Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

çok erken konuşuyosunuz
kordinatörü oldum takımın haberiniz varmı :jeyyar:
anacım etiniz benim kemikleriniz sizin olssun
kilolarınızın takibindeyim
bundansonra yok öyle ayda iki kilo verip sonra onu yeniden alıp sonra yeniden verip
adam kandırmacak sengözlerimebaksanab
sabit iki gidecek ayda 88 sen ay sonu 86 oluceniz 86 san aysonu 84 oluceniz

olmayan akibetini düşünekoysun şimdiden mirmirmirmir

selmacım sıkıyorsa inanma cnm buarada lili ablam 100 üstü resimlerin varmı eklesene cnm bakalım resimlerinde en kiklolu halin yüz değildir heralde okadar çok kilolu durmuyon çünkiiii

selmacım sıkıyorsa inanma cnm buarada lili ablam 100 üstü resimlerin varmı eklesene cnm bakalım resimlerinde en kiklolu halin yüz değildir heralde okadar çok kilolu durmuyon çünkiiii

var luboşta bunu herkeste diyor bana bende her seferinde tamam diyom sonram ihmal ediyom
eski kartpostal şeklinde fotolar
pcye attıralıcaklar -tatlicadiarzu-

ben bunu üstüme aldım tam beni anlatmış ablam ablam dün dartıldım inşallah bu hafta hiç vermediğim kg bildirimini yapacağım belkide 7 .8 sene önceki kgm ablam bu hafta iyiyim ama değilmi yemelerde incelediğini biliyorum varsa hatam söyleyin lütfen biraz saldım 73 lü rakam a gelince şımardım ama hedefimide çok arzuluyorum o yüzden desteklerinizi bekliyorum

birde o zamanlar fuul kaçardım ben resim çekilmekten felan -tatlicadiarzu-
kendimi öyle görmek korkunç bişeydi
genelde bu fotolar kaçamadığım aile düğünlerinde toplulukta şekilmiş
öyle özel ay bende şu fotoyu çekilyim dediğim fotoğrafım yok malesef :1no2:
aman olmasında zaten asinin dediği gibi traktör tekeriymişim valla :roflol:

selmacım lili ablamın resminin üstüne tıkla orada göreceksin

Yok Huselim hiçbiyere gitmiyom. burdayım artık. Benle çook uğraşırsın artık

lili abla aynen dediğin gibi buzdolabına nişanımdaki 36 beden halimi koydum bakıp bakıp ah çekiyorum neyse38 bedenede razıyım

bide dereotu gerçekten iştahı kesiyo.....yerimseniben

lili abla aynen dediğin gibi buzdolabına nişanımdaki 36 beden halimi koydum bakıp bakıp ah çekiyorum neyse38 bedenede razıyım

bide dereotu gerçekten iştahı kesiyo.....yerimseniben
sen fena motive oldun heee kaydirigubbakcemile5
sonradan açılıyon dizel motor gibi a.s
bu arada bu asi nerelerde yahu :sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…