Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

canım ya bizi bırakma....diğer kızlar niye sohbetlere katılmıyorlar anlamıyorum.....
bak cernea var...ben varım....birkaç aktif üye bulsak bu gemi yürür...

ama topiğe gelmeyenlere son uyarı çekebilirsin....ve yeni üyelerle, uyarı dikkate alan eski üyelerle devam ederiz ne dersin...

Bencede yaaa LUTFEN benneyaptımki Benim butun sevkim kirildi geri toplanmama yardim et ve kaptanimiz ol. Yoksa buzdolabini bastan asagi mideme indirecem benneyaptımki

çokoprenscim dikkat edersen hep aksama dogru insanlar dokuluyor belki isten yeni geliyorlar firsat buldukca giriyorlar falan olamazmi? ben calismiyor su an o yuzden her an acik oluyor pc, ama digerleri icin belki durum farkli olabilir degilmi? Hemen kusup gitmek olmasin n'olur.

ıyı akşamlar guldencımm ben kuralları kabul edıyorumm tatlımm bılıyosunn mısafırım var cok yoğunuzz ama yınede ılkfırsatta burdayız ayşeyle elımden gelenı yapıyorummm bızı bırakma Şeniz

haklısın güldenim msjını şimdi gördüm yerden göğe kadar haklısın
ben kendi adıma kabul ediyorum çok iyi bir fikir burdan uzak kalmak hepimize zarar
bundan sonra daha sık paylaşım yapalım olumunekankayizsmile

Gunaydin kizlar, Gunaydin Kaptannnnnn

Bugun diyetimin 4. gunu. 54 kiloda takili kaldim. Hergun 500 gr verirken dun verememisim ustelik hic kacamak falan yapmadim. Adet oldum acaba bunun etkisi olabilirmi? Tartida belki bu yuzden gorunmemistir ne dersiniz ? Ama yinede pes etmek yok.

azra_sila goruyorsun motiveye ihtiyacimiz var yoksa gitmiyo bu kilolar senağlama

canım kilo almadığına dua et...regl dönemindesin...çok normalyerimseniben....

selam kızlar..
naısl keyifler maalesef ne zamandır giremiyorum işyerimizi taşıkdık pazar p.tesi de burda başladık herşey çok karışıktı ve çok yoğunduk..yanımda başka yeni bir arkadaş daha var ondan da giremedim...
Güldencim beni listeden çıkarmanı rica ediyorum..Dr um en son gittiğimde tartıldığımı anlayıp bayağı kızdı ben de hakverdim tartıyı da kaldırdım zaten 6 ay dolana dek tartılmıycam..moralim bozuk gittim şişim dedim iyi işte vücudun kolajen üretiyor birden ineceksin inceleceksin ama sabırlı olacaksın dedi ama kilo aldım yoksa birden incelmiştim deyince bayağı söylendi falan kaç kere söyledim bu normal zayıflama değil önceden kastan sudan veriyordun artık yağdan veriyorsun klasik fikirden sıyrıl falan..gayet iyi gidiyorsun enerjin çok iyi dedi..
böyle işte artık eskisi kadar giremiyorum da ..misafir oyuncu olarak gelirim kızlar..
veda etmiyorum çünkü burdan kopamam..sadece tartılmanın baz alındığı bir ortamda uyguladığım tedavi yöntemi farklı olduğu için uzak kalıyorum sizden..çünkü burdayken ister istemez tartılma güdüsü oluşuyor insanda...
ee ne diyeyim kk nın en güzelleri görüşürüz....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…