selam kızlar geçmisi kınalı seyinize baktım daaa üzüldüm akrep cim geçmis olsun allahım esirgemis esini
kızına da geçmis ossun de ayten teyzesi diyo olurmu... tinkiminkim gittimi yaa nie böle oldu
du detay alırım ben ..
lili abla sasırdımmm:S benim msn ne vakit açıktı ..? açık olma imkanı 0 lakin bilmiyom sen ali nin msn sini benim sanıyormusun bilmiyom aysima ile baslayan ali nin bunu devamlı süledim sana:)) ve sanada geçmis olsun kayınbaban adına..
selmacım site girisini ali yapmıstı gece bi gir bak demistim yani ben deeldim :))
bana gelince igrenç bi haftanın ardından tiksinç bi hal aldım eve geldim banyo yapıp gittim ayrıca aysima yine hasta olmus
onun için uğradım ayrıyeten .. hala yatıyo gözüküyorum lakin p.tesi günü çıkıs yapılacak :) ve size bisi diyimmi hamam böcekleri muhtesem haraketli böcekler bunu öğrendik:)))
1 haftada yemek olarak fuul yedim geceler gündüzler geçmedi resmen ... ve oda süper sinekliydi
koku konusunu açmak dahi istemiyorum..
kızımın yanına gidiyorum ve ayrıca selmacım senle özel konusmam gereken mevzu var..
bu arada krom hapları nı denedim etki etmiyor valla gittiiiiiiiiiiiiiiiiii okadar param