Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ben de sana katiliyorum ilknurcugum.Yemeden icmeden azicik kisip sporu artirsan daha iyi olacak,biz senin ablan sayiliriz,tecrubeyle sabit

kadis sende hosgeldin canim

teşekkür ederim canım

hoşgeldinn :) inş hedefine ulaşırsın :) beyin gücüne kesinlikle katılıyorum :)

hoşbulduk canım

bende diğer arkadaşlara katılıyorum sadece abur cubur ve colayı keserek ve spor yaparak diyetine devam et
ama yemege vakit bulamamak bünyen ve gelişimin için çok zararlı abla tavsiyesi canım

[

Kadis hosgeldin sen de Arkadaslar takima yeni gelen butun arkadaslar hosgelmisler,safa getirmisler....
teşekkür ederim

günaydın demeden cevaplamaya daldım kusura bakmayın

8 de mesai başlayınca en erken gelen oluyorum sanırım

benim dün güzel geçti
sabah karpuz ve 3 dilim peynirle kahvaltı yaptım
öğlen yarım paket çubuk kraker yemişim farkında değilim :)
arada bir tane dondurma yedim kaçamak yaptım ilk günden ama hava çok sıcakkk
akşamda 1 tane küçücük lahmacun yedim ayran ve acı biberle
acı biber yemenin zayıflattığına inanıyorum
lahmacun da zaten 4 lokma diyebilirim

ve yaklaşık 2.5 litre su içtim

sabahda 20 dk nivea body cdsi ile spor yaptım

yorumlarınızı bekliyorum yemek listem nasıl

Masallah canim azimlisin. Ama cok da yorma kendini hamlarsin falan daha kotu olur, benim basima geldi dee

hem de ne azim canım bildiğin gibi değil bu arda uyarın için teşekkür ederim dediğin doru ama allahtan öle bişey olmadı dikkatliyim bu konuda çünkü benimde başıma gelmişti vakti zamanında bi kaç gün oynatamamıştım hiçbiyerimi. öle bi tecrübe yaşayınca şimdi daha dikkatli davranıyorum.

canım ben kendi adıma listeni beğendim. karpuz peyniri bende çok severim. öğlen yediğin dondurmada kaçamak sayılmaz bence çünkü zaten pek bişey yememişsin o yüzden kalori hakkını dondurmadan yana kullanmışsın diyelim. ayrıca geçenlerde tv de kimden duydum hatırlamıyorum ama yaz aylarında vücudun duyduğu tatlı ihtiyacını zaten en hafif dondurmayla geçiştirebilirmişiz.

bu arada bendende günaydın herkese. benim artık yürüyüş ve spor satandart oldu o yüzden bundan sonra yazmıcam artık sıkmim sizi ilk günlerden kahvaltı etmeden önce 1 litreye yakın suyu gönderdim mideye zaten. daha sonrada bir bardak ılık süt ve poğaça yedim. sabah menüm bu kadar

de mi ama en hafif tatlı kalorisine bakmadım bundan sonra bakarak yerim
ben sabah kahvaltıda ve öğlenelri pek bşey yemek gelmiyor ama akşam eve gidince yemek yaparken elime ne geçerse yiyorum ve akşam yemeği de çok yiyorum bunu fark ettim ne kadar zararlı olduğunu bilsemde işte ama artık yok dikkat edeceğim

süt içmek epey tok tutuyomuş değil mi sende de öyle mi bende diyorum eve gidip süt içeyim iştahımı kessinnn

canım sende farkındasın zaten yanlış bişey yaptığının en hafif geçiştirlmesi gereken öğün akşam yemekleridir. alışkanlığını bir an önce değiştirmeye çalış bence. bende eskiden sabah öğlen değil ama akşama çok yüklenirdim. zaten bu kilolarıda o huyumuza borçluyuz. ama artık doğru yolu buldum bu arada süt gerçekten çok tok tutuyo beni bide ben içine bal koyuyorum daha iyi oluyo ama bugün koymadım poğaçayla içtiğim için. sade süt içtiğim zamanlar içine bal ekliyorum buda aklında bulunsun.

kızlar konuyla çok alakasız olacak ama hani mesaj yazarken 1 den fazla alıntı yapıp aynı mesaj içinde hepsine cevap veriyosunuz ya o nasıl oluyo. ben hep ayrı ayrı yapmak durumunda kalıyorum gereksiz yer kaplıyo burda. tek mesaj içinde nasıl çoklu yanıt veriliyo bana bi söleyebilirmisiniz

süt niye beni tok tutmuyo ya :S geçen sene okula giderken süt ve yumurta yiyordum sabahları ama hemen acıkıveriyorum onları yiyince :S

Listen fena degil canim ama aci biberin bir de istah acma ozelligi var ozellikle yemeklerde

]

Bir litre su cok degil mi?? Cok su icmenin de mide ye zarar oldugunu okumustum,o yaziyi bulunca paylasirim ins.

]

Bir litre su cok degil mi?? Cok su icmenin de mide ye zarar oldugunu okumustum,o yaziyi bulunca paylasirim ins.

evet canım haklısın tabiki fazlası zarar ama ben gün içinde toplam 2,5-3 litreden fazla su içmiyorum zaten. sadece şu su içme olayını çok geç saatlerde yapmıyorum malum wc olayı beni mahvediyo zaten gündüzleri bide gece olmasın diye böle çözüm buldum. ama buda zararlıysa bilmek isterim tabiki. burda birbirimize gaz verdiğimiz kadar yanlışlarımızı düzeltmek içinde varız çünkü.

süt niye beni tok tutmuyo ya :S geçen sene okula giderken süt ve yumurta yiyordum sabahları ama hemen acıkıveriyorum onları yiyince :S

bilmiyorum ki canım belki bünyeyle alakalıdır. çünkü ben eskiden beri pek sevmem haftaiçi tek başıma kahvaltı etmeyi. bende alışkanlıkta yapmış olabilir. sen yinede düzgün kahvaltını et bence. sadece süt yumurta değil peynir zeytin domatesinide ihmal etme.

günaydin yarinin birinci citir kurabiyelerii:))bildirim son 1 gün kala bol iradeli gün sizinle olsun.aksam bisey yemeyinde yarin yarimsar kilo daha eksik cikalim.bana bakin cisinizi falan yapin haaa tartilmadan önceee

evet kesinlikle haklısın üzerimisdeki bütün ağırlıklardan ve yüklerden kurtulalım dimi.

ama yani inanılmaz zayıfsın bırak ya daha kilo verme o güzel yüzün kaybolmasın canım :)))

ben çoook istiyom
sağolasın canım hadi bekliyom takılın peşime:)
hosgeldin canim aramiza insalah bol bol paylasimda bulunur ve kalici olursun

ayyyyyy ben seni cok özleyecem ya bu ara pek sohbet edemiyoruz ama inanin varliginiz yetiyor
ama takimimizdan birini mezun etmekte ayri bir güzel canim
ben gelirim yine arada sırada katılırım sohbetlere inş:)
Şeymacım çok çok tebrikler canım iftiharımızsın umarım hepimiz teker teker peşine takılırız mezun olsan da bize yaz emi..bu arada resmin nerede göremedim
hadibakalım mezun olma yarışı yapalım birazda resimlerim face de canım çoğumuz ekliyiz diye oraya koydum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…