canım belki kızarsın bana sanane dersin ama yaşın çok küçük daha lütfen dikkatli ol. sen bizler kadar sıkı yapmasan bile kilo vermen bizlerden daha kolay olur en azından ben kendi adıma konuşim 31 yaşındayım ve tahmin edersin ki senden daha yavaş kilo verebiliyorum. lütfen dikkatli ol tatlım en azından öğlenleri sıkı ye akşamları daha hafif geçiştirmeye çalış. kapiş
kadis sende hosgeldin canim
hoşgeldinn :) inş hedefine ulaşırsın :) beyin gücüne kesinlikle katılıyorum :)
15 yaşındayım . ben eskiden yerdim baya abur cubur falan ama diyete başladığımdan beri canım hiç istemiyo, akşam yemeği yemeye de vakit bulamadım arkadaşlarım vardı bu saatten sonra da yemiyim dedim :S yeşil çay iştahımı kesti cidden :)
teşekkür ederim[
Kadis hosgeldin sen deArkadaslar takima yeni gelen butun arkadaslar hosgelmisler,safa getirmisler....
Masallah canim azimlisin.Ama cok da yorma kendini hamlarsin falan daha kotu olur, benim basima geldi dee
günaydın demeden cevaplamaya daldım kusura bakmayın
8 de mesai başlayınca en erken gelen oluyorum sanırım
benim dün güzel geçti
sabah karpuz ve 3 dilim peynirle kahvaltı yaptım
öğlen yarım paket çubuk kraker yemişim farkında değilim :)
arada bir tane dondurma yedim kaçamak yaptım ilk günden ama hava çok sıcakkk
akşamda 1 tane küçücük lahmacun yedim ayran ve acı biberle
acı biber yemenin zayıflattığına inanıyorum
lahmacun da zaten 4 lokma diyebilirim
ve yaklaşık 2.5 litre su içtim
sabahda 20 dk nivea body cdsi ile spor yaptım
yorumlarınızı bekliyorum yemek listem nasıl
canım ben kendi adıma listeni beğendim. karpuz peyniri bende çok severim. öğlen yediğin dondurmada kaçamak sayılmaz bence çünkü zaten pek bişey yememişsin o yüzden kalori hakkını dondurmadan yana kullanmışsın diyelim. ayrıca geçenlerde tv de kimden duydum hatırlamıyorum ama yaz aylarında vücudun duyduğu tatlı ihtiyacını zaten en hafif dondurmayla geçiştirebilirmişiz.
süt içmek epey tok tutuyomuş değil mi sende de öyle mi bende diyorum eve gidip süt içeyim iştahımı kessinnnbu arada bendende günaydın herkese. benim artık yürüyüş ve spor satandart oldu o yüzden bundan sonra yazmıcam artık sıkmim sizi ilk günlerdenkahvaltı etmeden önce 1 litreye yakın suyu gönderdim mideye zaten. daha sonrada bir bardak ılık süt ve poğaça yedim. sabah menüm bu kadar
de mi ama en hafif tatlı kalorisine bakmadım bundan sonra bakarak yerim
ben sabah kahvaltıda ve öğlenelri pek bşey yemek gelmiyor ama akşam eve gidince yemek yaparken elime ne geçerse yiyorum ve akşam yemeği de çok yiyorum bunu fark ettim ne kadar zararlı olduğunu bilsemde işte ama artık yok dikkat edeceğim
süt içmek epey tok tutuyomuş değil mi sende de öyle mi bende diyorum eve gidip süt içeyim iştahımı kessinnn
canım sende farkındasın zaten yanlış bişey yaptığının en hafif geçiştirlmesi gereken öğün akşam yemekleridir. alışkanlığını bir an önce değiştirmeye çalış bence. bende eskiden sabah öğlen değil ama akşama çok yüklenirdim. zaten bu kilolarıda o huyumuza borçluyuz. ama artık doğru yolu buldumbu arada süt gerçekten çok tok tutuyo beni bide ben içine bal koyuyorum daha iyi oluyo ama bugün koymadım poğaçayla içtiğim için. sade süt içtiğim zamanlar içine bal ekliyorum buda aklında bulunsun.
günaydın demeden cevaplamaya daldım kusura bakmayın
8 de mesai başlayınca en erken gelen oluyorum sanırım
benim dün güzel geçti
sabah karpuz ve 3 dilim peynirle kahvaltı yaptım
öğlen yarım paket çubuk kraker yemişim farkında değilim :)
arada bir tane dondurma yedim kaçamak yaptım ilk günden ama hava çok sıcakkk
akşamda 1 tane küçücük lahmacun yedim ayran ve acı biberle
acı biber yemenin zayıflattığına inanıyorum
lahmacun da zaten 4 lokma diyebilirim
ve yaklaşık 2.5 litre su içtim
sabahda 20 dk nivea body cdsi ile spor yaptım
L
yorumlarınızı bekliyorum yemek listem nasıl
bu arada bendende günaydın herkese. benim artık yürüyüş ve spor satandart oldu o yüzden bundan sonra yazmıcam artık sıkmim sizi ilk günlerdenkahvaltı etmeden önce 1 litreye yakın suyu gönderdim mideye zaten. daha sonrada bir bardak ılık süt ve poğaça yedim. sabah menüm bu kadar
]
Bir litre su cok degil mi?? Cok su icmenin de mide ye zarar oldugunu okumustum,o yaziyi bulunca paylasirim ins.
süt niye beni tok tutmuyo ya :S geçen sene okula giderken süt ve yumurta yiyordum sabahları ama hemen acıkıveriyorum onları yiyince :S
günaydin yarinin birinci citir kurabiyelerii:))bildirim son 1 gün kala bol iradeli gün sizinle olsun.aksam bisey yemeyinde yarin yarimsar kilo daha eksik cikalim.bana bakin cisinizi falan yapin haaa tartilmadan önceee
sağolasın canım hadi bekliyom takılın peşime:)ama yani inanılmaz zayıfsın bırak ya daha kilo verme o güzel yüzün kaybolmasın canım :)))
ben çoook istiyom
ben gelirim yine arada sırada katılırım sohbetlere inş:)hosgeldin canim aramiza insalah bol bol paylasimda bulunur ve kalici olursun
ayyyyyy ben seni cok özleyecem ya bu ara pek sohbet edemiyoruz ama inanin varliginiz yetiyor
ama takimimizdan birini mezun etmekte ayri bir güzel canim
hadibakalım mezun olma yarışı yapalım birazda resimlerim face de canım çoğumuz ekliyiz diye oraya koydum:)Şeymacım çok çok tebrikler canım iftiharımızsınumarım hepimiz teker teker peşine takılırız mezun olsan da bize yaz emi..bu arada resmin nerede göremedim
Ben de menumu bildireyim;
sabah
1 kase gevrek
1 sekersiz cay
oglen
1 kase corba uzerine peynir rendeledim az
aksam
sebze az yagli (tencereye 1 yk
2 kasik pilav
ekmek yerine 3 adet diyet kraker
belki yatarken sut icerim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?