Selam şekerler nasılsınız bakemmmmmmm..?
Oooo 2 tane azramız mı oldu şimdiiiiiii..yeni azra eski azra,azra1 azra2..muhtelif isimler kullanabiliriz artıkın..
sen fena motive oldun heee kaydirigubbakcemile5
sonradan açılıyon dizel motor gibi a.s
bu arada bu asi nerelerde yahu :sm_confused:
bnde yazayıım ne yedıklerımı şımdıye kadar
saba :1koca bardak ılık su (ama artık ıçıne elma sırkesıde qırcek)
1 dılım ekmek az peynır zeytın
öğlende:3 kaşık yoğurt 1 dılım ekmek 4 kaşık et yemeğı
bu az olan nekadar azracık adeti nedir
bu azcık lafına taktım ben
tam adet istiyorum :1closedeyes:
ayrıca azracık 4 kaşık et yemeği değilde tavuk göğsü al 100 gramlık poşetle buzdolabına koy arada çıkarıp kaynat
bol salatayla yağsız olacak salata hem doyarsın hemde kolarisi az a.s
iyidir şeker
bakıyorum da en asgariye indirdin yediklerini oğlana süt yetiyor değilmi :asigim:
kalitesi falan düşür sütünün miniğim pek küçük daha annesi
sen daha iyisini bilirsin ama fisfisfis
ayrıca azracık 4 kaşık et yemeği değilde tavuk göğsü al 100 gramlık poşetle buzdolabına koy arada çıkarıp kaynat
başka tüyolarda bekliyoruz senden Lillycim:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
şibidik şibidik teyyy teyyyy velelelelelelelele:))))))))) 91,3 çıktım hulemmmm:))) mutfüagı fırça ile ovmak işe yaradı valla evin seklini değistirdik annemle :))) ayy 91,3 yarabbimmm sonundaaaaa...
kaçgündür yüzüm olmadından yazamıyordumsindi yazabilirim artık hehehehe :))
Ablacım ya ye ye nereye kadar valla moralimin bozulması da sütümü etkiliyor ..şimdilik sütümde bie değişiklik yok aç kalmıyorum,dengeli beslenmeye çalışıyorum..inşallah biişicik olmaz allahın ziniyle..etkilenirse keserim diyeti zaten..
hoşbulduk erıtelım kılolararımorkelebeğim geçmiş olsun inş verirsin kiloları
tinkimi annende iyidir inş
hoşgeldin azrasılacım
güzel kilo vermeler diliyorum
bende 27 yaşındayım kayserideyim 2 çocuk annesiyim
bundan sonra beraberiz Allahın izniyle 8. takım olarak eriteceğiz kilolarıhihoyyythihoyyyt
Tamam yapalım ama ben c.tesinden itibaren bir kaç gün sadece çorba içmeyi düşünüyorum malum hergün lavman ve sadece sebze meyveden sonra hemen et yemeye başlarsam problem olur diye düşündüm kaydirigubbakcemile5
Hoşgeldin canım aramıza madem 2 Azra var sana Sıla diyecem tamam mıyerimseniben
Azracım hoşgeldin bir araştır bakalım şu lazer işini, bak ben kozmik temizlik yapıyorum önümüzdeki ay yapamayanlar tekrar yapacakmış eğer ben iyi netice alırsam sende başlarsınŞeniz
Azad kozmik temizlikle ilgili bir sayfa açıldı orada lavman yapmayan bir bayanın doktorluk olduğu yazıyordu amaç vücudun kir pasını bu yolla atmak bence lavman setini al ve başla eczanelerde yok medikalcilerden alacaksına.s Benimki nasılmı gidiyor iyi sayılır :bbo:
Geçmiş olsun canım Allah şifa versinŞeniz
Şeniz
Sılacım resimlerine baktım çok hoş bir bayansın maşallah
neyse sabah kahvaltım
2 dilim ebbek kızarttım .. ama üstüne 1 çay kası visne receli sürdümannem zorladı tatlı diyip duruyom kaç gündür böle idare et didi:)))
aksama annem bükme yapacak yaaaaa((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?