• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

lili seda sayanın kırom hapını dün burda eczanede sordum 65 tl dedi ama burda satışı cok pahalı

süper ya biz kazıklandık sanırım fisfisfis
yahu yeme selma
sebze yemeği pişir kendine sebze ye ne bileyim biraz boğazınıza hakim olun ya :1no2:
varya öyle çok istiyorumki kızımın başarmasını ibreti alem için sokacam gözünüze fotolarını burdan
küçücük çocuğun yaptığını haydi haydi yaparsınız sizde ya :dilcikar:
ayrıca akrep te eczaneden krom almış özelden sorun da fiyatıda uygunsa onu alın bari a.s
ben yatıyorum artık herkese tatlı rüyalar mirmirmirmir

lili seda sayanın kırom hapını dün burda eczanede sordum 65 tl dedi ama burda satışı cok pahalı

beni aldığım krom hapı daha ucuz..31 lira hem 90 adet günde bir tane ben akşam yemekten bir saat önce içiyorum..3 aylık hap işte
bölünce ayda 10 lira düşüyor.bu parayı şimdiye kadar yemeklere verdim şimdide yememek için veririm hemde seve seve

haa yürüyüşten sonra içilecek öylemi okey o zaman maden suyu ve su

abla hapların etkisini görüyormu peki
yediklerini de yazsan şurdan epey gaz olur bize..

tam çıkıyordum yakaladın süprizzzzz
bugün ne yedi bak
sabah bir dilim kızarmış ekmek domates salatalık
öğleyin arkadaşlarıyla çarşıdaydı yarım lahmacun
akşam yemeğinde
karnıbahar pişirdim çok az yağlı bir tabak karnı bahar yemeği bir kase yoğurt iki isırıkta kahvaltıdan kalan simiti yedi kuzum a.s
yemekten sonra diet çayını içirdim :utangac:

slm arkadaşlar
üzme kendini güzelim ya hep sensin demek iimi bilmem

yumuşak yüzlülüğünüzden faydalanıyor herhalde

Allah hepinize sabır versin
amin cnm
kayın pederim bugün taburcu oldu yerimseniben
görümcem öğretmen hafta sonu ben bakayım dedi ikisinede
kayın validemide ona götürdük
evim sakinledi :Saruboceq:
ama sinirlerim harap :1no2:
birazdaha kalsalar tığ gibi olacaktım herhalde stresten ve koşuşturmaktan
kilo veremeyen arkadaşlara itinayla postayla gönderirim a.s
aman abla ben almayayım derdim çok zaten allah sana sabırversin
luboş şu ablanın sorunu çok geriyo beni :1no2:
inan evlilikte bu tür işkencelere maruz kalan kadınların niçin buna müsade ettiklerini anlamıyorum :1no2:
bu tür kadın acayip gerer beni
anlam veremem
tinkiye msnde bir gece iki saat dil döktüm sonuç ne oldu bak :1no2:
o yüzden paralama kendini ablandır haklısın üzülüyosun onun durumuna ama
bu duruma birazda kendileri müsade ediyolar gibi geliyor bana a.s
sağlığın bozulur canım düşünmen gereken eşin ve çocukların mutlu bir evlilik hayatın var
biraz at arkana yerimseniben
haklısın ablam ama can işte kardeş
kılo çızelqem nasıl olmuş
inşallah istediğin kg yu yazarsın enkısa zamanda canım çok güzel olm uş cizelgen
kızlar sabah kahvaltısı birer dilim kızarmış ekmek
yanında peynir domates salatalık yedik kızımla kaydirigubbakcemile5
kızın da rejimde olması harika oldu
ona bakarak bende çok kaçırmıyorum
ayrıca ona örnek olması için yanın da yemiyorum da
sanırım bu gidişle zoraki diyetten ip gibi olucam :delphin:
dua edin ne olr kızım ın hevesi geçmesin kızlar :Saruboceq:
inşalah istediği kg ya gelir ablam sabrı bol olsun
selam kızlar geçmisi kınalı seyinize baktım daaa üzüldüm akrep cim geçmis olsun allahım esirgemis esini:( kızına da geçmis ossun de ayten teyzesi diyo olurmu... tinkiminkim gittimi yaa nie böle oldu :( du detay alırım ben ..

lili abla sasırdımmm:S benim msn ne vakit açıktı ..? açık olma imkanı 0 lakin bilmiyom sen ali nin msn sini benim sanıyormusun bilmiyom aysima ile baslayan ali nin bunu devamlı süledim sana:)) ve sanada geçmis olsun kayınbaban adına..

selmacım site girisini ali yapmıstı gece bi gir bak demistim yani ben deeldim :))

bana gelince igrenç bi haftanın ardından tiksinç bi hal aldım eve geldim banyo yapıp gittim ayrıca aysima yine hasta olmus :( onun için uğradım ayrıyeten .. hala yatıyo gözüküyorum lakin p.tesi günü çıkıs yapılacak :) ve size bisi diyimmi hamam böcekleri muhtesem haraketli böcekler bunu öğrendik:)))

1 haftada yemek olarak fuul yedim geceler gündüzler geçmedi resmen ... ve oda süper sinekliydi:( koku konusunu açmak dahi istemiyorum..

kızımın yanına gidiyorum ve ayrıca selmacım senle özel konusmam gereken mevzu var..

bu arada krom hapları nı denedim etki etmiyor valla gittiiiiiiiiiiiiiiiiii okadar param
tekrar geçmiş olsun cnm
doğrusun selma boşverrr :teytey::teytey:
bu arada doktor yine hastaneye yatırmış kayınpederimi :1no2:
çişini yapamadığı için üresi yükselmiş :1no2:
tektat geçmiş olsun
kızlar aslında sorun ne biliyomusunuz yıllardır anlaşamayız kayınpederimle
kayınvalidemin yapmadığını sağolsun o yapmıştır bana
hala kıskanır oğlunu benden :1no2:
çok patavatsız ve ne dediğini bilmeyen bir insan
insanları hakir görür
zenginlere iyi davranır fakirleri küçümser :1no2:
bende bu durumda kendisine karşı soğuğum tabi :1no2:
içimden gelmiyor onunla ilgilenmek
eşim le tek anlaşamadığımız nokta burası
oda diyoki
bu yaştan sonra değiştiremeyiz çekeceksin
bakacaksın bunun ötesi yok diyor :1no2:
ufff ya
allaha karşıda çok kötü hissediyorum kendimi
onca kırgınlığa rağmen yüzümde sahte bir gülümseme allah rızası için bakmak zorunda hissediyorum kendimi :1no2:
ama o arada saçma sapan lafları yokmu kalp kırışları hiddetlendirip sinirlendiriyo beni :çok üzgünüm:
ablam dicekkelime bulamıyorum bende sinir olurum insanayrımı yapanlara
iyi geceler iyiki varsınız deyilse pes ederdim ama direnecem
sanada iyigeceler cnm

asi tanışırız canım sen yeterki iyi ol
tanısırık insallah selma lakin ben yine gidiciyim allahım yakamı bıraksın su hastalıklar bugun yine acile gittim 1000mg antibiyotik verdiler ve gögüs uzmanına sevk verdiler cigerlerimin bi kısmı mukusla dolmus stf testi istedi dr yani astınım ne kadar ilerlemis acil bakılacakmıs:((( dr gülmekten öldü bana hastalıklarımı saydım özel hastaneye götürdü ali dr dinledi masallah yok yok dedi yinede yüzün gülüyor dikkat et kendine bak yasın çok genç dedi:(

çok geçmiş olsun canım yaaa allah acil şifalar versin

ben seda sayan hapından almadım.eczacı arkadaşa onu indirttim ama bana onu önermedi çünkü bende özellikle akşam atıştırmaları başlamıştı onu önlemek için alıcaktım..seda sayanın hapında krom miktarı düşük dedi ve bana sade krom hapı verdi kahverengi cam şişede ve 90 adet günde 1 tane bana 3 ay gider fiatı da 31 lira.akşam yemekten 1 saat önce içiyosun atıştırmaları tık kesiyor hatta akşam yemeğini bile yiyemiyosun..pazartesi tam anlamıyla içmeye başlarım artıkım iki gündür içmiyorum..

banada yapmamışlardı ama sana anlatim canım..
lavman sabunlu su.hortum gibi ucu var ve o ucu makata sokuyosun sabunlu su bağırsaklara gidiyor ve bağırsaktaki tüm herşeyi indiriyor aşağı..medikallerde bulunuyor.
yani uzun lafın kısası hiçte öle lüks bişii değil
kuzum valla aldım ama bi halta yaramıyo dersem inan yada ilaçlardanmı kapanmı bu iştah?

kk nın yukarısında reklamı var seda sayanın zayıflama formülü yazıyor selma üstünü tıkla ordan sipariş ver canım biz ordan aldık kızıma
asi gitti gidiyordan aldı sanırım a.s
ama bizim aldığımız biraz pahalı ama olsun
orjinalidir güvenli olsun istedim ben malum kızım kullanacakya a.s
höh höhhhhh yane ben okaaaa seymiyim :PPP hepsiburadadan aldım ve orjinal hologramı vs hepsi içinde ve fiyatı 75 di ben 72 aldım havale yaptım için ... :))) yani senin fiyatin aynısına aldım ama kazıklandım bu bi gercek param gitti yaa ... ben o paraya 2 parfüm alırdım beeeeeeeeeeeeeeeeeeee

evet gelelim neden dünden beri kk ya giremediğime annem çok hasta gece gündüz hastanelerdeyiz tansiyonu yükseliyor geçmeyen baş ağrısı var yuttu ilaçlar anca tesir etti kaç gündür
tam annem ayaklandı babam benim cnm elektirikkli testereyle iki yarmağını kesti birinin tırnaktan aşaya yarısını parcalamış avucunun içinden et alıp yama yapmışlar eli çok kötü dün ablam geldi sonunnda ama iyi eniştem çok değişmiş ama ablam inanamıyorum bir insan bu derece değişmez yapmacık geliyor diyor inşallah değişmiştir ne diyeyim ama babamın olayından sonra ablam hasta gitti evine sürekli istifra ediyordu kızlar ya buraya güzel olaylarımı yazmak istiyorum ama olmadı işte hamdolsun mevlambeterinden korusun ama zor bir günü daha geride bıraktık ailece

Back