Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
saol yol gösterdiğin için
tmm söz
bu hafta itibariyle bunu deneyecemguclubacismile

bugün ne yedim

sabah bi kase mercimek çorba

ara erik kiraz

öğlen tavuk ekmek biraz ekmeği kaçırdım klava:

akşam da 2 küçük peynirli pide

su 3lt
bugün spor yok klava:
hım menün karbonhidrat dolu azracım .ne salata nede yogurt var .:kedi::kedi::kedi:
bu beslenme seklinden sonra montiye geçişte baya etkili kilo verirsin ..a.syarın bekliyorum canım linke ...olumunekankayizsmile

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...8-montignac-diyetini-beraber-yapalim-781.html

herkes okuduktan sonra okudum die yazarsa
yada kabul die
çok sevinecem

selam kızlar bugun kü menüm:

sabah klasik
1 dilim ekmek
domates, salatalık zeytin(3 tane)
1 kk peynir
çay

ara
iki yulaflı bisküvi ve çay

öğle
patlıcan musakka 5 kaşık
1 kase yoğurt
2 kaşık pilav

ara elma çayı

şimdi siyah çay tam bir çay delisiymimde...

saat 4

yeşilçay
3 kayısı

leslie ile 65 dakika yürüyüş

akşam
bol dereotlu kabak yemeği 3-4 kaşık
salata ve cacık

ve 40 dk plates....

Gunaydiiiiii, bugun diyetin 3. gunundeyim ve sabah tartildim 500 gr daha gitmis 54 kiloyum cok mutluyum, tam gaz devaam ediyorum. kaydirigubbakcemile3 2 gunde 1 kilo gitti bunada sukur :) simdi sabah yuruyusumu yapacam :sm_cool:

canım harika gidiyorsuna.s......maşallah diyelim....sen 5 günlük diyet mi yapıyordun...bizi de bilgilendirir misin....

canım harika gidiyorsuna.s......maşallah diyelim....sen 5 günlük diyet mi yapıyordun...bizi de bilgilendirir misin....

evet canim 5 gunde 5 kilo diyetini yapiyorum tabi ara sira kacamaklarla beraber Diyet cok zor degil aslinda ama biraz acimasiz gibi geliyor cunku ekmek tuz hic yok

Bugun normalde et gunu ama ben yogurtla basladim. et gununu yarina erteledim. once acaba kilo verirmiyim diye dusundum acikcasi beklemedim ama ilk gunden etkisini gosterdi 2 gunde 1 kilo gitti.
Daha once lahana diyetini yapmistim ama verdigim 1 kiloyu aninda geri aldim. Ama her zaman diyorum cok saglikli bi diyet degil ama ben cok sabirsizim kisa surede kurtulmak istedigim icin bu diyeti uyguluyorum. Ve bu arada spor sart diye dusunuyorum yarim saatlik yuruyus bile yeter. Umarim hepimiz en kisa zamanda kurtuluruz kilolarimizdan. kaydirigubbakcemile3

1. gun: sadece haslanmis patates yiyeceksiniz. Sabah, öğlen, akşam. Başka bir şey yok. Ama istediğiniz kadar, kusana kadar yiyebilirsiniz. PATATESLERE BAHARAT DIŞINDA HİÇ BİR ŞEY İLAVE EDİLMİYOR.

2. gün: Yalnızca sebze. Ama aklınıza gelebilecek her tür sebzeyi yiyebilirsiniz. Yağsız olmak kaydıyla her tür çiğ salata, yine yağsız haşlanmış sebze yemekleri, türlüler... BAHARAT DIŞINDA HİÇ BİR ŞEY İLAVE EDİLMİYOR. Sabahtan itibaren HANGİ SEBZELERLE BAŞLIYORSANIZ ONUNLA DEVAM EDİYORSUNUZ. İSTERSENİZ 40 CEŞİT SEBZE YİYEBİLİRSİNİZ. AMA BU SEBZELERİN SABAH Kİ TABAĞINIZDA OLMASI GEREKİYOR.YANİ GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDİYORUZ.

3. gün: Bugün et günü. Yine sabahtan başlayarak haşlanmış, ızgara ne çeşit olursa olsun, yağsız et. Yağsız ton balığı, ızgara balık, tavuk...GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDİYORUZ.BAHARAT DIŞINDA HİÇ BİR ŞEY İLAVE EDİLMİYOR

4. gün: meyve günü. Yine yiyebildiğiniz kadar her tür YAŞ meyveyi ( MUZ HARİÇ) tüketin.GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDİYORUZ

5. gün: Yalnızca yumurta. BAHARAT DIŞINDA HİÇ BİR ŞEY İLAVE EDİLMİYORYada yağsız diyet süt veya yoğurt. seçim sizin....B]GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDİYORUZ[/B][/COLOR]

6. ve 7. günler bu diyetin bayramları yani dinlenme günleri, istediğinizi, özlediğinizi yiyebilirsiniz. Ama ölçülü davranmak ve ölçülü yemek gerekiyor. fazlaya kaçarsanız 5 kilonun 2 sini alıyorsunuz...

Hafta başında yine aynı sırayla diyeti uygulamaya başlayabilirsiniz.

Şekersiz açık çay, kahve, yeşil çay her daim serbest.

canım çok güzel anlatmışsın....ama ben yapabilir miyim bilmiyorumbilmiyorumkismile...pek cesaret edemiyorum...bu hafta da tartıda aynı kiloyu görürsem yaparım....bir an önce kurtulmak istiyorum:1closedeyes:...çok sıkıldım kilolarımdansempatiksalakcinni.....

Neden olmasin canim bende ilk etapta acaba dedim ama verebildigimi gorunce butun soru isaretlerini kaldirdim. birbirimize destek icin burdayiz oyle degilmi ? kaydirigubbakcemile5

Bende simdi adet oldum karnimin agrilarindan anlamaliydim kilo versemde simdi tartida gostermicek degilmi ? eyvahedigeldismile

Ne zaman diyete baslamaya karar versem adet oluyorum :bbo:

belli ki pek kaile alınmamımışım ( yeni gelenlere lafım yok)

kimse ne okudum yazmış ne kabul

bnde arkadaşlar bu husustan bıraktım kaptanlığı

zaten oratda
bir takım yok
takımn olmadığı yerde kaptan neylesin

Hani cabuk mezun edecektin beni senağlama cok uzuldum. Kaptanliga devam edeceksen ben varim hersey kabulumdur, cunku senin motivinle sabahin korunde giriyorum yaziyorum Baska takimmi aricaz simdi :sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…