aslında çok iyi olurda husel CADIARZUözlem yakaladım seni kıs çabuk söyle ne zaman yapcaz şu kozmik temizliği en yakın zamanı istiyom
3 kişi yapcaz sen bie anlat canoma.s.
abla ne diyon cumaya alıyozmu eceyi
Lubabcım geçmiş olsunc canım.allah beterinden korusun..
merhaba kızlar
çok kısa geldim gidecem
lalubecim çok geçmiş olsun canım sizlere
benim bu aralar hiç keyfim yok arkadaşlar bir kaçgün gelemiyebilirim merak etmeyin beni olurmu
iştahım çok açık bu arada regl de oldum dün
öpüyorum hepinizi
benim dışımda nazara geliyosunuz herhalde kafamçokkarıştısağolun kızlar :)
akrepcim valla öle göze geliyoz yeminle bu ne yaa felaket rüzgarı hep bu takıma esiyor aramızda cenabetmi var lemmm:)PP:))))
valla kızlar bisi oluyo lili in olayları akrepin esinin kazası asumanın olayı tinkinin olayı benim bitmek bilmeyennnn hastalıklar ve hastalarım duru nun olayları ne bu yaaa korktum valla hepimize bisi oluyo valla((
bana gelince gece gece atesim tavan yaptı eksi soğuk limonlu su içtim 4 bağrdak midem allak pullak bağdemcikler aynı siskinnnali beyden bi su istedim kızlar bin laf duydum ( öle gücüme gitti kiii aha yazıyom burayada bundan sonra bende öle yapacam o hasta olunca ben kus olup çırpınıyom o bana 1 bağrdk suyu çok gördü ... çok gücüme gitti hala aklıma geliyoda yutkunamıyom allahdan annem var yanımda da o bakıyo .. be bukadar yoğun olmamıstım hasta böle kırgın olmamıstım ama aliiiiiiiii sen görecen elbet düsecen pençemeeee canını acıtmassam adım ayten deil (
iyi akşamlar kızlar
bugünkü yedıklerım
sabah:2 galeta
öğlen çarşıdaydım ketçapsız mayonezsız hamburger 1 ayran
akşam da 1 ufak kase aşure
bu kadar yemeyle kesin yarım kilo atmışsındir azracık kaydirigubbakcemile5
özlem yakaladım seni kıs çabuk söyle ne zaman yapcaz şu kozmik temizliği en yakın zamanı istiyom
evet gelelim neden dünden beri kk ya giremediğime annem çok hasta gece gündüz hastanelerdeyiz tansiyonu yükseliyor geçmeyen baş ağrısı var yuttu ilaçlar anca tesir etti kaç gündür
tam annem ayaklandı babam benim cnm elektirikkli testereyle iki yarmağını kesti birinin tırnaktan aşaya yarısını parcalamış avucunun içinden et alıp yama yapmışlar eli çok kötü dün ablam geldi sonunnda ama iyi eniştem çok değişmiş ama ablam inanamıyorum bir insan bu derece değişmez yapmacık geliyor diyor inşallah değişmiştir ne diyeyim ama babamın olayından sonra ablam hasta gitti evine sürekli istifra ediyordu kızlar ya buraya güzel olaylarımı yazmak istiyorum ama olmadı işte hamdolsun mevlambeterinden korusun ama zor bir günü daha geride bıraktık ailece
benim dışımda nazara geliyosunuz herhalde kafamçokkarıştı
beni takmayın ama ben iyiyim kızlar a.s
sizlere haber vermemin sebebide merak etmemeniz içindi
olurda bir aksilik çıkar giremem sesim çıkmz ondan duyurdum sizlere a.s
bu halada geçerli
tekrardan hastaneye yattı çarşaba ameliyat olacakmış kayın peder allah yardımcısı olsun diyorum
elimden gelenide yapıyorum ama hepsi bu mazi çok kötü anılarla dolu
bu son bir hafta onun için üzülürüm belki bunu başarırım diye çok yıprattım kendimi ama olmuyor
içimden üzülmek gelmiyor hiç bir güzel anısı yokmuş bende hep acıttığı anılar varmış hafızamda
insan olduğu için sadece üzülüyorum hepsi bu a.s:
bana gelince gece gece atesim tavan yaptı eksi soğuk limonlu su içtim 4 bağrdak midem allak pullak bağdemcikler aynı siskinnnali beyden bi su istedim kızlar bin laf duydum ( öle gücüme gitti kiii aha yazıyom burayada bundan sonra bende öle yapacam o hasta olunca ben kus olup çırpınıyom o bana 1 bağrdk suyu çok gördü ... çok gücüme gitti hala aklıma geliyoda yutkunamıyom allahdan annem var yanımda da o bakıyo .. be bukadar yoğun olmamıstım hasta böle kırgın olmamıstım ama aliiiiiiiii sen görecen elbet düsecen pençemeeee canını acıtmassam adım ayten deil (
özlem yakaladım seni kıs çabuk söyle ne zaman yapcaz şu kozmik temizliği en yakın zamanı istiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?