Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

lili seda sayanın kırom hapını dün burda eczanede sordum 65 tl dedi ama burda satışı cok pahalı

süper ya biz kazıklandık sanırım fisfisfis
yahu yeme selma
sebze yemeği pişir kendine sebze ye ne bileyim biraz boğazınıza hakim olun ya :1no2:
varya öyle çok istiyorumki kızımın başarmasını ibreti alem için sokacam gözünüze fotolarını burdan
küçücük çocuğun yaptığını haydi haydi yaparsınız sizde ya :dilcikar:
ayrıca akrep te eczaneden krom almış özelden sorun da fiyatıda uygunsa onu alın bari a.s
ben yatıyorum artık herkese tatlı rüyalar mirmirmirmir

lili seda sayanın kırom hapını dün burda eczanede sordum 65 tl dedi ama burda satışı cok pahalı

beni aldığım krom hapı daha ucuz..31 lira hem 90 adet günde bir tane ben akşam yemekten bir saat önce içiyorum..3 aylık hap işte
bölünce ayda 10 lira düşüyor.bu parayı şimdiye kadar yemeklere verdim şimdide yememek için veririm hemde seve seve

haa yürüyüşten sonra içilecek öylemi okey o zaman maden suyu ve su

abla hapların etkisini görüyormu peki
yediklerini de yazsan şurdan epey gaz olur bize..

tam çıkıyordum yakaladın süprizzzzz
bugün ne yedi bak
sabah bir dilim kızarmış ekmek domates salatalık
öğleyin arkadaşlarıyla çarşıdaydı yarım lahmacun
akşam yemeğinde
karnıbahar pişirdim çok az yağlı bir tabak karnı bahar yemeği bir kase yoğurt iki isırıkta kahvaltıdan kalan simiti yedi kuzum a.s
yemekten sonra diet çayını içirdim

slm arkadaşlar
üzme kendini güzelim ya hep sensin demek iimi bilmem

yumuşak yüzlülüğünüzden faydalanıyor herhalde

Allah hepinize sabır versin
amin cnm
aman abla ben almayayım derdim çok zaten allah sana sabırversin
haklısın ablam ama can işte kardeş
kılo çızelqem nasıl olmuş
inşallah istediğin kg yu yazarsın enkısa zamanda canım çok güzel olm uş cizelgen
inşalah istediği kg ya gelir ablam sabrı bol olsun
tekrar geçmiş olsun cnm
doğrusun selma boşverrr :teytey::teytey:
bu arada doktor yine hastaneye yatırmış kayınpederimi :1no2:
çişini yapamadığı için üresi yükselmiş :1no2:
tektat geçmiş olsun
ablam dicekkelime bulamıyorum bende sinir olurum insanayrımı yapanlara
iyi geceler iyiki varsınız deyilse pes ederdim ama direnecem
sanada iyigeceler cnm

asi tanışırız canım sen yeterki iyi ol
tanısırık insallah selma lakin ben yine gidiciyim allahım yakamı bıraksın su hastalıklar bugun yine acile gittim 1000mg antibiyotik verdiler ve gögüs uzmanına sevk verdiler cigerlerimin bi kısmı mukusla dolmus stf testi istedi dr yani astınım ne kadar ilerlemis acil bakılacakmıs(( dr gülmekten öldü bana hastalıklarımı saydım özel hastaneye götürdü ali dr dinledi masallah yok yok dedi yinede yüzün gülüyor dikkat et kendine bak yasın çok genç dedi

kuzum valla aldım ama bi halta yaramıyo dersem inan yada ilaçlardanmı kapanmı bu iştah?

höh höhhhhh yane ben okaaaa seymiyim PP hepsiburadadan aldım ve orjinal hologramı vs hepsi içinde ve fiyatı 75 di ben 72 aldım havale yaptım için ... :))) yani senin fiyatin aynısına aldım ama kazıklandım bu bi gercek param gitti yaa ... ben o paraya 2 parfüm alırdım beeeeeeeeeeeeeeeeeeee

evet gelelim neden dünden beri kk ya giremediğime annem çok hasta gece gündüz hastanelerdeyiz tansiyonu yükseliyor geçmeyen baş ağrısı var yuttu ilaçlar anca tesir etti kaç gündür
tam annem ayaklandı babam benim cnm elektirikkli testereyle iki yarmağını kesti birinin tırnaktan aşaya yarısını parcalamış avucunun içinden et alıp yama yapmışlar eli çok kötü dün ablam geldi sonunnda ama iyi eniştem çok değişmiş ama ablam inanamıyorum bir insan bu derece değişmez yapmacık geliyor diyor inşallah değişmiştir ne diyeyim ama babamın olayından sonra ablam hasta gitti evine sürekli istifra ediyordu kızlar ya buraya güzel olaylarımı yazmak istiyorum ama olmadı işte hamdolsun mevlambeterinden korusun ama zor bir günü daha geride bıraktık ailece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…