Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

selamlar herkeseeee kızlar yazmıştım zaten bugün misafirim vardı çok güzel poğaça yapmıştım ama sadece 1 tane yiyebildim biraz patates salatası yedim yoğurtlu sarımsaklı 1-2 bardakta çayiçtim öğlen yediklerim bu kadar tabi bol suyuda ihmal etmiyorum. akşamıda hafif bi salatayla geçiricem ve günü noktalıcam. gramda olsa fark ediyo hemen azim geliyo. daha çok sporrrrrrr gözüm döndü valla kahrolsun kilolar

yasemincim Allah kolaylık versin canım.öyle düşünme lütfen istersen listeden çıkarırım ama yine uğra takıma arada sıradaki motivasyonunu kaybetme canım

ini. yumurtanı haşlayıp yemişsindir canım.

reyhancım çok kötü ağrım var bişey fayda etmiyor dün yapamadım sporumu bugün yapmak istiyorum bu ağrıyla nasıl olacak bilmiyorum yapmayınca da rahatsız oluyorum.

kızlar cuma günü 10.30 kadar kg larınızı bildirmi,ş olun.yetişemeyecek olanlar yarından bildirsin.yeni arkadaşlar geçen cuma ki kg larını ve hedef kg larını yazmayı unutmasınlar.yeni arkadaşların bir kısmını bu cuma bir kısmını böyle paylaşımda bulunurlarsa haftya cuma takıma alacağım,bilginize.

uruzcum nerdesin hani listeye girecektin yardımcım olacaktın,niye yoksun niye pes ettin

evet bugün benden sonra kaç saat sonra bile msj yazan olmamış bunları dikkate alacağım reyhancım.cuma günü kimler olacak listede bakalım.

sen kaç kiloydun canım ve boyun kaç. sıkı diyet uyguluyosun gerçekten

sen kaç kiloydun canım ve boyun kaç. sıkı diyet uyguluyosun gerçekten

15 yaşındayım . ben eskiden yerdim baya abur cubur falan ama diyete başladığımdan beri canım hiç istemiyo, akşam yemeği yemeye de vakit bulamadım arkadaşlarım vardı bu saatten sonra da yemiyim dedim :S yeşil çay iştahımı kesti cidden :)

canım belki kızarsın bana sanane dersin ama yaşın çok küçük daha lütfen dikkatli ol. sen bizler kadar sıkı yapmasan bile kilo vermen bizlerden daha kolay olur en azından ben kendi adıma konuşim 31 yaşındayım ve tahmin edersin ki senden daha yavaş kilo verebiliyorum. lütfen dikkatli ol tatlım en azından öğlenleri sıkı ye akşamları daha hafif geçiştirmeye çalış. kapiş

teşekkr ederm de ben veremiyorum kolay kilo pek :) dikkat etmeye çalışıyorum da bugün biraz az oldu dışardaydm snra arkdşmlarım gelince kaldı yani yemek :S

lostçokbozdu canım ben çıkıyorum uykum geldi biraz erken kalkıyorum sabahları yürüyüş için. buralar gerçekten çok sessizmiş hiç böle olcağını tahmin etmiyodum. neyse yarın sabah görüşmek üzere sana iyi geceler. diğer takım arkadaşlarım büyük ihtimal yarın sabah görürler onlarada günaydın. öptüm şekerlerrr

sana da iyi geceler :)

selam kizlar burasi cooooooooooook sicak 38 derece demin bi disari ciktim resmen pistim
bu havalarda ne giyilir fazla yanmamak icin ya
kapali bayanlar icin bi öneri lütfen :

Batuhan nasilsin?burasi da cok soguk ,malum biz simdi kisi yasiyoruz.sana sicak havalarda keten giymeyi oneririm tabi istedigin tarzi bulman kolaysa.Ben Turkiye ye gidince alis-veris yapiyorum,burda pek yok.

[

Masallah canim azimlisin. Ama cok da yorma kendini hamlarsin falan daha kotu olur, benim basima geldi dee

[Sabah sadece gevrek yedim saat oglen oldu ama hala acikmadim.Dun de kahvalti sonrasi ikindin yedim yani iki ogun olmus oldu.Bunyemde alismaya basladi az yemeye.Dun uc bardak adacayi ictim,ahh bir de regl olsam

Kadis hosgeldin sen de Arkadaslar takima yeni gelen butun arkadaslar hosgelmisler,safa getirmisler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…