evet gelelim neden dünden beri kk ya giremediğime annem çok hasta gece gündüz hastanelerdeyiz tansiyonu yükseliyor geçmeyen baş ağrısı var yuttu ilaçlar anca tesir etti kaç gündür
tam annem ayaklandı babam benim cnm elektirikkli testereyle iki yarmağını kesti birinin tırnaktan aşaya yarısını parcalamış avucunun içinden et alıp yama yapmışlar eli çok kötü dün ablam geldi sonunnda ama iyi eniştem çok değişmiş ama ablam inanamıyorum bir insan bu derece değişmez yapmacık geliyor diyor inşallah değişmiştir ne diyeyim ama babamın olayından sonra ablam hasta gitti evine sürekli istifra ediyordu kızlar ya buraya güzel olaylarımı yazmak istiyorum ama olmadı işte hamdolsun mevlambeterinden korusun ama zor bir günü daha geride bıraktık ailece
geçmişlerden olsun canım yaaa..allah acil şifa ve yardımını esirgemesin inşallahevet gelelim neden dünden beri kk ya giremediğime annem çok hasta gece gündüz hastanelerdeyiz tansiyonu yükseliyor geçmeyen baş ağrısı var yuttu ilaçlar anca tesir etti kaç gündür
tam annem ayaklandı babam benim cnm elektirikkli testereyle iki yarmağını kesti birinin tırnaktan aşaya yarısını parcalamış avucunun içinden et alıp yama yapmışlar eli çok kötü dün ablam geldi sonunnda ama iyi eniştem çok değişmiş ama ablam inanamıyorum bir insan bu derece değişmez yapmacık geliyor diyor inşallah değişmiştir ne diyeyim ama babamın olayından sonra ablam hasta gitti evine sürekli istifra ediyordu kızlar ya buraya güzel olaylarımı yazmak istiyorum ama olmadı işte hamdolsun mevlambeterinden korusun ama zor bir günü daha geride bıraktık ailece
olursun şeker olursun..sabırlı ol.ve sigarayı bırak:mymeka:sağolun kızlar ve sağol lubabe hanim bacım nassın iyimisin ben kefeni yırtınca iyi olacam sanırım
aman yarabbim geçmis olsun asuman üzüldüm yeminle canım benim yaa ne bu böle büyümü yaptılar ne ya bu hepimisde bisi var hergün bi olay yarabbim yaa çok çok geçmis olsun(
lubabe çok geçmişler olsun Rabbim beterinden sakınsın
lubabe çok geçmişler olsun Rabbim beterinden sakınsın
çok çok geçmış olsun lubabecim
geçmişlerden olsun canım yaaa..allah acil şifa ve yardımını esirgemesin inşallah
olursun şeker olursun..sabırlı ol.ve sigarayı bırak:mymeka:
hayat bu işte canım.acısıyla tatlısıyla
ama bazen düşünmüyor değilim gözemi geldik senceyerimseniben
günaydın herkese
Lubabe çok geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın.
Haftasonu azıcık kaçırdım((( Ama şimdi diyete devam...
günaydın herkese lubvabe gecmiş olsun asi sende iyi olursun inşallah allah beterinden saklasın
günaydınn
hiç kesilmeyen bir yağmur dünden beri her taraf şıpır şıpır :asigim:
luboşum geçmiş olsun kuzum a.s.
asim sende gelmişsin hoş gelmişsin sanada geçmiş olsun a.s.
umarım herkes için güzel bir hafta olur yerimseniben
günaydın
luboş geçmiş olsun
asicim sanada geçmiş olsun
haftasonu bende bayaği kacırdım bide evde tatlı ve pasta var canım istiyo kendimi zor tutuyorum .......
bende kestirdim biraz
bugün acaip durumdayım elimi kaldırasım yok ve akşamada misafir gelcekmiş sanırım
ufff ben çok yoruldum yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?