Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kaçamak geldim 2 gündür ne yedim ne ben biliyom ne başkası(
saçma sapan beslendim
çok yoğunum çok yorgunum ben neden hep mutsuzum(
aman neyse ne
bu gece son
bu hafta en azından aldığımız vermek zorundayım nisan sonuna hedefim 69 mayıs sonunda da 65 olup mezun olmak bakalım becerebilirsem tabi
hozlemkkkk
şu beden temizliğini bu baha aylarında yapamıyozmuyuz canım
bir yol göster bakalım
vücudun normale döndümü varmı bir tuhaflık benimde çok yapasım var
burda 2 arkadaş daha yapmışlarda onlşar günlük lavmanı bilmiyolarmış hiçbişey dökülmemiş onlarda tekrar yapmak istiyolar
bize bir yol göster anacım olarmıa.s.

şu güvenecem sedanın hapından aldım akrep vvalla bilmiyom bi halta yaramaz die düsünüyom yaaa neyse yaramassa ali beni yakacak valla bin takla attım hap için

bu arada ayten geçmiş olsun tekrardan
aysisimize dikkat etsinler evdekilere söle kıs olmazsa azcık göster sopanın ucundan
bişey daha özel konuşcan selma hangimiz:))
aysimam yine yeniden hasta bu evde kim hasta olursa kız devamını alıyor biktim yahu aysimaya özel oda yapacam camdan sevecez:)) bende hastayım bu arada sifayı kaptım üsütmüsüm

selma sen selma oluyorsun selma:)) yeni selma ile dyalog yönünden vasatız yane bunu görmemek mümkün deel dimi:)))

bi hastaneden ailecek kurtulursak tanısacaz sanırım:)))

çok geçmiş olsun canım yaaa allah acil şifalar versin

ben seda sayan hapından almadım.eczacı arkadaşa onu indirttim ama bana onu önermedi çünkü bende özellikle akşam atıştırmaları başlamıştı onu önlemek için alıcaktım..seda sayanın hapında krom miktarı düşük dedi ve bana sade krom hapı verdi kahverengi cam şişede ve 90 adet günde 1 tane bana 3 ay gider fiatı da 31 lira.akşam yemekten 1 saat önce içiyosun atıştırmaları tık kesiyor hatta akşam yemeğini bile yiyemiyosun..pazartesi tam anlamıyla içmeye başlarım artıkım iki gündür içmiyorum..

bu kozmik seyi nasıl yapıyonuz anacım ? lavma neyin nesi bana sezeryanda öle bi uyfulama yapmadılar malum siverekde öle lüks yoktur ablaa:))

banada yapmamışlardı ama sana anlatim canım..
lavman sabunlu su.hortum gibi ucu var ve o ucu makata sokuyosun sabunlu su bağırsaklara gidiyor ve bağırsaktaki tüm herşeyi indiriyor aşağı..medikallerde bulunuyor.
yani uzun lafın kısası hiçte öle lüks bişii değil

o kadar yazdım günaydın demeyi unuttum iyimi :)

günaydın şekerler günaydın..
kalktım 6 da hemen bir kuru kayısı ve bir bardak su içtim..
balkonun birini yıkadım çamaşır serdim..

kızlar okuyun bakın e kadar ciddi bir konu

kızlar okuyun bakın e kadar ciddi bir konu

akrep şimdi kusucam ne yediğimizi bilmiyoruz desene Allah belalarını versin

canım tekrar geçmiş olsun

günaydın kızlar
asicim hoş geldin geçmiş olsun
o msn nin alinin olduğunu bilmiyordum ben farzetki sen dedin ben kaçırdım bu durumda biloe olsa bizde ne işi var kız alinin msn sinin :sm_confused:
ben sen bir iki tane msn nen var sanıyom kaydirigubbakcemile3
allahtan seslenmemişim heee kafamçokkarıştı

sanırım bu gidişle hedefime çabuk geleceğim kızlar ben a.s
kayınvalidem ve kayın pederim yarın bana geliyolarmış kafamçokkarıştı

abla desene her eve lazım:roflol:

hiç sorma husel çıldırmak üzeereyim kızın bu hafta 4 tane yazılısı var :çok üzgünüm:
dedimki eşime annemleri çağıralım kızın başına çocuk gelengidenden rahatsız olmasın yazılılarına çalışsın
bende annenlerde kalayım orda bakayım onlara vay sen misin diyen anamı babamı istemiyosun sen diye atıştık akşamdan beri küs bana kafamçokkarıştı
kız yazılılarım var diye del,riyo
stresten evdeki kahvaltı bile yapmadan gitti şimdi eşim :1no2:
bu seferde şişini yapamıyomuş kayın peder tekrar pazar sabahı özel doktor buldular oraya :1no2:
of anammm offff -tatlicadiarzu-

akrep ben hep diyordum kesin domuz eti yemişizdir diye ama elimizden geldigince markalı ürünler haricinde hic öylesine bir marka almadık ama bu yazı gösteriyorki marka dedigimiz şeylerede güvenmemeliyiz ama ne yapacagız elden bir şey gelmiyor

lili üzme kendini boşver :teytey::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…