Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ıyi geceler Ayşecim nasılsın.?Valla ben işyerinde arada derede mesajı yazdım çıktım geçmişe şimdi bir baktım Gülden kaptanlığı bıraktım yazmış ondan önce de uyarıda falan bulunmuş ama ben dediğim gibi giremedim..şimdi okuyorum valla..bundna sonra da sık giremeyeceğim için ve bahsettiğim nedenlerden ayrı kalmak en doğrusu ama arada gelicem tabi durumumdan da haberdar edicem sizleri..

günaydınnnnnnnnnn......harika bir gün ve ben bu hafta 2 kilo verdim........inanamıyorum

61 oldum....çok sevinçliyim....

bel basen ve kalçadan 3 er 4 er cm incelmişim...

coook sevidim senin adina canim alkisalkisalkis Ben 400 gr aldim regl oldugum icin tartida fazlaligi gorunce moralim cok bozuldu, 55 kiloyla basladim ve simdi 54.400 oldum.

Merak ettigim konu hastaligim bitince tartildigimda kilo vermis gorunecekmiyim acaba? cunku rejime devam ediyorum.

veririsin tabiki de
ne güzel 600 gr vermişsin
seni listeye diğer hafta alacam
olur mu?

nihalim emin ol bırakmam bn seni
ama dr 6 ay yasak diyince tartı için
onun için bırakıyorum
şu son günleri saymazsak topiğe en sadık kişisin
am hep burda ol
bu hafta istegn üzere listeden çıkıyorsun ama takımdan çıkmıyorsun

hayırlı sabahlarınız ve hayırlı cumalarınız olur inşallah canım arkadaşlarım bu haftaki kilom 60.800 55 kg olmak istiyorum sizleri çok ama çok seviyorumopuyorumnanaktan​

süpersin cnm
iyisin hoşsun
amma topiğe katılım istiyorum senden
günde 10 mesajguclubacismile

günaydınnnnnnnnnn......harika bir gün ve ben bu hafta 2 kilo verdim........inanamıyorum

61 oldum....çok sevinçliyim....

bel basen ve kalçadan 3 er 4 er cm incelmişim...

takımdasın bilesin
ayrıca süpersin:lepi:

azracım ben sabitim birazdan çıkacağız çarşıda işlerimiz şaçımı falan boyatıp kestireceğimopuyorumnanaktan
güle güle kullan yeni saçlarını

gunaydınnn şekerler hayırlı cumalarrr kapdanımmm ben 95.7 Şeniz
ablam süpersin:lepi:

merhaba ben 3. gruptan littlefairy bu hafta kilo aldım, ben pis boğaz şişkonun tekiymm offf

:teselli::teselli:

8. TAKIM * *160.ETAP SONUÇLARI**
rukiye_38 ( 96,4 / 95,7 / 0,7 / 0,73% )
AySeCeYlın ( 60,5 / 60,5 / 0,0 / 0,00% )
NıLBERA ( 61,7 / 60,8 / 0,9 / 1,46% )
elimphia (84,8) geri dönmek üzere ayrıldı
chatlax ( 68,1 / 68,1 / 0,0 / 0,00% )
azra_sila ( 126,5 120,3 6,2 4,90% )
asutaha ( 79,0 79,0 0,0 0,00% )
çokoprens ( 63,0 61,0 2,0 3,17% ) yeni üye
handerya ( 73,7 / 73,7 0,0 / 0,00% )
8. TAKIM TOPLAM KıLO ( 628,9 / 619,1 / 9,8 / 1,56% )

kızlar çıktım bn
liste süper bn süper:lepi:
süperiz süper:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…