Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

evet bunu yenmem lazım
ben şeker kullanmıyorum çayda sütde o yüzden ballı içmek zor geliyo bana

Listen fena degil canim ama aci biberin bir de istah acma ozelligi var ozellikle yemeklerde

hadi ya
neyse zaten sevmiyordum :)

birde tavsiyem spora fazla yüklenmeyn bünye alışınca ve sporu bırakınca yediklerinize dikkat etseniz bile alıyosunuz şekil a

o yüzden bir gün durup bir gün yapmanızı tavsiye ederim
ve sporu yaşamınızın bir parçasıymış gibi görün derim
günde 10 dk yapmak lazım ideal kiloya ulaşınca

hiç beğenmedim çok sağlıksız bir menü olmuş protein yok abur cubur dolu canım olmamış

ufocan,fiderya kızlar menüleriniz güzel beğendim.
kadiş seninki de abur cuburu bol bir menü olmuş bugün telafi edersin artık.

kızım ateşlendi bugün giremedim o yüzden kızlar sizde boş bırakmayın takımı yarın 10.30 bildirim işi bitmiş olsun,tekrr uyarıyorum.öptüm hepinizi

canım baya sıkı gidiyorsun sen bu gidişle iğne ipliğe dönersin

Canim moralim bozuktu , su guzel dileklerin icin tesekkur ederim, ins dedigin gibi olur. Ya batuhanin dedigi gibi bu benim onceki yediklerime gore en az 3/1 i kadar. 3 aydir nerdeyse regl olmuyorum bugun yine 2 bardak adacayi ictim. Kiyafetlerim bol geliyor hatta bazi arkadaslar zayiflamissin diyor bile ama tarti inat etti.. İnan grami gramina ayni bakalim yarin belki 100 gr vermis olabilirim ins . Herhalde reglden olsa gerek ayrica dogum kontrol ilacini yeni biraktim onunda etkisi olur mu bilmem!!!

geçmiş olsun kızına 2 yaşındamı :)
menüm evet öyle oldu bakalım yarın bugünkünü duyunca ne diyeceksin

canım kilo vermemek doğaldır sürekli kilo vermek bence sorun olurdu
ara ara bünye durur sana düşen vazgeçmemek
ben böyle durumlarda yememek yerine biraz kaçamak yapıyorum bünyemi şaşırtıyorum o da şaşıyo
dene istersen belki sende de olur ama ipin ucunu kaçırmadan diyelim her gün aldığım kaloriden 200 kalori fazla alarak

İlknur senin avatarda ki ip atlayan bayani gore gore ben bugun ip atladim:)))) ise yaradi avatar:)

sorma benimde canı çekiyo görünce

geçmiş olsun canım neden ateşlendi üşüttümü yoksa dikkat etmek lazım 3 yaşını doldurana kadar bağışıklık sistemi zayıf oluyo yaa ayşecim ben yarın bildirim yapacammı:26::26:

fazla kacirmadan güzel bir kahvalti yapmak mümkün canim yani atiyorum sucuklu yumurta yiyecekse bir tabak yerine 3 kasik bal yiyeceksen onuda az bi sekilde yani herseyden az az yiyerek cok güzel bir kahvalti yapmak mümkün canim

Batuhan nasilsin?burasi da cok soguk ,malum biz simdi kisi yasiyoruz.sana sicak havalarda keten giymeyi oneririm tabi istedigin tarzi bulman kolaysa.Ben Turkiye ye gidince alis-veris yapiyorum,burda pek yok.

cok sagol canim ama keten hic biseyim yok bu sene izinde yok malesef ayni kaderi paylasiyoruz cünki bende burda hic bisey bulamiyorum
ah gurbet ah

ilknurcum yazilarin altinda alinti ile cevaplayi degilde onun yanindaki + olan tusa bas her alinti yapmak istedigin yaziyi sonrada cevaplaya bas canim insallah anlatabilmisimdir

günaydin yarinin birinci citir kurabiyelerii:))bildirim son 1 gün kala bol iradeli gün sizinle olsun.aksam bisey yemeyinde yarin yarimsar kilo daha eksik cikalim.bana bakin cisinizi falan yapin haaa tartilmadan önceee

allah iyiligini versin emi

cok az yiyorsun gibime geliyor canim aksami bir sebzey yemegi ile kapatabilirsin corba yogurt salata vs cok az yemekte kilo verdiriyor ama malesef kalici degil belki böyle cabuk sonuc alacaksin ama korkarim kalici olmayacaktir

cooooooooooooook gecmis olsun canim dikkat et ceylinimize

selam kıslar. ben yarın sabahtan bildiremeyebilirim sabah 7 de kalkıp yollara duşuyorum. oğlene kadar seminer eve gelışım 4ü filan buluyor. pestilim çıkıyor. evde akşama kadar uyuyorum. sonra yarı sarhoş yemek hazırlıyıyorum. oğlanı doyur, kocayı besle, bulaşık çamaşır saat 10u buluyor. sonra tekrar zıbarıp yatıyorum. valla 2 gundur yazmıyorum. çokm ayıp ettim biliyorum ama beni takımdan atarsan kaptancıım yerim yerim şişko olurum. hoş zaten şişkoyum ama obez olurum.

her neyse uzun lafın kısası bu haftaki raporuma göre 82,5 kg olduğumu utançla bildiririm.

ALLAH KOLAYlik versin canim kadin olmak zor

geçmiş olsun inş düzelir hemen . şu iki gündür çok meşgulum yemek yemeye fırsatm olmuyo olduğunda ya abur cubur oluyo onu da yemiyorum ya da gece saat geç oluyo öle de yemek istemiyorum :/

sabah ve öglen olmamis bence
aksam iyi dahada iyi olacak insallah canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…