özlem karbonhidrat dietini beraber yapalım mı
banada ara gazı lazım
bu hafta saldım azcık ya
off şu kaynanamlar nerden çıktıysa
üstüne birde regl oldum
çok yorgunum ben yahu
Tamam yapalım ama ben c.tesinden itibaren bir kaç gün sadece çorba içmeyi düşünüyorum malum hergün lavman ve sadece sebze meyveden sonra hemen et yemeye başlarsam problem olur diye düşündüm kaydirigubbakcemile5
merhaba 8.takımın çıtırlarıa.s.
bn aranızda yenıyım ve ınşallah kalıcıda olcam:1hug:
çok ıstıyoruum
kendimden de bahsedeyim adım gülden
23 yaşındayım 4 yaşında kızım var
hamilelikten sonra aşırı klıo aldım
100 ün altını hiiç göremedım maalesef
ve çok bunalımlı günler geçirdimsenağlama
ama şimdi rahatım mutluyum:teytey:
sizin gibi güzel insanların desteğiylede inşallah istedığım kıloya düşeceğeım:dance:
şımdı boyum 1.78 kılom 119 şuan
ama bundan 1 ay önce 123 dümdelikafadulden
yanı çoook vermem lazım çoookkaydirigubbakcemile5
Hoşgeldin canım aramıza madem 2 Azra var sana Sıla diyecem tamam mıyerimseniben
geçen gün kalp damar doktoru bana lazerle zayıflamayı önerdi. henüz araştırmadım. ama takviye bişi yapmıyorum. krom hapları almıştım amerikadan hala kullanmadım. onalrı mı kullansam?
Azracım hoşgeldin bir araştır bakalım şu lazer işini, bak ben kozmik temizlik yapıyorum önümüzdeki ay yapamayanlar tekrar yapacakmış eğer ben iyi netice alırsam sende başlarsınŞeniz
yok ozlemim ben bu işi kıvıramam lavman seti almadım o yüzden yapamıyorum onuda yapmazsan biişe yaramaz diyolar ben yinede sebze sularını içiyorum yanlız çok acıkıyorum acıktıkca dereotu yiyorum yakında meelicem
seninki nasıl gidiyor
Azad kozmik temizlikle ilgili bir sayfa açıldı orada lavman yapmayan bir bayanın doktorluk olduğu yazıyordu amaç vücudun kir pasını bu yolla atmak bence lavman setini al ve başla eczanelerde yok medikalcilerden alacaksına.s Benimki nasılmı gidiyor iyi sayılır :bbo: