özlem karbonhidrat dietini beraber yapalım mı
banada ara gazı lazım
bu hafta saldım azcık ya
off şu kaynanamlar nerden çıktıysa
üstüne birde regl oldum
çok yorgunum ben yahu
merhaba 8.takımın çıtırlarıa.s.
bn aranızda yenıyım ve ınşallah kalıcıda olcam:1hug:
çok ıstıyoruum
kendimden de bahsedeyim adım gülden
23 yaşındayım 4 yaşında kızım var
hamilelikten sonra aşırı klıo aldım
100 ün altını hiiç göremedım maalesef
ve çok bunalımlı günler geçirdimsenağlama
ama şimdi rahatım mutluyum:teytey:
sizin gibi güzel insanların desteğiylede inşallah istedığım kıloya düşeceğeım:dance:
şımdı boyum 1.78 kılom 119 şuan
ama bundan 1 ay önce 123 dümdelikafadulden
yanı çoook vermem lazım çoookkaydirigubbakcemile5
geçen gün kalp damar doktoru bana lazerle zayıflamayı önerdi. henüz araştırmadım. ama takviye bişi yapmıyorum. krom hapları almıştım amerikadan hala kullanmadım. onalrı mı kullansam?
yok ozlemim ben bu işi kıvıramam lavman seti almadım o yüzden yapamıyorum onuda yapmazsan biişe yaramaz diyolar ben yinede sebze sularını içiyorum yanlız çok acıkıyorum acıktıkca dereotu yiyorum yakında meelicem
seninki nasıl gidiyor
kızlar ya benim cadı hasta
2 gündür ateşleniyordu böyle kısa süreli çıkıyor iniyor kendiliğinden
dün akşam acaip gaz vardı karnında sonunda beklediğim oldu ishale çevirdi
geçen sene de bu zamanlarda dizanteri olmuştu hemen tahlile gönderdim örnek alıp
şükür temiz çıkmış ama bu sabah bulantısı ve karnında acaip gurultula vardı
daha doğrusu parazit yok gizli kan yok diyor
bunların sonradan olma olasılığı varmıdırki acaba
akşam temizdi ama şimdi korkuyom hala
birde tokatta salgın varmış
400 çocuk yatıyor diyolar(
offf ya offffffff
şekerler bu hafta göbek ve basen eritmede birinciyim..
ölçülerim göbek:80 basen 94 oldu
evt adanalıyım
ona da takılırıım 6 aymı ne qüzel bn zaten ayda 5 kılo versım 6 ayda 30 kılo eder
vercem ınşallah
bu takımda bu hapımda bnm ıçın sonşans
artık şımdı vermezsen bundan sonraa hiiiç veremem demektır
]
Azad kozmik temizlikle ilgili bir sayfa açıldı orada lavman yapmayan bir bayanın doktorluk olduğu yazıyordu amaç vücudun kir pasını bu yolla atmak bence lavman setini al ve başla eczanelerde yok medikalcilerden alacaksına.s Benimki nasılmı gidiyor iyi sayılır :bbo:
geşmiş olsun canım benim ya nazara geliyor bebişlerimiz ya sırayla birimizin yavrusu haslatalınıyor geçmişlerden olsun inşallahkızlar ya benim cadı hasta
2 gündür ateşleniyordu böyle kısa süreli çıkıyor iniyor kendiliğinden
dün akşam acaip gaz vardı karnında sonunda beklediğim oldu ishale çevirdi
geçen sene de bu zamanlarda dizanteri olmuştu hemen tahlile gönderdim örnek alıp
şükür temiz çıkmış ama bu sabah bulantısı ve karnında acaip gurultula vardı
daha doğrusu parazit yok gizli kan yok diyor
bunların sonradan olma olasılığı varmıdırki acaba
akşam temizdi ama şimdi korkuyom hala
birde tokatta salgın varmış
400 çocuk yatıyor diyolar(
offf ya offffffff
tebrikler canım ya bütün birincilikleri aldım maşallah sana a.s.a.s.şekerler bu hafta göbek ve basen eritmede birinciyim..
ölçülerim göbek:80 basen 94 oldu
günaydı bütün arkadaşlary
mutfağıma daha başlanmadı arkadaşlar balkonları bitirince başlayacak inşallah
ver qıtsın lılyum ablama bnmde zaten başım da sopayla bekleyecek bırı qerekırklava:kötükedihüso
:1closedeyes:görücezzz
pişman edeceğim seni
birkere verildin elime :jeyyar:
diğerleri de aklınızda olsun görevim kilo vermeyenleri sabit yerinde kalanları sopalamak
yandıniz yevrummmmm
sen ne dersen biz dinleriz sopayada razıyıza.s.
gerçektenmi ay napsam valla korktum acaba yapmasammı
husel nedir bu karbon hidrat rejimi merak ettim ben yapa bilirmiyim hozlemk sen biliyonmu
mutfağıma daha başlanmadı arkadaşlar balkonları bitirince başlayacak inşallah
yakan sen ol tatlım ablam benim mucuxsssssssssskaydirigubbakcemile3:1closedeyes:görücezzz
pişman edeceğim seni
diğerleri de aklınızda olsun görevim kilo vermeyenleri sabit yerinde kalanları sopalamak
yandıniz yevrummmmm
canım sen lili ablamın resimlerine bakmadın geliba tavsiye ederim bak birde aytenimiz var sen en iyisi bakmadıysan hepimizin resimlerine tak tek bak cnmlili şu an şoktayım nasıl verdin o kiloları ben şurda bir kg bile veremiyorum gercekten tebrik vede taktir ediyorum süpersin lütfen bana yardım edin zayıflayım bazen cok umutsuz oluyorum vucuduma bakınca diyorunki nasıl gider bu kg ler gidermi acaba yardım edin
:1closedeyes:görücezzz
pişman edeceğim seni
yandıniz yevrummmmm
benle iyi geçinin kaydirigubbakcemile3
yolacam saçınızı başınızı etlerinizi :roflol:
lili şu an şoktayım nasıl verdin o kiloları ben şurda bir kg bile veremiyorum gercekten tebrik vede taktir ediyorum süpersin lütfen bana yardım edin zayıflayım bazen cok umutsuz oluyorum vucuduma bakınca diyorunki nasıl gider bu kg ler gidermi acaba yardım edin
lili şu an şoktayım nasıl verdin o kiloları ben şurda bir kg bile veremiyorum gercekten tebrik vede taktir ediyorum süpersin lütfen bana yardım edin zayıflayım bazen cok umutsuz oluyorum vucuduma bakınca diyorunki nasıl gider bu kg ler gidermi acaba yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?