkuyorum naparım bilmiyorum acırmı acaba
Hayirdir ben anlamadim ne akupunturu?zayiflamak icin mi?
İyi akşamlar arkadaşlar, her şey yolundadır umarım.

Günlük kalorilerimi sayarak diyet yapmaya devam ediyorum. Tekrar şevklendim, kararlı bir şekilde devam ediyorum diyebilirim. Herkese iyi akşamlar.
Merhaba nasilsin uruz?seni gorduk daha da sevindik yoluna devam etmen ne guzel,bize de moral oluyorsun.Her yigidin bir yogurt yiyisi varmis,eminim sende bu diyetle zayiflarsin.ben de su aralar bir seyler dusunuyorum iki-uc gunluk sok diyet,metabolizmayi sasirtmak icin.
hu huuu kımsecıkler yok muuu???????

Biz burdayiz gulma,sen nerelerdesin?uzun zaman oldu gorusemedik canim,ne yaptin ?sykintilarin bitti ins?

günaydın bayanlar
nasılsınız hepiniz

kadiscim sanada iyi haftasonu diliyorum annenin yaninada gitmek ayri bir mutluluk tabiki
bebek tedavisimi yaptiracaksin canim ???
nezamandir istiyorsun ve neden olmuyor özel degilse anlatirmisin

canım 8 asy gibi bir zaman oldu bebbek istiyoruz oğlum var 3.5 yaşında ama 2. epey zaman aldı yumurta tembelliği var diyo doktorlar tedaviye başlıyacaz bakalım
dua edin bana :)

iyi yolculuklar güzelim otobüsle zor olcak ama zevkli olur zaten çocuklar uyuyorlar zaten

mezun mu var tebrik ederim darısı bize

3 gündür 10 kişilik bir misafir ordusu ağırladık diyebilirim annemlerde çok yogun geçti bugün işe başladım
yediklerime dikkat ettim spor yapamadım ama 1 dakika da oturmadım
bende yüzük var akapuntur yüzügü ayak baş parmağına takılıyor ama kilo verdirmesinden geçtim aldırmasın da
pek bi işe yaramıyor

Son düzenleme:

Kolay gelsin Kadis ,misafir iyi ama kosturmacasi cok.cocuk icin ben de ikinci de bekledim biraz,en kisa zamanda olur ins hayirlisiyla.arasinin yas farkida guzel bence, iyi dusunmussun.

Kolay gelsin Kadis ,misafir iyi ama kosturmacasi cok.cocuk icin ben de ikinci de bekledim biraz,en kisa zamanda olur ins hayirlisiyla.arasinin yas farkida guzel bence, iyi dusunmussun.

saol canım evet yaş farkı bence de ii hatta geçiyo bile ,Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah

bu arada 2. olmuşuz tüm kilo verenleri vermeyenleri tebrik ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…