Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selam şekerler nasılsınız bakemmmmmmm..?

Oooo 2 tane azramız mı oldu şimdiiiiiii..yeni azra eski azra,azra1 azra2..muhtelif isimler kullanabiliriz artıkın..

iyidir şeker
bakıyorum da en asgariye indirdin yediklerini oğlana süt yetiyor değilmi :asigim:
kalitesi falan düşür sütünün miniğim pek küçük daha annesi
sen daha iyisini bilirsin ama fisfisfis

bu az olan nekadar azracık adeti nedir
bu azcık lafına taktım ben
tam adet istiyorum :1closedeyes:
ayrıca azracık 4 kaşık et yemeği değilde tavuk göğsü al 100 gramlık poşetle buzdolabına koy arada çıkarıp kaynat
bol salatayla yağsız olacak salata hem doyarsın hemde kolarisi az a.s

bende vereyim dünün listesini :))
Salı Kahvaltı kırmızı pancar, havuç, elma suyu + 1 kaşık zeytinyağı ile 1 büyük bardak, öğle haşlanmış sebze, akşam salata, aralarda 1 bardak portakal suyu 1 fincan yeşil çay,4-6 fincan limonlu sıcak su 4-5 tane fındık, 3 tane ceviz, 2 tane kuru incir.

başka tüyolarda bekliyoruz senden Lillycim:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

şibidik şibidik teyyy teyyyy velelelelelelelele:))))))))) 91,3 çıktım hulemmmm:))) mutfüagı fırça ile ovmak işe yaradı valla evin seklini değistirdik annemle :))) ayy 91,3 yarabbimmm sonundaaaaa...

kaçgündür yüzüm olmadından yazamıyordum sindi yazabilirim artık hehehehe :))

iyidir şeker
bakıyorum da en asgariye indirdin yediklerini oğlana süt yetiyor değilmi :asigim:
kalitesi falan düşür sütünün miniğim pek küçük daha annesi
sen daha iyisini bilirsin ama fisfisfis

Ablacım ya ye ye nereye kadar valla moralimin bozulması da sütümü etkiliyor ..şimdilik sütümde bie değişiklik yok aç kalmıyorum,dengeli beslenmeye çalışıyorum..inşallah biişicik olmaz allahın ziniyle..etkilenirse keserim diyeti zaten..

abla ya bana azracık dıosun yaa ınan bı tuhaf oluyorum hani bırı qörse senin cıklı konuştuğun bumu derler:roflol::roflol:
tabıı sen yaşıma ıtafen dıosun bunu bılıyorum delikafadulden

tmm hmn açılımını yapayıım
az peynır zetın demışım
peynır 1 buçuk kıbrıt kutusu kadar
zeytınımde 5 tane yanlarında her nekadar sevmesemde domates ve salatalık yeşıl bıber

başka tüyolarda bekliyoruz senden Lillycim:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

bekle geliyor tiyolar verecem ben size tiyoları :jeyyar:

yediğin hurmalar kıçını tırmalar böyle :mymeka:

:ecrin_bebek::asigim:kaydirigubbakcemile5

bugün çok takıldım hepinize farkındayım naniknanik
rahat rahat konuşun artık ben kaçar

hoşbulduk erıtelım kılolararı

Geçmiş olsun canım Allah şifa versinŞeniz

Şeniz

Sılacım resimlerine baktım çok hoş bir bayansın maşallah

çok saol hoşbulduka.s.

canım ya hep aklıma gelen başıma gelmiştir maalesef
ama inşallah yanılıyorumdur

kıs bak yazdımmıydı önceden hatırlamıyom ama
takıma girerken eski kilon ve yeni kilonla bildirim yapcaksın
yani epey artı bildirimin olacak
artık eskisi gibi izin alıp yeniden başlamak yok
aldığın her gram artı geçecek
anlayacağın bu hafta dibe vurucaz:)))
ama haftaya sen sırtlıycan takımı ona göreklava:
birde adaşın tabikine:)

napim lili abla kaç gece beklediim aç açına beklenmiyor birde bi kaç saat uyumak için yatmadan önce kahvaltı yapıp öle yattım ... daha doğrusu o esnada kiloyu düsünmüyor insan ... kimileri yiye yiye acı çekiyor kimiside aç kalarak yani insan doğası farklılık gösterip duruyo:))) ama bak 91,3 olmusam bu da güzel bence ilk çıktım kilo neydi öle :S 94 abuuu demistim ... neyseki az buçuk bisi var :)) yahu benim adet dönemi bitti de bu sislikmiydi ki:)))

ve bisi daha öğrendim 100gr yağ yapmak için 7000 cal gerekliymis ben 1 günde oka yüksek yemedim ki yarın da farklı çıkar belki :)))

Bükme ne olakiCADIARZU ama tebrik ederim iyi kilo vermişsin kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…