• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

özlem karbonhidrat dietini beraber yapalım mı

banada ara gazı lazım
bu hafta saldım azcık ya

off şu kaynanamlar nerden çıktıysa

üstüne birde regl oldum

çok yorgunum ben yahu

Tamam yapalım ama ben c.tesinden itibaren bir kaç gün sadece çorba içmeyi düşünüyorum malum hergün lavman ve sadece sebze meyveden sonra hemen et yemeye başlarsam problem olur diye düşündüm kaydirigubbakcemile5

merhaba 8.takımın çıtırlarıa.s.
bn aranızda yenıyım ve ınşallah kalıcıda olcam:1hug:
çok ıstıyoruum
kendimden de bahsedeyim adım gülden
23 yaşındayım 4 yaşında kızım var
hamilelikten sonra aşırı klıo aldım
100 ün altını hiiç göremedım maalesef:delphin:
ve çok bunalımlı günler geçirdimsenağlama
ama şimdi rahatım mutluyum:teytey:
sizin gibi güzel insanların desteğiylede inşallah istedığım kıloya düşeceğeım:dance:
şımdı boyum 1.78 kılom 119 şuan:utangac:
ama bundan 1 ay önce 123 dümdelikafadulden
yanı çoook vermem lazım çoookkaydirigubbakcemile5

Hoşgeldin canım aramıza madem 2 Azra var sana Sıla diyecem tamam mıyerimseniben

geçen gün kalp damar doktoru bana lazerle zayıflamayı önerdi. henüz araştırmadım. ama takviye bişi yapmıyorum. krom hapları almıştım amerikadan hala kullanmadım. onalrı mı kullansam?

Azracım hoşgeldin bir araştır bakalım şu lazer işini, bak ben kozmik temizlik yapıyorum önümüzdeki ay yapamayanlar tekrar yapacakmış eğer ben iyi netice alırsam sende başlarsınŞeniz

yok ozlemim ben bu işi kıvıramam lavman seti almadım o yüzden yapamıyorum onuda yapmazsan biişe yaramaz diyolar ben yinede sebze sularını içiyorum yanlız çok acıkıyorum acıktıkca dereotu yiyorum yakında meelicem

seninki nasıl gidiyor

Azad kozmik temizlikle ilgili bir sayfa açıldı orada lavman yapmayan bir bayanın doktorluk olduğu yazıyordu amaç vücudun kir pasını bu yolla atmak bence lavman setini al ve başla eczanelerde yok medikalcilerden alacaksına.s Benimki nasılmı gidiyor iyi sayılır :bbo:

kızlar ya benim cadı hasta
2 gündür ateşleniyordu böyle kısa süreli çıkıyor iniyor kendiliğinden
dün akşam acaip gaz vardı karnında sonunda beklediğim oldu ishale çevirdi
geçen sene de bu zamanlarda dizanteri olmuştu hemen tahlile gönderdim örnek alıp
şükür temiz çıkmış ama bu sabah bulantısı ve karnında acaip gurultula vardı
daha doğrusu parazit yok gizli kan yok diyor
bunların sonradan olma olasılığı varmıdırki acaba
akşam temizdi ama şimdi korkuyom hala
birde tokatta salgın varmış
400 çocuk yatıyor diyolar :((
offf ya offffffff

Geçmiş olsun canım Allah şifa versinŞeniz

şekerler bu hafta göbek ve basen eritmede birinciyim..
ölçülerim göbek:80 basen 94 oldu

:nazar::nazar::nazar:Şeniz

evt adanalıyım
ona da takılırıım 6 aymı ne qüzel bn zaten ayda 5 kılo versım 6 ayda 30 kılo eder
vercem ınşallah
bu takımda bu hapımda bnm ıçın sonşans
artık şımdı vermezsen bundan sonraa hiiiç veremem demektır

]

Sılacım resimlerine baktım çok hoş bir bayansın maşallah:nazar::nazar::nazar:

Azad kozmik temizlikle ilgili bir sayfa açıldı orada lavman yapmayan bir bayanın doktorluk olduğu yazıyordu amaç vücudun kir pasını bu yolla atmak bence lavman setini al ve başla eczanelerde yok medikalcilerden alacaksına.s Benimki nasılmı gidiyor iyi sayılır :bbo:

gerçektenmi ay napsam valla korktum acaba yapmasammı

kızlar ya benim cadı hasta
2 gündür ateşleniyordu böyle kısa süreli çıkıyor iniyor kendiliğinden
dün akşam acaip gaz vardı karnında sonunda beklediğim oldu ishale çevirdi
geçen sene de bu zamanlarda dizanteri olmuştu hemen tahlile gönderdim örnek alıp
şükür temiz çıkmış ama bu sabah bulantısı ve karnında acaip gurultula vardı
daha doğrusu parazit yok gizli kan yok diyor
bunların sonradan olma olasılığı varmıdırki acaba
akşam temizdi ama şimdi korkuyom hala
birde tokatta salgın varmış
400 çocuk yatıyor diyolar :((
offf ya offffffff
geşmiş olsun canım benim ya nazara geliyor bebişlerimiz ya sırayla birimizin yavrusu haslatalınıyor geçmişlerden olsun inşallah
şekerler bu hafta göbek ve basen eritmede birinciyim..
ölçülerim göbek:80 basen 94 oldu
tebrikler canım ya bütün birincilikleri aldım maşallah sana a.s.a.s.
günaydı bütün arkadaşlary

günaydın günaydın fıstıkım

mutfağıma daha başlanmadı arkadaşlar balkonları bitirince başlayacak inşallah

kolay gelsin arkadaşım o işi benden iyi kimse anlayamaz gecen sene benim evin nerdeyse tek duvarları kaldı her yerini yaptırdık cok zor yemek bile evde yapamadım 2 ay sürdü şimdi seni cok iyi anlıyorum allah kolaylık versina.s.

ver qıtsın lılyum ablama bnmde zaten başım da sopayla bekleyecek bırı qerekır:oklava:kötükedihüso

:1closedeyes:görücezzz
pişman edeceğim seni
birkere verildin elime :jeyyar:
diğerleri de aklınızda olsun görevim kilo vermeyenleri sabit yerinde kalanları sopalamak :delphin:
yandıniz yevrummmmm :delphin::kahve:

bu arada yeni gelen azraya yaşından dolayı azracık diyecem ben :lepi:
azracık şu sorun ettiğin kilolar varya
tam senin yaşlarındayken bende 110 kilo civarlarındaydım şeker a.s
5 ayda 35 kilo verdim
1 yıla yıla kadarda 61 kiloya düştüm :delphin:
boyum senden kısaydı ama çok az kısa sayılır bende 172 yim :delphin:

lili şu an şoktayım nasıl verdin o kiloları ben şurda bir kg bile veremiyorum gercekten tebrik vede taktir ediyorum süpersin lütfen bana yardım edin zayıflayım bazen cok umutsuz oluyorum vucuduma bakınca diyorunki nasıl gider bu kg ler gidermi acaba yardım edin

gerçektenmi ay napsam valla korktum acaba yapmasammı

Başlamışsın bırakma lavmanı alıp yarından itibaren başlarsın a.s

husel nedir bu karbon hidrat rejimi merak ettim ben yapa bilirmiyim hozlemk sen biliyonmu

selmacım diyet bölümünü açarsan orada ana hatları var yaklaşık 2 hafta boyunca devam ediyorsun temelde protein ağırlıklı bir diyetkaydirigubbakcemile5

mutfağıma daha başlanmadı arkadaşlar balkonları bitirince başlayacak inşallah

gazan mübarek olsun canımkaydirigubbakcemile5

pişman edeceğim seni
diğerleri de aklınızda olsun görevim kilo vermeyenleri sabit yerinde kalanları sopalamak :delphin:
yakan sen ol tatlım ablam benim mucuxsssssssssskaydirigubbakcemile3
lili şu an şoktayım nasıl verdin o kiloları ben şurda bir kg bile veremiyorum gercekten tebrik vede taktir ediyorum süpersin lütfen bana yardım edin zayıflayım bazen cok umutsuz oluyorum vucuduma bakınca diyorunki nasıl gider bu kg ler gidermi acaba yardım edin
canım sen lili ablamın resimlerine bakmadın geliba tavsiye ederim bak birde aytenimiz var sen en iyisi bakmadıysan hepimizin resimlerine tak tek bak cnm
bu arada ayten nerelerdesin sen bacım ya dün tam msn actım herkez acıktı ama eşim nöbet bekledi başımı işim var diye meraktayım cnm nerelerdesin

pişman edeceğim seni

Neee Akrepten sonra birde Lilly delikafaduldendelikafadulden

benle iyi geçinin kaydirigubbakcemile3
yolacam saçınızı başınızı etlerinizi :roflol:

:1ninca::1ninca::1ninca: Ah Lillycim Allah seni başımızdan eksik etmesinŞenizŞeniz

Selma veririsin canım zaten vermezsen Akrebin çorpileri Lillynin :oklava::oklava::oklava:ları derken verirsin verirsinŞeniz

selma çizelgemi görünce bu kadının tuzu kuru diyodun değilmi Çok üzgünüm çoook:jeyyar:
bal gibide gider ne varki senin kilonda ne kilolar gördük biz :delphin:
önce kendine inan ilk şartı bu
kendime inanıyorum kendime inanıyorum
evin içinde bu kelimeyi onlarca yüzlerce kez de a.s
buzdolabı kapağına evin muhtelif senin en çok muhattap olduğun yerlerine eski beğendiğin resimlerinden serpiştir :asigim:
değişik yerlere notlar yaz kendin için yapacaklarını yapmaman gerekenleri a.s
atıştırmaktan vazgeç hiç masum değil çünki
günlük atıştırdığımız çikolata çocuklardan aldığımız bir parça cips masum değiller :1no2:
ben masaya elma koyuyorum mesela
atıştırma ihtiyacımda bir ısırık alıyorum ondan a.s

ve önce inan kendine inan :teselli:

yok illa inanmadın ben inANdırırm seni :mymeka:

ben bu resimlere nerden bakacagım bilmiyorum söylerseniz bakarım evet artık zayıflamam gerek kesin diye kendimi alıştırmalıyım gercekten şu atıştırma işinden vaz gecmeliyim kızlar ben şimdi okula gidecem sonra görüşürüz hepinizi öptüm bay

Back