lili seda sayanın kırom hapını dün burda eczanede sordum 65 tl dedi ama burda satışı cok pahalı
lili seda sayanın kırom hapını dün burda eczanede sordum 65 tl dedi ama burda satışı cok pahalı
haa yürüyüşten sonra içilecek öylemi okey o zaman maden suyu ve su
abla hapların etkisini görüyormu peki
yediklerini de yazsan şurdan epey gaz olur bize..
özelde yazsan bana bir mahsuru yoksa hapın adını
amin cnmüzme kendini güzelim ya hep sensin demek iimi bilmem
yumuşak yüzlülüğünüzden faydalanıyor herhalde
Allah hepinize sabır versin
aman abla ben almayayım derdim çok zaten allah sana sabırversinkayın pederim bugün taburcu oldu yerimseniben
görümcem öğretmen hafta sonu ben bakayım dedi ikisinede
kayın validemide ona götürdük
evim sakinledi :Saruboceq:
ama sinirlerim harap :1no2:
birazdaha kalsalar tığ gibi olacaktım herhalde stresten ve koşuşturmaktan
kilo veremeyen arkadaşlara itinayla postayla gönderirim a.s
haklısın ablam ama can işte kardeşluboş şu ablanın sorunu çok geriyo beni :1no2:
inan evlilikte bu tür işkencelere maruz kalan kadınların niçin buna müsade ettiklerini anlamıyorum :1no2:
bu tür kadın acayip gerer beni
anlam veremem
tinkiye msnde bir gece iki saat dil döktüm sonuç ne oldu bak :1no2:
o yüzden paralama kendini ablandır haklısın üzülüyosun onun durumuna ama
bu duruma birazda kendileri müsade ediyolar gibi geliyor bana a.s
sağlığın bozulur canım düşünmen gereken eşin ve çocukların mutlu bir evlilik hayatın var
biraz at arkana yerimseniben
inşallah istediğin kg yu yazarsın enkısa zamanda canım çok güzel olm uş cizelgenkılo çızelqem nasıl olmuş
inşalah istediği kg ya gelir ablam sabrı bol olsunkızlar sabah kahvaltısı birer dilim kızarmış ekmek
yanında peynir domates salatalık yedik kızımla kaydirigubbakcemile5
kızın da rejimde olması harika oldu
ona bakarak bende çok kaçırmıyorum
ayrıca ona örnek olması için yanın da yemiyorum da
sanırım bu gidişle zoraki diyetten ip gibi olucam
dua edin ne olr kızım ın hevesi geçmesin kızlar :Saruboceq:
tekrar geçmiş olsun cnmselam kızlar geçmisi kınalı seyinize baktım daaa üzüldüm akrep cim geçmis olsun allahım esirgemis esinikızına da geçmis ossun de ayten teyzesi diyo olurmu... tinkiminkim gittimi yaa nie böle oldu du detay alırım ben ..
lili abla sasırdımmm:S benim msn ne vakit açıktı ..? açık olma imkanı 0 lakin bilmiyom sen ali nin msn sini benim sanıyormusun bilmiyom aysima ile baslayan ali nin bunu devamlı süledim sana:)) ve sanada geçmis olsun kayınbaban adına..
selmacım site girisini ali yapmıstı gece bi gir bak demistim yani ben deeldim :))
bana gelince igrenç bi haftanın ardından tiksinç bi hal aldım eve geldim banyo yapıp gittim ayrıca aysima yine hasta olmusonun için uğradım ayrıyeten .. hala yatıyo gözüküyorum lakin p.tesi günü çıkıs yapılacak :) ve size bisi diyimmi hamam böcekleri muhtesem haraketli böcekler bunu öğrendik:)))
1 haftada yemek olarak fuul yedim geceler gündüzler geçmedi resmen ... ve oda süper sinekliydikoku konusunu açmak dahi istemiyorum..
kızımın yanına gidiyorum ve ayrıca selmacım senle özel konusmam gereken mevzu var..
bu arada krom hapları nı denedim etki etmiyor valla gittiiiiiiiiiiiiiiiiii okadar param
tektat geçmiş olsundoğrusun selma boşverrr :teytey::teytey:
bu arada doktor yine hastaneye yatırmış kayınpederimi :1no2:
çişini yapamadığı için üresi yükselmiş :1no2:
ablam dicekkelime bulamıyorum bende sinir olurum insanayrımı yapanlarakızlar aslında sorun ne biliyomusunuz yıllardır anlaşamayız kayınpederimle
kayınvalidemin yapmadığını sağolsun o yapmıştır bana
hala kıskanır oğlunu benden :1no2:
çok patavatsız ve ne dediğini bilmeyen bir insan
insanları hakir görür
zenginlere iyi davranır fakirleri küçümser :1no2:
bende bu durumda kendisine karşı soğuğum tabi :1no2:
içimden gelmiyor onunla ilgilenmek
eşim le tek anlaşamadığımız nokta burası
oda diyoki
bu yaştan sonra değiştiremeyiz çekeceksin
bakacaksın bunun ötesi yok diyor :1no2:
ufff ya
allaha karşıda çok kötü hissediyorum kendimi
onca kırgınlığa rağmen yüzümde sahte bir gülümseme allah rızası için bakmak zorunda hissediyorum kendimi :1no2:
ama o arada saçma sapan lafları yokmu kalp kırışları hiddetlendirip sinirlendiriyo beni :çok üzgünüm:
sanada iyigeceler cnmiyi geceler iyiki varsınız deyilse pes ederdim ama direnecem
tanısırık insallah selma lakin ben yine gidiciyim allahım yakamı bıraksın su hastalıklar bugun yine acile gittim 1000mg antibiyotik verdiler ve gögüs uzmanına sevk verdiler cigerlerimin bi kısmı mukusla dolmus stf testi istedi dr yani astınım ne kadar ilerlemis acil bakılacakmısasi tanışırız canım sen yeterki iyi ol
kuzum valla aldım ama bi halta yaramıyo dersem inan yada ilaçlardanmı kapanmı bu iştah?çok geçmiş olsun canım yaaa allah acil şifalar versin
ben seda sayan hapından almadım.eczacı arkadaşa onu indirttim ama bana onu önermedi çünkü bende özellikle akşam atıştırmaları başlamıştı onu önlemek için alıcaktım..seda sayanın hapında krom miktarı düşük dedi ve bana sade krom hapı verdi kahverengi cam şişede ve 90 adet günde 1 tane bana 3 ay gider fiatı da 31 lira.akşam yemekten 1 saat önce içiyosun atıştırmaları tık kesiyor hatta akşam yemeğini bile yiyemiyosun..pazartesi tam anlamıyla içmeye başlarım artıkım iki gündür içmiyorum..
banada yapmamışlardı ama sana anlatim canım..
lavman sabunlu su.hortum gibi ucu var ve o ucu makata sokuyosun sabunlu su bağırsaklara gidiyor ve bağırsaktaki tüm herşeyi indiriyor aşağı..medikallerde bulunuyor.
yani uzun lafın kısası hiçte öle lüks bişii değil
höh höhhhhh yane ben okaaaa seymiyimkk nın yukarısında reklamı var seda sayanın zayıflama formülü yazıyor selma üstünü tıkla ordan sipariş ver canım biz ordan aldık kızıma
asi gitti gidiyordan aldı sanırım a.s
ama bizim aldığımız biraz pahalı ama olsun
orjinalidir güvenli olsun istedim ben malum kızım kullanacakya a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?