Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

sağol aytenim babamın parmaklarının hali gözümün önünden gitmiyor saat üç buçukta gitti hasteneye akşam 8 ze geliyordu eve geldiklerinde pilastik cerrah yapmış ameliyatını sade dikiş atılmamış yani büyük bi olay atlattık buna hamdolsun diyelim

çok çok geçmış olsun lubabecim

geçmişlerden olsun canım yaaa..allah acil şifa ve yardımını esirgemesin inşallah

sağolun kızlar ve sağol lubabe hanim bacım nassın iyimisin ben kefeni yırtınca iyi olacam sanırım
olursun şeker olursun..sabırlı ol.ve sigarayı bırak:mymeka:
aman yarabbim geçmis olsun asuman üzüldüm yeminle canım benim yaa ne bu böle büyümü yaptılar ne ya bu hepimisde bisi var hergün bi olay yarabbim yaa çok çok geçmis olsun (

hayat bu işte canım.acısıyla tatlısıyla
ama bazen düşünmüyor değilim gözemi geldik senceyerimseniben

günaydın günaydın günaydııın..
burda dün akşamdan bu yana durmayan bir yağmur var..tabi sildiğim camlar duman oldu..artık yağmaz diye silmiştim ama sanırım yaz günü bile cam silsem yağmur yağıyor yaa
ama olsun yağsın yağmuru ve bulanık havayı seviyorum bennn:)

günaydınn
hiç kesilmeyen bir yağmur dünden beri her taraf şıpır şıpır :asigim:
luboşum geçmiş olsun kuzum a.s.
asim sende gelmişsin hoş gelmişsin sanada geçmiş olsun a.s.
umarım herkes için güzel bir hafta olur yerimseniben

lubabe çok geçmişler olsun Rabbim beterinden sakınsın

çok çok geçmış olsun lubabecim

günaydın herkese

Lubabe çok geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın.

Haftasonu azıcık kaçırdım((( Ama şimdi diyete devam...

günaydın herkese lubvabe gecmiş olsun asi sende iyi olursun inşallah allah beterinden saklasın

günaydın

luboş geçmiş olsun

asicim sanada geçmiş olsun

haftasonu bende bayaği kacırdım bide evde tatlı ve pasta var canım istiyo kendimi zor tutuyorum .......

sağolunn arkadaşlar bunuda geride bıraktık inşallah:Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…