arkadaşlar dua edin artık bu hafta ablam gelsin inşallah gelebilir gelecez diyorlarda son anda enişte bey mazeret çıkartıyor kafayı yemek üzereyim ablamı görmem lazım sakinleşmek için sinir sistemim alt üst oldu bu adamın yüzünden ya kalıbına bakan sözünde duran biri zannedecek
senınkide bişeymi en geç 23 00 de uyuruz sabah 7 de kalkarım akşama kadar koşturmacaselmacım maşallah nasıl uyuya biliyorsun okadar canım ya
ben hayatta uyuyamıyomakşam yatmam 12/1 sabah kalkmam 7:30/8 arası istersen yat sabahın körü geliyo ufaklık başıma
anne mama
açlığa asla tahamülü yok
arkadaşlar dua edin artık bu hafta ablam gelsin inşallah gelebilir gelecez diyorlarda son anda enişte bey mazeret çıkartıyor kafayı yemek üzereyim ablamı görmem lazım sakinleşmek için sinir sistemim alt üst oldu bu adamın yüzünden ya kalıbına bakan sözünde duran biri zannedecek
allah gönlüne göre versin canım benimm Şeniz
ıNŞALLAH CANIM GELıR YA anlamıyorum gelecez deyipte gelmemeleriniaklına kötü şeyler getirme şeker..
inşallah gelirler de bu hafta rahatlarsın biraz..
biz kocaelideyiz cnm ablamlar istanbuldalar çok uzak değil özel arabayla bir saat ama gelmek isteyene çok yakın ben yazın ablama sabah gidip akşam dönüyorum isteyene çok yakın ama bey efendinin hep bir mazereti vardır paradan dolayı gelemem der bir bakmışsın aynı zamanda dünyanın parasını harcıyorsenınkide bişeymi en geç 23 00 de uyuruz sabah 7 de kalkarım akşama kadar koşturmaca
lubabecim inş gelir üzme canını acaba uzaktamı oturuyor
amin ablacım
kızlar cıldırmış olmalıyım ben bu gün herşey yedim şimdide eşimi tatlı almaya yolladım biri bana dur desin şaşırdım iycene nerdesiniz
kızlar cıldırmış olmalıyım ben bu gün herşey yedim şimdide eşimi tatlı almaya yolladım biri bana dur desin şaşırdım iycene nerdesiniz
ııı akşamlar buqün sınırılı herkes bnde dahıl
kılo çızelqesı nasıl yapılıyor bırı bana yardım edebılırmıCADIARZU
yaa bırı cvp vermemış şu klıo çızelqesı ıçın:çok üzgünüm:
buqünde yedıklerım
ılık lımonlusu çok faydasını qörüyorum elmalı sırkeden bnce dahaçook ışe yarıyor
kahvaltı;2 çay ufak tost 5 zeytın
öğlen 1 sımıt
akşamda 3 küçük patates közlenmış 2 soğan közlenmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?