• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

azracım ben 14, takımdayım birazdan alta bir link yazacam oraya tıkla.. sırayla ne yapman gerekiyo kilo cizelgen için görürsün.. eger yapamaz yada anlamadıgın bir yer olursa sorarsın canım

cnm çok saol çok teşekkürler yapabıldııma.s.
ınşallah o çızelqenın sonuna qıtmeyı de başaracağıım kaydirigubbakcemile2

özür dilerim lili affedin beni postayla yollamana gerek yok bizlerdede var onlardan malesef ama neyse bende bir tane ama bir olunca hiç çekilmiyorlar seninkiler bence daha iyi

bir tane daha olsa gözmü çıkarır
göndereyim bak cidden
eşin gece yarısı tatlı almayada gidemez
sende tıkandımmm ha dersin yemezsin zaten sırnaşık şey

kılo çızelqem nasıl olmuş

süper gözüküyor burdan azraoş kaydirigubbakcemile5

kızlar sabah kahvaltısı birer dilim kızarmış ekmek
yanında peynir domates salatalık yedik kızımla kaydirigubbakcemile5
kızın da rejimde olması harika oldu
ona bakarak bende çok kaçırmıyorum
ayrıca ona örnek olması için yanın da yemiyorum da
sanırım bu gidişle zoraki diyetten ip gibi olucam :delphin:
dua edin ne olr kızım ın hevesi geçmesin kızlar :Saruboceq:

bir tane daha olsa gözmü çıkarır
göndereyim bak cidden
eşin gece yarısı tatlı almayada gidemez
sende tıkandımmm ha dersin yemezsin zaten sırnaşık şey

süper gözüküyor burdan azraoş kaydirigubbakcemile5
çok saol ablaaa.s.

hayırlı olsun inşallah sonuna kadar gidersin
GÜNAYDIN GÜNAYDINa.s.a.s.a.s.
amiiiin inşallah herkes:Saruboceq:

azracım iyi olmuş çizelgen baktıkca gaza gelirsin inşallah
selmacım valla bende bu hafta çok ama çok sıkacam 2 kilo hedefledim inşallah bide regl olsaydım süper olcak .şimdi kızılaydan geldim çarşı pazar gezdim yaz geliyor gerçi ankarada geç geliyor ama olsun spor kıyafetlerden bıktım artık biraz daha feminen giyinecem

duru bende carşıdan geldim ama kıyafetlere bakmadım diyetisyene gittim 44 kg yagım cıktı göbek bölgesinde fazla dedi şeker yüklemesi tahlili verdi cok güzel şeyler ögrendim diyetisyenden inşallah bu hafta istedigim kg ye gelirim ama cok yanlışlarım var diyet konusunda hep hataymış yaptıklarım cok şey ögrendim cok

selam kızlar geçmisi kınalı seyinize baktım daaa üzüldüm akrep cim geçmis olsun allahım esirgemis esini:( kızına da geçmis ossun de ayten teyzesi diyo olurmu... tinkiminkim gittimi yaa nie böle oldu :( du detay alırım ben ..

lili abla sasırdımmm:S benim msn ne vakit açıktı ..? açık olma imkanı 0 lakin bilmiyom sen ali nin msn sini benim sanıyormusun bilmiyom aysima ile baslayan ali nin bunu devamlı süledim sana:)) ve sanada geçmis olsun kayınbaban adına..

selmacım site girisini ali yapmıstı gece bi gir bak demistim yani ben deeldim :))

bana gelince igrenç bi haftanın ardından tiksinç bi hal aldım eve geldim banyo yapıp gittim ayrıca aysima yine hasta olmus :( onun için uğradım ayrıyeten .. hala yatıyo gözüküyorum lakin p.tesi günü çıkıs yapılacak :) ve size bisi diyimmi hamam böcekleri muhtesem haraketli böcekler bunu öğrendik:)))

1 haftada yemek olarak fuul yedim geceler gündüzler geçmedi resmen ... ve oda süper sinekliydi:( koku konusunu açmak dahi istemiyorum..

kızımın yanına gidiyorum ve ayrıca selmacım senle özel konusmam gereken mevzu var..

bu arada krom hapları nı denedim etki etmiyor valla gittiiiiiiiiiiiiiiiiii okadar param

kızlar cıldırmış olmalıyım ben bu gün herşey yedim şimdide eşimi tatlı almaya yolladım biri bana dur desin şaşırdım iycene nerdesiniz
yuhhh diyorum başka bişii demiyorum varya..:oklava:
kız ben fazla yedim dedim ama hiç yemicem dediğim akşam yemeğini yediğim için dedim ne tatlısı kız:mymeka: delirdinmi sen..
dün ben sabahın 7 sinde yaptım kahvaltımı
sonra eşim kahvaltı yaparken sıcak limonlu su içtim saat 10 da
öğlen yine limonlu sıcak su yemek yok
ikindin turp doğradım kendime az tuz ve bol limonlu onu yedim
akşamda köfteli bezelye,bol salata,yarım kaşık pirinç pilavı ve ekmek
ben bu akşam yemeğini yemicektim sinirlendim bir olay yüzüne sinirimi yemekten aldım ama gün boyu cam silindi balkonlar yıkandı tuvalet banyo temizlendi bir posta misafir ağırlandı yürüyüşe çıkıldı vee akşam yemekten sonra hiç bişey yenilmedi sadece limonlu sıcak su yenildi şeker
yaa bırı cvp vermemış şu klıo çızelqesı ıçın:çok üzgünüm:

buqünde yedıklerım
ılık lımonlusu çok faydasını qörüyorum elmalı sırkeden bnce dahaçook ışe yarıyor
kahvaltı;2 çay ufak tost 5 zeytın
öğlen 1 sımıt
akşamda 3 küçük patates közlenmış 2 soğan közlenmış
canım ben gördüm ama çıkmam gerektiği için ilgilenemedim
evet limonlu sıcak su acaip işe yarıyor ben çok sık içiyorum gün boyu
akrep huuuuuuuuuu geldim iadeyi ziyarete ama yoksun cıkmışsın galiba.. 8 . gurup slm lar.. akrebe slmlarımı iletin a.s.
hoş geldin şeker herzaman beklerim
tatlı yiyenler çorba içnlerrr yemenin tadını kaçıranlar yazık diyorum size yazık :1no2:
sadece koca bir yazık :1no2:
Şeniza.s.
kayın pederim bugün taburcu oldu yerimseniben
görümcem öğretmen hafta sonu ben bakayım dedi ikisinede
kayın validemide ona götürdük
evim sakinledi :Saruboceq:
ama sinirlerim harap :1no2:
birazdaha kalsalar tığ gibi olacaktım herhalde stresten ve koşuşturmaktan
kilo veremeyen arkadaşlara itinayla postayla gönderirim a.s
ammmannn ben almim alanada mani olmim ablacımyerimseniben
luboş şu ablanın sorunu çok geriyo beni :1no2:
inan evlilikte bu tür işkencelere maruz kalan kadınların niçin buna müsade ettiklerini anlamıyorum :1no2:
bu tür kadın acayip gerer beni
anlam veremem
tinkiye msnde bir gece iki saat dil döktüm sonuç ne oldu bak :1no2:
o yüzden paralama kendini ablandır haklısın üzülüyosun onun durumuna ama
bu duruma birazda kendileri müsade ediyolar gibi geliyor bana a.s
sağlığın bozulur canım düşünmen gereken eşin ve çocukların mutlu bir evlilik hayatın var
biraz at arkana yerimseniben

bencede yaaa
kızcağız kendini acaip geriyor ve sinirden de yiyor..
o yüzdendir ki kilo vermesi de durdu

kılo çızelqem nasıl olmuş
çok güzeeel
cnm çok saol çok teşekkürler yapabıldııma.s.
ınşallah o çızelqenın sonuna qıtmeyı de başaracağıım kaydirigubbakcemile2
inşallah canım
günaydın kızlar
bugün kendimi çok ama çok kötü hisediyorum
sığamadım hiç bir yere :((
hayırdır inşallah özlemcim..bir problem yok inşallah
kızlar sabah kahvaltısı birer dilim kızarmış ekmek
yanında peynir domates salatalık yedik kızımla kaydirigubbakcemile5
kızın da rejimde olması harika oldu
ona bakarak bende çok kaçırmıyorum
ayrıca ona örnek olması için yanın da yemiyorum da
sanırım bu gidişle zoraki diyetten ip gibi olucam :delphin:
dua edin ne olr kızım ın hevesi geçmesin kızlar :Saruboceq:
inşallah kaçmaz ablam yaa..biraz incelsin aynada kendini gördükçe heveslenir iyice
kilo cizelgemden sıkıldım artık hep 83 görmek istemiyom haftaya 82 olur inşallah degiştiririz bu hafta cok sıkacam şimdiden başladım cok sıkmaya

sıkılmışmış:mymeka: o kaa tatlıyı yedikten sonramı sıkıcan:mymeka:
görcez bakalım cumaya:dilcikar:

azracım iyi olmuş çizelgen baktıkca gaza gelirsin inşallah
selmacım valla bende bu hafta çok ama çok sıkacam 2 kilo hedefledim inşallah bide regl olsaydım süper olcak .şimdi kızılaydan geldim çarşı pazar gezdim yaz geliyor gerçi ankarada geç geliyor ama olsun spor kıyafetlerden bıktım artık biraz daha feminen giyinecem
al benden de o kadar canım yaaa..
kadife ve kot birde eşofmandan midem bulandı iyice hergün daha feminen giyinicem diyorum ama sabah okadar çokşeyi aynı anda yapıyorumki yetişebilmek için yine takıyorum alel acele aynı şeyleri ayağıma

duru bende carşıdan geldim ama kıyafetlere bakmadım diyetisyene gittim 44 kg yagım cıktı göbek bölgesinde fazla dedi şeker yüklemesi tahlili verdi cok güzel şeyler ögrendim diyetisyenden inşallah bu hafta istedigim kg ye gelirim ama cok yanlışlarım var diyet konusunda hep hataymış yaptıklarım cok şey ögrendim cok
hadi bakalım inşallah..
selam kızlar geçmisi kınalı seyinize baktım daaa üzüldüm akrep cim geçmis olsun allahım esirgemis esini:( kızına da geçmis ossun de ayten teyzesi diyo olurmu... tinkiminkim gittimi yaa nie böle oldu :( du detay alırım ben ..

lili abla sasırdımmm:S benim msn ne vakit açıktı ..? açık olma imkanı 0 lakin bilmiyom sen ali nin msn sini benim sanıyormusun bilmiyom aysima ile baslayan ali nin bunu devamlı süledim sana:)) ve sanada geçmis olsun kayınbaban adına..

selmacım site girisini ali yapmıstı gece bi gir bak demistim yani ben deeldim :))

bana gelince igrenç bi haftanın ardından tiksinç bi hal aldım eve geldim banyo yapıp gittim ayrıca aysima yine hasta olmus :( onun için uğradım ayrıyeten .. hala yatıyo gözüküyorum lakin p.tesi günü çıkıs yapılacak :) ve size bisi diyimmi hamam böcekleri muhtesem haraketli böcekler bunu öğrendik:)))

1 haftada yemek olarak fuul yedim geceler gündüzler geçmedi resmen ... ve oda süper sinekliydi:( koku konusunu açmak dahi istemiyorum..

kızımın yanına gidiyorum ve ayrıca selmacım senle özel konusmam gereken mevzu var..

bu arada krom hapları nı denedim etki etmiyor valla gittiiiiiiiiiiiiiiiiii okadar param
anammm kimler gelmiş..
canım sen elma krom mu aldın yoksa sade krom hapımı
ben elma krom almadım kızlar bilginize benimkisi farklı
buqün
kahvaltı yapmadım
öğle bı tabak sarımsaklı köfte(bulqur işi) 1 bardak ayran bı dılım ekmek
akşamda bışey yemıceem

afiyet olsun şeker de o bir dilim ekmek ne oluyor:mymeka: zaten bulgur yiyosun onun yerine maydanoz marul yeseydin ya:oklava:

bugün yediklerim
08:00 bir kuru kayısı,bir çaybardağı şekersiz sıcak süt
12:00 kepekli unla bazlama yaptım ve katmer,iki yeşil zeytin,yumurta açık şekersiz çay
15:00 bir avuç günebakan çekirdeği
18:30 tantuni,bol soğan salata,maydanoz,nane,limon,şalgam
şimdi de limonlu sıcak su içiyorum 4. bardak elimde :)

bugün büyük balkonu yıkadım,mutfağı, tuvaleti temizledim,salonun camını sildim ve çerçeve balkon kapısını sildim
ve tüm öğleden sonra dışardaydım yürüdüm..rahat 3,5 saat yürüdüm..

Son düzenleme:
Back