Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ben bugun orucluyum.Aksam da yemege misfirim var.Aksam menumu bildiririm.Cuma gunu de yola cikacagiz ama cepten ulasirim ins.

günaydın bayanlar

Diyetisyene gitme kararin cok iyi, bakalim ne diyecek.?

evet canım kaçacak vakit arıyorum çalıştığım için :)

evet aeben de veriyor bu diyetle ve epeydir yapıyor :) yaklaşık 3 senedir ara veriyor tekrar başlıyor :)
ben kan şekerim dengelensin diye ilaç kullanıyorum o yüzden tatlı isteğim yok 1 haftadır arada bir oluyor ama sahip çıkıyorum irademe
yapalım bunu karpuz benim çalışma alanımda ziraatçi olduğum için her yerim karpuz ev karpuz dolu ve ben karpuzla besleniyorum diyebilirim sıcakta adanada yemekte yenmez karpuz hem serinletiyor :) ama bu diyetin proteinle karbonhidratı ayırması güzel ben bunu beceremiyorum sanırım

ayşeceylınım bana şu diyeti kabaca bir anlatırmısın rica etsem birde senden dınlmek isterimm:78::78:

listene hayranım
hem bir çok şey yiyorsun hemde az kalorili oluyor bakıyorum da

Ben bugun orucluyum.Aksam da yemege misfirim var.Aksam menumu bildiririm.Cuma gunu de yola cikacagiz ama cepten ulasirim ins.
Allah kabul etsin canım
yolculuk var demişsin tatile mi çıkıyosun

dünkü menüm
sabah 1 dilim ekmek domates salatalık peynir bir çay kaşığı sarelle yemek istediğimden değildi bu oğluma yedirirken yemedi mecbur ben yedim :)

öğlen normalde yemem ama dün yemem lazım diyerek oğlumda evde olunca yumurta kırdım 1 tane 2 lokma aldım

arada karpuz yedim 1 dilim

akşam yeşil fasulye 7 kaşık çoban salata yarım dilim ekmek

10 gibi bir tane şeftali

biraz düzeldi gibi değil mi listem

spor yarım saat yaptım merdiven inmeyi de ekledim bu sefer neden yaptıysam bence boşuna yorgunluk
ben nivea bady cd ile yapıyorum önceden beri yorulma falan olmuyor ama bazen kendi başıma hareketler yapayım diyorum
çok yoruluyorum
yani bilen kişilerle yapmak en doğrusu

arkadaşlar toplantıya gidiyorum yarın görüşürüz kaptanım kilo bildirimi yapacak mıyım bu hafta
görüşürüz

selam kizlar benimde tembellik halen üstümde :)))
esimde yarindan itibaren izne ayriliyor bizde bir yerlere gidebiliriz bu haftadan sonra bende artik bir izne ayrilmak istiyorum
iznin olursa aysecim ayrica bu hafta sabitim biraz su diyet mevzusunu 3 haftaliginada olsa rafa kaldiracagim sanirim
sykildim artik

selam kızlar.
bugün sabah1 yumurta, peynir zeytinyedim. oğluma hiçbişey yedirememenin verdiği eziklikle iştahım kaçtı

öğlen dondurma yedim. bana abur cubur olsun hiiiç yemek aramam ha

2 haftada 9 kilo diyetim başlamadan bitti. utandığımdan yazamadım size

kızlar çok yoğunum kızım atlatamadı rahatsızlığını yarın yokum listeyi uruzcum hazırlasın.kadiş,lostçokbozdu,papatya89,gulam ve uruzcum sen listeye giriyorsun.kızlar eğer uruzda gelmezse kardeş takıma söyleyip bir şekilde halledin kızlar size güveniyorum.
gulmacım kısaca bahedeyim montiden
sabahları ekmek yenebiliyor sadece oda tam buğday ekmeği.ekmek yiyeceğin zaman yanında sadece ligt peynir zeyin ezmesi,domates salatalık yiyebiliyorsun.yumurta yersen kahvaltıda yaında ekmek yenmiyor.
öğünlerinin yanıda mutlaka salata ve süt ürünü buluacak.
şeker beyaz un yasak.içinde bulunan gıdalarda yasak.
at,yumurta,bakliyat yanında ekmek kesinlikle yasak.
meyvelerden kavun,karpuz ve muz yasak.
bulgur,pirinç yasak
hafta 1 gün spagetti yiyebilirsin yağsız ve 8 dk haşlanmış.

aklıma genel temel şeyler bunlar.ben bu diyet sayesinde kg vermeye başladım.kg vermmem deli gibi spor yapmama ve dikkat etmeme rağmen durmuştu.şuan evimde olmadığım için yapamıyorum ama temel şeylere dikkat etmeye çalışıyorum ona rağmen verdiğim kgların 1 gr mını bile geri almadım.çünkü vucudumdan su değil yağ gitti kesinlikle tavsiye ediyorum canım..

ahhhh kizlar basima ne geldi bir bilseniz..canim kizim önceki aksam evimizde oynarken eline bir caydanlik altligi almis(demirden)ve onu isirdi ve arkasina düstü önde iki tane disi vardi kökünden cikip gelmesinmi.hala inanamiyorum ama disler gitti yawrumun diskleri koptu.dudaginin ic tarafina büküldü geli disler.nasil agladi nasil.o aglar ben aglar dogru hastaneye gittik.üzerimde beyaz bi tunik vardi kanlar icinde kaldi yavrumun o minnacik agzina kanlar sigmadi tasti resmen.ben agladikca o daha da agladi ben sustummu susuyodu.gözlerimin icine bakti kuzum hep.hastaneye vardik heryer kan cocugumun suuru kapanmasin bayilmasin diye ben hep konusuyorum.bizi hastaneye almak istemediler.neymis efendim cocuk klinigi degilmis.kadin sakin olun diyo habire telefonla konusuyo.masaya yumrugumu bir vurdum derhal o telefon kapanacak ve bi doktor gelecek cocuguma dedim.cene doktoruna gönderdiler.aLlahtan doktor iyi cikti.hemen eliyle asildi halletti disleri.ben bu arada sürünüyorum yerlerde cocugumun cigliklarina.kolay degil iki tane dis birden kökünden cikip geliyor.sonra cocugum bir su icti sormayin kucagimda uyudu.eve geldik üzerini degistirirken uyandi.yavrum bize gülüyo oynuyo bi babasina sariliyo bi bana sariliyo öpüyo sanki ben iyiyim sizi cok üzdüm der gibi.hallerine bir bakilsa sanki 10 aylik cocuk degil akli okadar basindaki.beni asla aglatmadi.simdi kime anlatsam gözlerime bakip beni dinliyo a´glarsam huzursuz oluyo hemen boynuma sariliyo alminam.kizlar iste böyle bir olay geldi gecti.simdi kizimin ikinci dislerinin cikmasinibekleyecez yani en az 6 seneama bunada sükür beterin beteri vardir.kizlar artik devamli giremezsem kizmayin nolur.esim dahada titiz oldu nete kiziyor cocuk düserken benim net acikti.bebekle daha cok ilgilenmem lazim artik cok hareketlendi..Allahim kimseye evladinin acisini yasatmasin cok kötü

sunacığım kızın için çok üzüldüm canım çok yanmıştır canı. tamam canım sen az giriver

valla sunanın başına gelenleri okuyunca çok üzüldüm bugünkü menüyü bile yazasım gelmedi.
yinede karalayayım
sabah
az yağda 1 yumurta ,
1 domates,
1 biber,
1 dilim ekmek

öğle 1 dilim karpuz

akşam 1 tabak taze fasulye

1tabak yoğurt

1 küçük soğan bu kadar

bu arada ben yarın izmire düğüne gidiyom internete giremeyebilirim
kilomu söyleyeyim şimdiden

74.9

2 haftada 9 kilo diyetim başlamadan bitti. utandığımdan yazamadım size

bosver canim zaten sagliksiz olurdu sen böyle beslenmene dikkat ederken devam et bence

amin canim cok gecmis olsun kiyamam ona ben

gecmis olsun canim tekrardan uruz umarim gelir yoksa ben akrepten rica ederim aksama gelmezse

Aysecim geldim tamam canim yarin listeyi hazirlarim soyledigin kisileri de listeye alirim

Alminacim cok gecmis olsun gorunmez kaza en olmayacak seyden bile olabiliyor. Cani nasil da acimistir Allah bir daha yasatmasin ins :26:

ayy cnm okudugum yerde erıdım bıttım rabbım daha beterınden saklasınn bunula gelmiş geçmiş olsunn aman dikkat et cnm bende de var aynı oyle bı tane cadıı
çok hareketlı karıstırmadık dolap kurcalamadık yer koymuyor 2 gundur buzdolabını acıp ıcıne bakıyor

menümm

sabah :
yarım simit
peynir reçel
2 bardak çay
öğlen :
1.5 bardak ayran
1 bardak yeşil çay
akşam :
yarım tabağı biraz geçik ev makarnası
bol yoğurt
2 bardak ice tea ( biri light 16 kalori falan )
125 kalorilil bitter çikolata :/

çikolatayı yemek istemiyodum ama dayanamadım :/

5.4 km yürüdüm :) listede olduğuma çok sevindim .)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…