• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

merhabalar kızlar :3:bugün
sabah yarım dilim kepek ekmek 27,yarım domates7, iki çatal peynir 50, bir bardak yağsız süt 77 kalori
öğlen kabak yemeği 240 kalori ve yarım dilim kepek ekmek 27 kalori yedim
akşamda yine kabak yemeği yiycem bir tabak detoxs gibi bişi olcak işte inş:16:

Bugün detoks gibi bir şey yapmak istedin galiba :61:

hayırlı akşamlar kızlarrrrrrrr nerdesiniz yahuuuuuu:3: bugünki toplam menüm
sabah:
yarım dilim kepek ekmek 27,yarım domates7, iki çatal peynir 50, bir bardak yağsız süt 77 kalori
öğlen:
kabak yemeği 240 kalori ve yarım dilim kepek ekmek 27 kalori 2 kaşık yoğurt(yağsız) 15 kalori
ara:
elma 60
akşam:
kabak yemeği 240
yarım dilim kepek ekmek 27
2 kaşık yoğurt(yağsız) 15 kalori
ara:
1 elma 60 kalori
4 bardak çay 20 kalori

Toplam: 866 kalori

bu arada kızlar ben çayıma esmer şeker koyuyorum tam olarakda kalorisini bilmiorum sizce 1 bardağa 2 kaşık esmer şeker kaç kalori:26:

Son düzenleme:
hayırlı akşamlar kızlarrrrrrrr nerdesiniz yahuuuuuu:3: bugünki toplam menüm
sabah:
yarım dilim kepek ekmek 27,yarım domates7, iki çatal peynir 50, bir bardak yağsız süt 77 kalori
öğlen:
kabak yemeği 240 kalori ve yarım dilim kepek ekmek 27 kalori 2 kaşık yoğurt(yağsız) 15 kalori
ara:
elma 60
akşam:
kabak yemeği 240
yarım dilim kepek ekmek 27
2 kaşık yoğurt(yağsız) 15 kalori
ara:
1 elma 60 kalori
4 bardak çay 20 kalori

Toplam: 866 kalori

bu arada kızlar ben çayıma esmer şeker koyuyorum tam olarakda kalorisini bilmiorum sizce 1 bardağa 2 kaşık esmer şeker kaç kalori:26:

Canım esmer şekerler beyaz şeker arasında çok ufak bir fark var.

Hatta ben bu esmer şekerin büyük bir aldatmaca olduğunu düşünüyorum.

100 gr beyaz şekerde 396 kalori varken, 100 gr esmer şekerde 373 kalori var.

Neredeyse hiç fark yok. :122:

Tatlandırıcıları da onaylamıyorum ama şekerle kıyaslandığında daha tercih edilesi bir şey gibi geliyor bana. :26:

Diyete gelince, diyetin kalorisi çok az ama detoks tarzı bir şey yaptığın için kalori kısmına takılmıyorum :)

Canım esmer şekerler beyaz şeker arasında çok ufak bir fark var.

Hatta ben bu esmer şekerin büyük bir aldatmaca olduğunu düşünüyorum.

100 gr beyaz şekerde 396 kalori varken, 100 gr esmer şekerde 373 kalori var.

Neredeyse hiç fark yok. :122:

Tatlandırıcıları da onaylamıyorum ama şekerle kıyaslandığında daha tercih edilesi bir şey gibi geliyor bana. :26:

Diyete gelince, diyetin kalorisi çok az ama detoks tarzı bir şey yaptığın için kalori kısmına takılmıyorum :)

saol tatlımmmm zaten günde en fazla 4 yada 5 bardak içiyorum bazen 2 yerine göre yani nese dert etmiyim çayın kalorisinide:1::16:

bugün menüm
sabah kalkarkalkmaz bir elma
kahvaltı 2 dilim ekmek 2 adet kaşar
ara elma
öğlen tavuk haşlama 4kaşık p.pilavı 1 kase salata bi ufak kola:77:
ara çeyrek çukulata
akşam 2 kaşık taze fasulye 4k.b.pilavı az turşu
az öncede bi bar m.suyu
spor yok
yatmadan yürüyebilirsem yürücem

Kalori olarak bence gayet güzel bir liste.

Yediklerine bir şey demicem, bence ilk aşamada kalori azaltmak yeterli. :16:

Tebrikler canım :69:

Fazladan 80-100 kalori yapar.

Eğer yediklerine dikkat ediyorsan o kadarcık da zevkini çıkar :61:

evet canım haklısın valla şu cumada gelseydi yaa çok merak ediorum kilo verdimmi die hissediorum hafiflik ama hadi bakalım reglim dün bitti 48 saat sonra tartılmak gerekio die tartılmıorum cumaya kadar yoksa şimdiye tartılmıştım:52: ufffffff perşembe günüde yiğenimin doğum günü var napcam bilmiorum akıl ver bana yesem bir türlü yemesem bir türlü bir pasta dilimi 700 kaloriye kadar çıkıo nerdeyse:5:

evet canım haklısın valla şu cumada gelseydi yaa çok merak ediorum kilo verdimmi die hissediorum hafiflik ama hadi bakalım reglim dün bitti 48 saat sonra tartılmak gerekio die tartılmıorum cumaya kadar yoksa şimdiye tartılmıştım:52: ufffffff perşembe günüde yiğenimin doğum günü var napcam bilmiorum akıl ver bana yesem bir türlü yemesem bir türlü bir pasta dilimi 700 kaloriye kadar çıkıo nerdeyse:5:

Eğer doğum günü varsa pasta yemeden olmaz. :52:

Meyveli pastaların kalorisi daha az.

Eğer meyveli bir pastaysa 1 dilim, çikolatalı bir pastaysa yarım dilim ye bence. :61:

Günün geri kalanında dengelersin. :119:

Eğer doğum günü varsa pasta yemeden olmaz. :52:

Meyveli pastaların kalorisi daha az.

Eğer meyveli bir pastaysa 1 dilim, çikolatalı bir pastaysa yarım dilim ye bence. :61:

Günün geri kalanında dengelersin. :119:

evet cnm iki seçeneğim var ya pasta yemeden 3 4 bardak su içip karnımı şişirmek ve pastayı yemeden kurtulmak yada pastadan geri kalan kalorimle gün boyu idare etmek:9:

Sporsuz geçen bir gün daha :97:

Spor işine bir çözüm bulmam gerekiyor.

Protein diyeti için gerekli besinleri orda burda ararken henüz diyete de başlayamadım.

Gece gece tartıya çıktım ve +2 gösteriyor.

Moralim bozuldu, keşke hiç çıkmasaydım tartıya. :103:

Back