Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
azracım ben 14, takımdayım birazdan alta bir link yazacam oraya tıkla.. sırayla ne yapman gerekiyo kilo cizelgen için görürsün.. eger yapamaz yada anlamadıgın bir yer olursa sorarsın canım
özür dilerim lili affedin beni postayla yollamana gerek yok bizlerdede var onlardan malesef ama neyse bende bir tane ama bir olunca hiç çekilmiyorlar seninkiler bence daha iyi
kılo çızelqem nasıl olmuş
kılo çızelqem nasıl olmuş
çok saol ablaaa.s.bir tane daha olsa gözmü çıkarır
göndereyim bak cidden
eşin gece yarısı tatlı almayada gidemez
sende tıkandımmm ha dersin yemezsin zaten sırnaşık şey
süper gözüküyor burdan azraoş kaydirigubbakcemile5
amiiiin inşallah herkes:Saruboceq:hayırlı olsun inşallah sonuna kadar gidersin
GÜNAYDIN GÜNAYDINa.s.a.s.a.s.
yuhhh diyorum başka bişii demiyorum varya..klava:kızlar cıldırmış olmalıyım ben bu gün herşey yedim şimdide eşimi tatlı almaya yolladım biri bana dur desin şaşırdım iycene nerdesiniz
canım ben gördüm ama çıkmam gerektiği için ilgilenemedimyaa bırı cvp vermemış şu klıo çızelqesı ıçın:çok üzgünüm:
buqünde yedıklerım
ılık lımonlusu çok faydasını qörüyorum elmalı sırkeden bnce dahaçook ışe yarıyor
kahvaltı;2 çay ufak tost 5 zeytın
öğlen 1 sımıt
akşamda 3 küçük patates közlenmış 2 soğan közlenmış
hoş geldin şeker herzaman beklerimakrep huuuuuuuuuu geldim iadeyi ziyarete ama yoksun cıkmışsın galiba.. 8 . gurup slm lar.. akrebe slmlarımı iletin a.s.
Şeniza.s.tatlı yiyenler çorba içnlerrr yemenin tadını kaçıranlar yazık diyorum size yazık :1no2:
sadece koca bir yazık :1no2:
ammmannn ben almim alanada mani olmim ablacımyerimsenibenkayın pederim bugün taburcu oldu yerimseniben
görümcem öğretmen hafta sonu ben bakayım dedi ikisinede
kayın validemide ona götürdük
evim sakinledi :Saruboceq:
ama sinirlerim harap :1no2:
birazdaha kalsalar tığ gibi olacaktım herhalde stresten ve koşuşturmaktan
kilo veremeyen arkadaşlara itinayla postayla gönderirim a.s
luboş şu ablanın sorunu çok geriyo beni :1no2:
inan evlilikte bu tür işkencelere maruz kalan kadınların niçin buna müsade ettiklerini anlamıyorum :1no2:
bu tür kadın acayip gerer beni
anlam veremem
tinkiye msnde bir gece iki saat dil döktüm sonuç ne oldu bak :1no2:
o yüzden paralama kendini ablandır haklısın üzülüyosun onun durumuna ama
bu duruma birazda kendileri müsade ediyolar gibi geliyor bana a.s
sağlığın bozulur canım düşünmen gereken eşin ve çocukların mutlu bir evlilik hayatın var
biraz at arkana yerimseniben
çok güzeeelkılo çızelqem nasıl olmuş
inşallah canımcnm çok saol çok teşekkürler yapabıldııma.s.
ınşallah o çızelqenın sonuna qıtmeyı de başaracağıım kaydirigubbakcemile2
hayırdır inşallah özlemcim..bir problem yok inşallahgünaydın kızlar
bugün kendimi çok ama çok kötü hisediyorum
sığamadım hiç bir yere (
inşallah kaçmaz ablam yaa..biraz incelsin aynada kendini gördükçe heveslenir iyicekızlar sabah kahvaltısı birer dilim kızarmış ekmek
yanında peynir domates salatalık yedik kızımla kaydirigubbakcemile5
kızın da rejimde olması harika oldu
ona bakarak bende çok kaçırmıyorum
ayrıca ona örnek olması için yanın da yemiyorum da
sanırım bu gidişle zoraki diyetten ip gibi olucam
dua edin ne olr kızım ın hevesi geçmesin kızlar :Saruboceq:
kilo cizelgemden sıkıldım artık hep 83 görmek istemiyom haftaya 82 olur inşallah degiştiririz bu hafta cok sıkacam şimdiden başladım cok sıkmaya
al benden de o kadar canım yaaa..azracım iyi olmuş çizelgen baktıkca gaza gelirsin inşallah
selmacım valla bende bu hafta çok ama çok sıkacam 2 kilo hedefledim inşallah bide regl olsaydım süper olcak .şimdi kızılaydan geldim çarşı pazar gezdim yaz geliyor gerçi ankarada geç geliyor ama olsun spor kıyafetlerden bıktım artık biraz daha feminen giyinecem
hadi bakalım inşallah..duru bende carşıdan geldim ama kıyafetlere bakmadım diyetisyene gittim 44 kg yagım cıktı göbek bölgesinde fazla dedi şeker yüklemesi tahlili verdi cok güzel şeyler ögrendim diyetisyenden inşallah bu hafta istedigim kg ye gelirim ama cok yanlışlarım var diyet konusunda hep hataymış yaptıklarım cok şey ögrendim cok
anammm kimler gelmiş..selam kızlar geçmisi kınalı seyinize baktım daaa üzüldüm akrep cim geçmis olsun allahım esirgemis esini kızına da geçmis ossun de ayten teyzesi diyo olurmu... tinkiminkim gittimi yaa nie böle oldu du detay alırım ben ..
lili abla sasırdımmm:S benim msn ne vakit açıktı ..? açık olma imkanı 0 lakin bilmiyom sen ali nin msn sini benim sanıyormusun bilmiyom aysima ile baslayan ali nin bunu devamlı süledim sana:)) ve sanada geçmis olsun kayınbaban adına..
selmacım site girisini ali yapmıstı gece bi gir bak demistim yani ben deeldim :))
bana gelince igrenç bi haftanın ardından tiksinç bi hal aldım eve geldim banyo yapıp gittim ayrıca aysima yine hasta olmus onun için uğradım ayrıyeten .. hala yatıyo gözüküyorum lakin p.tesi günü çıkıs yapılacak :) ve size bisi diyimmi hamam böcekleri muhtesem haraketli böcekler bunu öğrendik:)))
1 haftada yemek olarak fuul yedim geceler gündüzler geçmedi resmen ... ve oda süper sinekliydi koku konusunu açmak dahi istemiyorum..
kızımın yanına gidiyorum ve ayrıca selmacım senle özel konusmam gereken mevzu var..
bu arada krom hapları nı denedim etki etmiyor valla gittiiiiiiiiiiiiiiiiii okadar param
buqün
kahvaltı yapmadım
öğle bı tabak sarımsaklı köfte(bulqur işi) 1 bardak ayran bı dılım ekmek
akşamda bışey yemıceem