Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

işte en büyük derdim çok az su içiyorum. nasıl çok su içmeliyim bilmiyorum.

canım bende su içmeyi hiç sevmeyenlerdenim. hatta sadece diyet dönemlerimde su içiyodum diyebilirim. ben şöyle kandırıyorum kendimi. büyük sürahilere veya şişelere koymuyorum suyu. küçük yarım litrelik bi şişem var zaten nerdeyse bi dikişte içiyorum onu. 6 kere içtiğimde o günkü su olayımı bitirmiş oluyorum. inan onu saymak bile zevkli oluyo bazen. 3 oldu şimdi 4 yaşasın 2 tane kaldı gibi. aslında en güzeli suyu severek içmek ama napalım olmayınca olmuyo işte

ben yarım litrelik şişeyi bile bitiremiyorum yudum yudum içiyorum. ondan daha küçük 350ml lik şişeler varya onlardan 8 tane içsem olur heralde

dilekciğim ve diğer takım arkadaşlarım adım ufuk ama ben tabiki bir bayanım herkese merabalar
:92:

memnun oldum canım :)))))

hafta sonu düğünde güzel iltifatlar aldım herkez nasıl kilo verdiğimi sordu çok hoşuma gittiifoto koydum

ama yani inanılmaz zayıfsın bırak ya daha kilo verme o güzel yüzün kaybolmasın canım :)))

inşallah canım benim bakalım peşimden ilk kim gelecek

ben çoook istiyom

bugünkü menümü yazayım :

sabah : yarım simit biraz pynir 1 bardak çay
öğlen : bir türk kahvesi 1 bardak yeşil çay biraz dndurma ve 1 kase yoğurt
akşam : 2 kaşık et yemeğği 3 kaşık bulgur pilavı ayran ve dha sonra türk kahvesi
birazdan 1 brdak yeşl çay daha içecceeğm blki birazda yemek yerim :d bugnlk bu kdr

1 - 1.5 ltre su içtm ve spor olarak da 6 km yürüdüm

Son düzenleme:

hosgeldin canim aramiza insalah bol bol paylasimda bulunur ve kalici olursun

ayyyyyy ben seni cok özleyecem ya bu ara pek sohbet edemiyoruz ama inanin varliginiz yetiyor
ama takimimizdan birini mezun etmekte ayri bir güzel canim

Meraba arkadaslar gunlerdir netim yoktu son care esimin telden girdim simdi ayyy butungecmisi okudun gozlerim sisti yarin aranizdayim erkenden kizlada evdeyiz yarin vaktim bol olacak isler nasil yogun bu hafta.diyetfena gitmiyor.cumayi beklemekte yarar var.bu arada beni faceden eklemek isteyen arkadaslarolursa sevinirim daha cok kaynasiriz.encok kaptanimi mersk ediyorum.altina kk nikini yazarsaniz sevinirim.artik menumu yarindan itibaren yazmaya dewam edicem herkese ii geceler.amannn telle yazmak cok zor.haaaa bu arada face icin adim Suna tuncer erbekin

ekledim ben canim

Son düzenleme:
Slm kızlar
hepiniz iyisinizdir umarım,ben malum bir yandan tatil bir yandan diyet..olmuyor amaaaa malesef!
Ayşecim ben yerimde sayıp duruyorum gelen de yok giden de..istersen listeden bir süre beni çıkar canım çünkü bir katkım olmuyor zaten hergün sizleri okuyorum ama yazmaya fırsat bulamıyorum..
yeni arkadaşlar hoşgeldiniz,umarım hepimiz nuvanda arkadaşımız gibi mezun oluruz..birileri mezun olunca vallahi kendim olmuş gibi seviniyorum ama sıra bana da gelmeli yaaa..sözde bu yaz başı mezundum ama nerdeeee..hayaller yaz sonuna taşındı sanırım havalar da kötü denize falan giremiyorum ama gündür yürüyüş yapıyorum..
bu da bugünkü menüm (karbonhidrat deposu ama yazıyım yine de)

sabah peynirli omlet,domates,salatalık,biber, tatlı kaşığı çokokrem bir dilim ekmek

ara 5-6 adet erik

öğlen burada hayır için lokma yapıyorlar (hamur kızartması)minicik yedim valla çok güzel koktu dayanamadım

akşam fırında makarna,yoğurt

şimdi form çayımı içiyorum

gördüğünüz gibi yine saçma bir menü oldu ama inanın nelere hayır diyorum bir bilseniz bunlar diyemediklerim..

Bence hic moralini bozma daha once dedigim gibi iyi kilo vermissin canim,hedefine cok az kalmis.sadece firinda makarna biraz agir olmus o kadar...

Hosgeldin ilknur,ufuk ve lost...hepinize merhaba

cnm benın once senınde kandılın mubarek olsun dualara herzaman muhtacız..
amabu aralar daha da cok ıhtıyacım varr ..banada duanda yer ayır kardesımm..

arkadaşlar kandılınız mubarek olsun banada dua edın ..
rabbım dualarımız kabul etsın inş..

Hepiniz icin dua ettim ismen hem de ....

günaydın bayanlar
ben de aranıza katıldım sanırım kaptanım yazdığın kuralları okudum kabul ediyorum :)
sizleri tanımak epey zaman alacak sanırım epey kalabalık burası

ben kendimi tanıtayım
29 yaşındayım evliyim 1 tane yaklaşık 3,5 yaşında oğlum var
7 aydır 2. çocuk için çabalıyoruz :)
çalışıyorum mühendisim bu 2 ay boş dönemlerim diyebilrim paylaşım için sıkıntım olmayacak

diyet mecarem çokkk eskilere dayanıyor 16 yaş diyebilirim
2005 mayısında 85 kilo iken 2007 mayısında 69 kiloya kadar düştüm 2008 martında 85 ile doğum yapıp 59 kiloya kadar düştüm
2010 aralık ayı itibari 69 kilodaydım
düzenli yaptığım sporu bebek istediğim için bırakarak bugün 75.9 kiloya uaştım
oysa çok yanlış yapmışım 7 kilo aldım 7 ayda
doktor bebek olması için zayıflamam gerektiğini söyledi şimdi o 7 kiloyu geri vermek istiyorum
bunun içinde 2 ay süre belirledim kendime
tekrar diyet ve spora başladım

azimliyim vermeye de almaya da çok alışkınım

beyin gücüyle zayıflanacağına inanıyorum daha çok vakit var konuşuruz :)

günaydın kızlar.
kadiş hoşgeldin tekrar canım.inş. hem kg veriri hemde 2.bebişine sahip olursun.

alminanaz bende dün seni soracaktım nerde diye netin yokmuş canım.

benim mide ağrısı sandığım kulunç ağrısıymış omzumdan belime kadar kabarmış resmen oda mideme vuruyormuş krem falan sürüyoruz kas gevişetici içiyorum biraz daha iyiyim sanki dün sporumu yapamadım bu yüzden bugün yapabilirim inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…