off kızlar ya hep beklenmedik durumlar yüzünden aranıza dönemiyorum..dün eğitim seminerleri vardı bugünde diğer drlar seminere gitti 3 drluk hasta bakıyorum yeni sakinleşti.birazdan kosarak eve gidip kuzumu emzirecem.gecmişi okuyamadım ben böyle burda gereksiz yer işgal ediyorum sanırım.yavrularım ben çalışırken beni özlüyor eve gidincede beni rahat bırakmıyorlar dün 1e dogru uyudular bende sızmısım ugrayım dedim açtım sayfa öyle kaldı.
günaydın kızlar bugun izinliyiz kızımla bu saate kadar yatmısız.yawrum erken kalkmaktan mahvuluyodu bugun 9a kadar uyumus bebem:)bugun keyıf yapma zamanı.simdi kahvaltı yapacaz bi tarafım gir asagıdan börek al bugun öle ye diyo bi tarafım otur yumurta hasla azıcık ekmekle onu ye diyo sagımımı dinleyeyimsolumumu sizce:44:
aysecim insallah cabucak düzelirsin canim ya
yeni arkadaslar yine kayboldular(((
takim birtürlü kendine gelemiyor yaaaa
ama eminim bu hafta en iyilerini secersin aysecim ve alirsin takima dahada bir atim gelir ozaman diye düsünüyorum
bugünkü menüm :
sabah : bir bardak süt , 2 tane tuzlu kurabiye ,2 bardak çay
öğreln : 1türk kahvesi , 1 bardak yeşil çay , biraz kiraz
akşam : 2 bardak sade gazoz , bir avuç çerez
spor sadece 45 dk tenis oynayabildim onun dışında evde duramadım hiç :S
sen kaç kiloydun canım ve boyun kaç. sıkı diyet uyguluyosun gerçekten
15 yaşındayım . ben eskiden yerdim baya abur cubur falan ama diyete başladığımdan beri canım hiç istemiyo, akşam yemeği yemeye de vakit bulamadım arkadaşlarım vardı bu saatten sonra da yemiyim dedim :S yeşil çay iştahımı kesti cidden :)
canım belki kızarsın bana sanane dersin ama yaşın çok küçük daha lütfen dikkatli ol. sen bizler kadar sıkı yapmasan bile kilo vermen bizlerden daha kolay olur en azından ben kendi adıma konuşim 31 yaşındayım ve tahmin edersin ki senden daha yavaş kilo verebiliyorum. lütfen dikkatli ol tatlım en azından öğlenleri sıkı ye akşamları daha hafif geçiştirmeye çalış. kapiş
lostçokbozdu canım ben çıkıyorum uykum geldi biraz erken kalkıyorum sabahları yürüyüş için. buralar gerçekten çok sessizmiş hiç böle olcağını tahmin etmiyodum. neyse yarın sabah görüşmek üzere sana iyi geceler. diğer takım arkadaşlarım büyük ihtimal yarın sabah görürler onlarada günaydın. öptüm şekerlerrr
selam kizlar burasi cooooooooooook sicak 38 derece demin bi disari ciktim resmen pistim
bu havalarda ne giyilir fazla yanmamak icin ya
kapali bayanlar icin bi öneri lütfen :
kızlar cuma günü 10.30 kadar kg larınızı bildirmi,ş olun.yetişemeyecek olanlar yarından bildirsin.yeni arkadaşlar geçen cuma ki kg larını ve hedef kg larını yazmayı unutmasınlar.yeni arkadaşların bir kısmını bu cuma bir kısmını böyle paylaşımda bulunurlarsa haftya cuma takıma alacağım,bilginize.
Tamam kaptan,ben de saatimi ayarlar ona gore bildirim yaparim biraz erken bildirsem bir mahsuru olur mu ?aramiz da 7 saat fark var canim.
kızlar ya bu akşam spor yapıyorum tv izlerken. eşim dediki çok zorlama kendini yeter artık bende hayırrr cumaya kadar sıkı kilo vermem lazım takıma hesap vercem dedim. şaşkın gözlerle bakıyo ne takımı yaaa diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?