• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

bugünkü menüm:
sabah:1 portakalın suyu
1 dilim ananas
ara:1 kivi
öğle:haşlanmış karalahana
2 etimek
ara:1 activia ,1 portakal
akşam:salata,2 etimek
ara:1 dilim ananas, 1 kase tarçınlı yoğurt
a

nihalcim menü güzel
cuma günü aMAN bildirimi unutma pc ye giremesen bile cebime mesaj at cnm
kaç haftadır zaten seni sabit geçiyordum bu hafta inşallah artıyla gelmezsin :36:

günaydın fıstıklar..
gayecim hayırlısı olsun canım dualarım sizinle..
güldenim koşu bandın hayırlı olsun..hadi bakalım işallah işe yarar bende eski tiplerden var hiç kullanmıyorum valla..
geçmiş olsun ayşecim...
herkes için güzel bir gün olur işallah...

saol cnm inşallah işe yarar
drlar spor yürüyüş olmazsa olmaz diyor
bu dediğim gibi son:19:

çok sağol süreyyacım..evet tatil iyi geldi bana gittim geldim gelince önceleri bayağı bir moralim bozuktu sonra baktım olmayacak toparladım kendimi...verebildiğim kadar vericem işte..
geçen hafta pazardan beri bozmadan devam ediyorum önceleri sabahları kalkıp spor da yapıyordum ama işte innaılmaz yoruluyorum bu hafta hiç kalkamadım maalesef..akşamları da eve ceset gibi gidiyorum resmen..spor yapmak zorundayım biliyorum ama bakalım onu da halletcem işallah..
güldenim merak etme ben diyetimi hiç bozmadım geçen pazardan beri bırak artıyı kesin vermişimdir..endişelenme canım..

çok sağol süreyyacım..evet tatil iyi geldi bana gittim geldim gelince önceleri bayağı bir moralim bozuktu sonra baktım olmayacak toparladım kendimi...verebildiğim kadar vericem işte..
geçen hafta pazardan beri bozmadan devam ediyorum önceleri sabahları kalkıp spor da yapıyordum ama işte innaılmaz yoruluyorum bu hafta hiç kalkamadım maalesef..akşamları da eve ceset gibi gidiyorum resmen..spor yapmak zorundayım biliyorum ama bakalım onu da halletcem işallah..
güldenim merak etme ben diyetimi hiç bozmadım geçen pazardan beri bırak artıyı kesin vermişimdir..endişelenme canım..

en son 91 mişsin balım:16:

633966511809406065_underboob.jpg

kötününde kötüsü var :52::52::52::52:
633932866256775125_dani.jpg

:53::53::53::53::53::53::53:

Back