Meraba arkadaslar gunlerdir netim yoktu son care esimin telden girdim simdi ayyy butungecmisi okudun gozlerim sisti yarin aranizdayim erkenden kizlada evdeyiz yarin vaktim bol olacak isler nasil yogun bu hafta.diyetfena gitmiyor.cumayi beklemekte yarar var.bu arada beni faceden eklemek isteyen arkadaslarolursa sevinirim daha cok kaynasiriz.encok kaptanimi mersk ediyorum.altina kk nikini yazarsaniz sevinirim.artik menumu yarindan itibaren yazmaya dewam edicem herkese ii geceler.amannn telle yazmak cok zor.haaaa bu arada face icin adim Suna tuncer erbekin
cnm benın once senınde kandılın mubarek olsun dualara herzaman muhtacız..
amabu aralar daha da cok ıhtıyacım varr ..banada duanda yer ayır kardesım
Hepiniz icin dua ettim ismen hem de ....
günaydın bayanlar
ben de aranıza katıldım sanırım kaptanım yazdığın kuralları okudum kabul ediyorum :)
sizleri tanımak epey zaman alacak sanırım epey kalabalık burası
ben kendimi tanıtayım
29 yaşındayım evliyim 1 tane yaklaşık 3,5 yaşında oğlum var
7 aydır 2. çocuk için çabalıyoruz :)
çalışıyorum mühendisim bu 2 ay boş dönemlerim diyebilrim paylaşım için sıkıntım olmayacak
diyet mecarem çokkk eskilere dayanıyor 16 yaş diyebilirim
2005 mayısında 85 kilo iken 2007 mayısında 69 kiloya kadar düştüm 2008 martında 85 ile doğum yapıp 59 kiloya kadar düştüm
2010 aralık ayı itibari 69 kilodaydım
düzenli yaptığım sporu bebek istediğim için bırakarak bugün 75.9 kiloya uaştım
oysa çok yanlış yapmışım 7 kilo aldım 7 ayda
doktor bebek olması için zayıflamam gerektiğini söyledi şimdi o 7 kiloyu geri vermek istiyorum
bunun içinde 2 ay süre belirledim kendime
tekrar diyet ve spora başladım
azimliyim vermeye de almaya da çok alışkınım
beyin gücüyle zayıflanacağına inanıyorum daha çok vakit var konuşuruz :)
günaydın kızlar.
kadiş hoşgeldin tekrar canım.inş. hem kg veriri hemde 2.bebişine sahip olursun.
alminanaz bende dün seni soracaktım nerde diye netin yokmuş canım.
benim mide ağrısı sandığım kulunç ağrısıymış omzumdan belime kadar kabarmış resmen oda mideme vuruyormuş krem falan sürüyoruz kas gevişetici içiyorum biraz daha iyiyim sanki dün sporumu yapamadım bu yüzden bugün yapabilirim inş.
yumurtanı ye güzelce sunacığım sonra üzülürsüngünaydın kızlar bugun izinliyiz kızımla bu saate kadar yatmısız.yawrum erken kalkmaktan mahvuluyodu bugun 9a kadar uyumus bebem:)bugun keyıf yapma zamanı.simdi kahvaltı yapacaz bi tarafım gir asagıdan börek al bugun öle ye diyo bi tarafım otur yumurta hasla azıcık ekmekle onu ye diyo sagımımı dinleyeyimsolumumu sizce:44:
off kızlar ya hep beklenmedik durumlar yüzünden aranıza dönemiyorum..dün eğitim seminerleri vardı bugünde diğer drlar seminere gitti 3 drluk hasta bakıyorum yeni sakinleşti.birazdan kosarak eve gidip kuzumu emzirecem.gecmişi okuyamadım ben böyle burda gereksiz yer işgal ediyorum sanırım.yavrularım ben çalışırken beni özlüyor eve gidincede beni rahat bırakmıyorlar dün 1e dogru uyudular bende sızmısım ugrayım dedim açtım sayfa öyle kaldı.
hosgeldin canim aramiza insalah bol bol paylasimda bulunur ve kalici olursun
ayyyyyy ben seni cok özleyecem ya bu ara pek sohbet edemiyoruz ama inanin varliginiz yetiyor
ama takimimizdan birini mezun etmekte ayri bir güzel canim
ben yarım litrelik şişeyi bile bitiremiyorum yudum yudum içiyorum. ondan daha küçük 350ml lik şişeler varya onlardan 8 tane içsem olur heralde
günaydın kızlar bugun izinliyiz kızımla bu saate kadar yatmısız.yawrum erken kalkmaktan mahvuluyodu bugun 9a kadar uyumus bebem:)bugun keyıf yapma zamanı.simdi kahvaltı yapacaz bi tarafım gir asagıdan börek al bugun öle ye diyo bi tarafım otur yumurta hasla azıcık ekmekle onu ye diyo sagımımı dinleyeyimsolumumu sizce:44:
günaydın kızlar.
benim mide ağrısı sandığım kulunç ağrısıymış omzumdan belime kadar kabarmış resmen oda mideme vuruyormuş krem falan sürüyoruz kas gevişetici içiyorum biraz daha iyiyim sanki dün sporumu yapamadım bu yüzden bugün yapabilirim inş.
hoşgeldin canım bende senin gibi mühendisim fakat iş bulamadığımdan çalışmıyorum. burda herkes pek bi azimli sende öyle olursun umarım
sende yeni başlamışsın sanırımmerhaba ben yeni katıldım önce kendimi tanıtayım adım ufuk 4 aylık bir oğlum var. yeni öğrendim anneliğin zorluğunu. doğrudur. hem çalışmak hem anne olmak zordur. bende eylülde doktoraya başlıycam bakaşlım napıcaz oğluşumla.gereksiz yer işgal etmiyorsun bence sendende haber aşlmak güzel . iyi çalışmalar sana .bu arada branşın ne merak ettim.
korkma şuram ağürıyo buram ağrıyo demiycem.
teşekkür ederimyeni gelen arkadaslar hosgeldinizz
günaydın kızlar.
off kızlar ya hep beklenmedik durumlar yüzünden aranıza dönemiyorum..dün eğitim seminerleri vardı bugünde diğer drlar seminere gitti 3 drluk hasta bakıyorum yeni sakinleşti.birazdan kosarak eve gidip kuzumu emzirecem.gecmişi okuyamadım ben böyle burda gereksiz yer işgal ediyorum sanırım.yavrularım ben çalışırken beni özlüyor eve gidincede beni rahat bırakmıyorlar dün 1e dogru uyudular bende sızmısım ugrayım dedim açtım sayfa öyle kaldı.
günaydın kızlar.
günaydın bayanlar
ben de aranıza katıldım sanırım kaptanım yazdığın kuralları okudum kabul ediyorum :)
sizleri tanımak epey zaman alacak sanırım epey kalabalık burası
ben kendimi tanıtayım
29 yaşındayım evliyim 1 tane yaklaşık 3,5 yaşında oğlum var
7 aydır 2. çocuk için çabalıyoruz :)
çalışıyorum mühendisim bu 2 ay boş dönemlerim diyebilrim paylaşım için sıkıntım olmayacak
diyet mecarem çokkk eskilere dayanıyor 16 yaş diyebilirim
2005 mayısında 85 kilo iken 2007 mayısında 69 kiloya kadar düştüm 2008 martında 85 ile doğum yapıp 59 kiloya kadar düştüm
2010 aralık ayı itibari 69 kilodaydım
düzenli yaptığım sporu bebek istediğim için bırakarak bugün 75.9 kiloya uaştım
oysa çok yanlış yapmışım 7 kilo aldım 7 ayda
doktor bebek olması için zayıflamam gerektiğini söyledi şimdi o 7 kiloyu geri vermek istiyorum
bunun içinde 2 ay süre belirledim kendime
tekrar diyet ve spora başladım
azimliyim vermeye de almaya da çok alışkınım
beyin gücüyle zayıflanacağına inanıyorum daha çok vakit var konuşuruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?