Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kimse yok bari bnde sporuma gideyim

Slm ben geldim :) herhangi bi gruba uye degilim ama sizi dikkatlice bastan sona kadar takip ediyorum, kendimi motive etmek amaciyla,

Bende bugun rejim yapmaya karar verenlerdenim, 55 kilodayim ve hedefim 50 olmak, en kisa zamanda bu 5 kilodan kurtulmak istiyorum. 5 gunde 5 kilo adli diyetini uyguluyorum, bu diyette bugun sadece patates yenilecekmis ve hic kacamak yapmadan bugunu gecirecegime inaniyorum bol su icerek.

Esimde destekledigi icin beni, daha kolay daha hizli kilo verecegime inaniyorum. umarim herkes istedigi kilolara kavusurlar, hoscakalin..

selam kızlar...az kalorili bol enerjili günler diliyorum.......

güne çok iyi başladım...ama öğlen kendime hakim olamadım ve pide yedim...sonra da içime oturdu....hala şişlğim geçmedi....

neyse akşama bir kase çorba ile tamamlamayım...birazdan leslie ile 3 mil ve ebru ile plates yapacağım

kızlar bir de slim in diye bir video var...hala indiremedim...ama yapanlar çok memnun....çok güzel inceltiyormuş

merhabalara.s....öncelikle bu 5 gün diyetlerinin çok sağlıklı olmadığını duydum...diyet bittikten sonra verilen kilolar çok kolay geri alınabiliyor...o yüzden spor ve diyeti birlikte götürüp kilo vermeyi deneyebilirsin..zaten vereceğin çok fazla kilo da yokyerimseniben....

aslinda diyetle kendimi kisitladigimi saniyorum ama normalde de cok fazla yiyen biri degilim, abur cubura cok duskun degilim, haftada 2 gun tenise gidiyorum diger gunlerde yarim saat yuruyus yapiyorum ama neden kilo veremiyorum bilmiyorum. daha oncede lahana corbasi diyeti yapmistim ama 1 kilo zor verdim.

diyetle sporu bi arada yapsamda kilo veremiyorum sanirim benimki psikolojik, olabilirmi acaba?

kilon çok ideal görünüyor...boyun kaç acaba:hulya:...

bir de yaş önemli etken gibi...ben bu sene metabolizmam yavaşladı diye düşünüyorum...önceki yıllarda bu kadar spor yapsam bu kadar az yesem çok hızlı kilo verirdim...ama şimdi veremiyorumbilmiyorumkismile....

canim boyum 168 ve 55 kilodayim ama kendimi iyi hissettigim kilom 50 :) 28 yasindayim hayatimda ilk defa bu kiloya geldim hic kilo almazdim vermezdim de ama evlendikten sonra ne olduysa rahatami kavustum nedir veremiyorum bu 5 kiloyu.
evlilik aşkı öldürürmü bilmiyorum ama evlilik metabolizmamı öldürdü kaydirigubbakcemile3 bunu iyi biliyorum :)

hoşgeldnza.s.
bir iki sayfa geride çokoya kuralları yazdım
sizde okuyun sizin içinde geçerli
tabii bizle olmak istiyorsan

Yarın oldu sanırım aldım çiçekleriii opuyorumnanaktan

Amaaaa gültencim ben kendimi bi türl, toplayamadım hiç dikkat etmiyorum bugünlerde hastalıklar falan derken iyice ipin ucu kaçtı ondan pek girip yazasım gelmiyor..
bu haftasonu oğluşumun d.günü var 2 yaşımız bitcek ona hazırlık yapıyorum onu da atlatayım o zaman diyete tam gaz devam çünkü sırada tatil olcak mecburen!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…