• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

özlem yakaladım seni kıs çabuk söyle ne zaman yapcaz şu kozmik temizliği en yakın zamanı istiyom
3 kişi yapcaz sen bie anlat canoma.s.
abla ne diyon cumaya alıyozmu eceyi
aslında çok iyi olurda husel CADIARZU
cadıyı nasıl kandıracağım CADIARZU
kkya benim yüzümden zıt oluyordu zaten :roflol:
birde paylaşımda falan bulunmadıkça mantıklımı sence fisfisfis
bir alışsa biliyorum takımı bırakmazda
ah şu kızın ciddiyeti yokmu öldürecek beni kafamçokkarıştı

merhaba kızlar
çok kısa geldim gidecem
lalubecim çok geçmiş olsun canım sizlere
benim bu aralar hiç keyfim yok arkadaşlar bir kaçgün gelemiyebilirim merak etmeyin beni olurmu
iştahım çok açık bu arada regl de oldum dün
öpüyorum hepinizi

Lubabcım geçmiş olsunc canım.allah beterinden korusun..

merhaba kızlar
çok kısa geldim gidecem
lalubecim çok geçmiş olsun canım sizlere
benim bu aralar hiç keyfim yok arkadaşlar bir kaçgün gelemiyebilirim merak etmeyin beni olurmu
iştahım çok açık bu arada regl de oldum dün
öpüyorum hepinizi

amin arkadaşlar çok sağolun

sağolun kızlar :)

akrepcim valla öle göze geliyoz yeminle bu ne yaa felaket rüzgarı hep bu takıma esiyor aramızda cenabetmi var lemmm:)PP:))))

valla kızlar bisi oluyo lili in olayları akrepin esinin kazası asumanın olayı tinkinin olayı benim bitmek bilmeyennnn hastalıklar ve hastalarım duru nun olayları ne bu yaaa korktum valla hepimize bisi oluyo valla :(((

bana gelince gece gece atesim tavan yaptı eksi soğuk limonlu su içtim 4 bağrdak midem allak pullak bağdemcikler aynı siskinnn:( ali beyden bi su istedim kızlar bin laf duydum :(( öle gücüme gitti kiii aha yazıyom burayada bundan sonra bende öle yapacam o hasta olunca ben kus olup çırpınıyom o bana 1 bağrdk suyu çok gördü ... çok gücüme gitti hala aklıma geliyoda yutkunamıyom allahdan annem var yanımda da o bakıyo .. be bukadar yoğun olmamıstım hasta böle kırgın olmamıstım ama aliiiiiiiii sen görecen elbet düsecen pençemeeee canını acıtmassam adım ayten deil:((

sağolun kızlar :)

akrepcim valla öle göze geliyoz yeminle bu ne yaa felaket rüzgarı hep bu takıma esiyor aramızda cenabetmi var lemmm:)PP:))))

valla kızlar bisi oluyo lili in olayları akrepin esinin kazası asumanın olayı tinkinin olayı benim bitmek bilmeyennnn hastalıklar ve hastalarım duru nun olayları ne bu yaaa korktum valla hepimize bisi oluyo valla :(((
benim dışımda nazara geliyosunuz herhalde kafamçokkarıştı
beni takmayın ama ben iyiyim kızlar a.s
sizlere haber vermemin sebebide merak etmemeniz içindi
olurda bir aksilik çıkar giremem sesim çıkmz ondan duyurdum sizlere a.s
bu halada geçerli
tekrardan hastaneye yattı çarşaba ameliyat olacakmış kayın peder allah yardımcısı olsun diyorum
elimden gelenide yapıyorum ama hepsi bu mazi çok kötü anılarla dolu
bu son bir hafta onun için üzülürüm belki bunu başarırım diye çok yıprattım kendimi ama olmuyor
içimden üzülmek gelmiyor hiç bir güzel anısı yokmuş bende hep acıttığı anılar varmış hafızamda
insan olduğu için sadece üzülüyorum hepsi bu a.s:

bana gelince gece gece atesim tavan yaptı eksi soğuk limonlu su içtim 4 bağrdak midem allak pullak bağdemcikler aynı siskinnn:( ali beyden bi su istedim kızlar bin laf duydum :(( öle gücüme gitti kiii aha yazıyom burayada bundan sonra bende öle yapacam o hasta olunca ben kus olup çırpınıyom o bana 1 bağrdk suyu çok gördü ... çok gücüme gitti hala aklıma geliyoda yutkunamıyom allahdan annem var yanımda da o bakıyo .. be bukadar yoğun olmamıstım hasta böle kırgın olmamıstım ama aliiiiiiiii sen görecen elbet düsecen pençemeeee canını acıtmassam adım ayten deil:((

geçmiş olsun kuşum yaaa:1no2:
bak elma kabuğu kaynat sobanın üstünde demli her daim dursun sıcak sıcak iç iyi gelir boğaz ağrısına :teselli:

bu kadar yemeyle kesin yarım kilo atmışsındir azracık kaydirigubbakcemile5

lili abla ınankı dıkkat edıyorum
özellıkle eskı yememe qöre oooo çok fazla ama
bılmıyorum bnm tıpım kılo alamaya çok musaıt çabuk aldığı kadar çabuk da verebılse keşke
bu hafta regl haftam onun ıçınde dıkkat edıyorum
bu haftalarda normalde bn hiç yoktan 1 kılo alırım normal de:çok üzgünüm:
ama azmettım almnıyacağım vereceğım aksıne:lepi:

özlem yakaladım seni kıs çabuk söyle ne zaman yapcaz şu kozmik temizliği en yakın zamanı istiyom

Selmacım nisan ve mayıs ayında yapılabilir diyordu yarın iyice araştırıp bakayım tam tarihini bulabilirsem yazarım o zaman tecrübelerimide sizinle paylaşırım a.s.

evet gelelim neden dünden beri kk ya giremediğime annem çok hasta gece gündüz hastanelerdeyiz tansiyonu yükseliyor geçmeyen baş ağrısı var yuttu ilaçlar anca tesir etti kaç gündür
tam annem ayaklandı babam benim cnm elektirikkli testereyle iki yarmağını kesti birinin tırnaktan aşaya yarısını parcalamış avucunun içinden et alıp yama yapmışlar eli çok kötü dün ablam geldi sonunnda ama iyi eniştem çok değişmiş ama ablam inanamıyorum bir insan bu derece değişmez yapmacık geliyor diyor inşallah değişmiştir ne diyeyim ama babamın olayından sonra ablam hasta gitti evine sürekli istifra ediyordu kızlar ya buraya güzel olaylarımı yazmak istiyorum ama olmadı işte hamdolsun mevlambeterinden korusun ama zor bir günü daha geride bıraktık ailece

Allah yardımcınız olsun canım annene ve babana acil şifalar ablana ve sizlere sabır eniştenede akıl fikir versin İnşallaha.s.

benim dışımda nazara geliyosunuz herhalde kafamçokkarıştı
beni takmayın ama ben iyiyim kızlar a.s
sizlere haber vermemin sebebide merak etmemeniz içindi
olurda bir aksilik çıkar giremem sesim çıkmz ondan duyurdum sizlere a.s
bu halada geçerli
tekrardan hastaneye yattı çarşaba ameliyat olacakmış kayın peder allah yardımcısı olsun diyorum
elimden gelenide yapıyorum ama hepsi bu mazi çok kötü anılarla dolu
bu son bir hafta onun için üzülürüm belki bunu başarırım diye çok yıprattım kendimi ama olmuyor
içimden üzülmek gelmiyor hiç bir güzel anısı yokmuş bende hep acıttığı anılar varmış hafızamda
insan olduğu için sadece üzülüyorum hepsi bu a.s:

Ah Lilly evet gönül sırça saray yıkılmaya görsün tamir kabul etmiyor ama seni çok takdir ediyorum Allah senden razı olsun ki Allah rızası için Allah korkusundan iyi davranmaya çalışıyorsun benim duyarlı arkadaşım:asigim:Şeniz Vee Ece içinde çok seviniyorum :teytey::hooray:

Asi geçmiş olsun canım a.s.a.s.a.s. Hastalıkların çoğu asap bozukluğundan oluyor hiç bir şey için üzme kendini kızını düşün sana ne kadar ihtiyacı olduğunu düşün Şeniz Allah annene sağlıklı uzun ömürler versin:asigim:a.s.

Selma sizin için araştırdım kozmik temizlik sayfası varya oradan aslında hepinize bakmanızı tavsiye ederim geçmişinede bakmak kaydıyla çok faydalı paylaşımlar var 2. temizlik nisanda -04 Nisan – 11 Nisan-arası ayrıntılı bilgileri marankinin sitesinden alabilirsiniza.s. benim tavsiyelerime gelince bol su içmek çok önemli, ara öğünlerde badem, fındık, ceviz, incir, kuru kaysı, hurma türü yiyeceklerden çok olmamak şartıyla atıştırmak a.s.a.s. yinede yapmaya başladığınız zaman aklıma gelen her bilgiyi sizle paylaşırım Şeniz

Back