Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

gunaydınnnn kızlarrrrr gecmiş olsunn cok üzüldümmm güldencımm şimdı nasıl teyzen canımm :teselli:

isveç diyetine başladım kızlar sabah tartıda 80.5 çıktım şok oldum yaniiii
metabolizmayı şaırtıyım dedim bakalım inş. kaçamaksız bitirirrim
kaçamak yapmamak için kendimi ev işlerine verdim
dün yatak odamın perdeleri büyüktü onları kestim biçtim diktim
badana yaptırcam güz temizliğine başladım ramazanda çocukla yapamam die

günaydın kızlarrr güldenim canım benimçok geçmiş olsun inş. biranönce iyileşir teyzen
üstüste gelio herşey rabbim sana bol sabırlar versin balım

selam kızlar..nasılsınız nasıl keyifler??
güldenle görüştüm çok üzüldüm ya teyze deyince ben yaşlı biri sandım..22 yaşında 7 aylık evli 1 aylık hamileymiş. Kalp krizi değil de durduk yere 3 kere kalbi durmuş. Şu anda yoğunbakımdaymış..Dua edelim kızlar..Allah korusun kızcağızı ya gerçekten çok üzüldüm..Allah yardımcısı olsun..

herkese selammm...akşam yemeğimi yedim 45 dakika yürüyüp geldim...

Cokoprenscim, bende spora duzenli olarak basladim hergun bisikletle geziyorum kaydirigubbakcemile3 Benimde gogus kafesim kuculdugu icin doktorun israrlariyla hafif hafif spor yapmaya calisiyorum, Esim tenis antrenoru bana haftada 2 gun antrenman yaptiriyor.
Rejim fena degil 53.7de takildim kaldim. Ama boyle giderse daha dikkatli mantikli bi sekilde kilo verecegime inaniyorum.

kızlar sıkıntılıyım dua edin
yarın bebeği alınacak
gülhanım gülüm ne olur dayan iyi olacaksın biliyorum

YOK CNM AYNI DURUMU
sadece bugün bebeği alınılacak onu biliyorum
bir haber olursa ki inşallah iyi yönde olur haberdar etcem hmn sizi
annem sabah osmaniyeye gitti

evt cnm hiç bir sebep yok
ve ne acı dr lar halen bir tanı koymuş değil
bilemiyoruz elden birşey gelmiyor
beklemek insanı o kadar yoruyormuş ki

günaydın kızlar....azracım çok üzüldüm...allah acil şifalar versin...hayırlı haberlerini bekliyoruz canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…