Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende 1 senedir kulanıyorum bu avatarı . çok begenerek ...canım ben bu hafta ilk kez katılacağım...8. takımdayım....sen hangi takımdasın tatlım
bu arada avatarını ben geçen sene kullanmıştım...çok beğeniyorum bu resmi...
Yarın oldu sanırım aldım çiçekleriii opuyorumnanaktan
Amaaaa gültencim ben kendimi bi türl, toplayamadım hiç dikkat etmiyorum bugünlerde hastalıklar falan derken iyice ipin ucu kaçtı ondan pek girip yazasım gelmiyor..
bu haftasonu oğluşumun d.günü var 2 yaşımız bitcek ona hazırlık yapıyorum onu da atlatayım o zaman diyete tam gaz devam çünkü sırada tatil olcak mecburen!
bnde ii ablacımgunaydınnn kızlarrrr opuyorumnanaktan[/QUOTE
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ablam nasılsın bu ara pek gözükmüyorsun
diet nasıl gidiyor
gunaydınn azracımmm cok yoğunumm dıkkat etmeye calışıyomm sen nasılsınn Şeniz
bende 1 senedir kulanıyorum bu avatarı . çok begenerek ...
ben 6. takımdayım canım kardeş takımınızda .....
azracım selam ...tekrar listeye dönmüşün hayırlı olsun ...olumunekankayizsmile
şu montiyi oku dedim hiç kulak asmıyorsun ha .:1hug:
hoşgeldnza.s.
bir iki sayfa geride çokoya kuralları yazdım
sizde okuyun sizin içinde geçerli
tabii bizle olmak istiyorsan
selam kızlar...az kalorili bol enerjili günler diliyorum.......
güne çok iyi başladım...ama öğlen kendime hakim olamadım ve pide yedim...sonra da içime oturdu....hala şişlğim geçmedi....
neyse akşama bir kase çorba ile tamamlamayım...birazdan leslie ile 3 mil ve ebru ile plates yapacağım
kızlar bir de slim in diye bir video var...hala indiremedim...ama yapanlar çok memnun....çok güzel inceltiyormuş[/QUOTE
güzel devm ediyorsun
arasıra böle kaçmaklar olur ama abartmamk kaydıyla :)
nişanının mı var hadi hayırlı olsun dicem ama çok ihmal ettin takımı
ne zmn mezun edecez daha kaç kilo verceksin
birde fotolarını bizlede paylaşırmısın
gunaydin bu grupla olmak istiyorum benide araniza alirsaniz cok sevinirim. hergun siteye giris yapiyorum bildirimi tam zamaninda yaparim merak etmeyin.
Dun basladim bende diyete 55 kiloyla, bugun sabah ac karnina tartildigimda 500 gr verdigimi gordum cok sabirsizim bir an once kurtulmak istiyorum :)
çoko cernea hoş geldiniz iyi akşamlar kızlar
hoşgeldnza.s.
gunaydin bu grupla olmak istiyorum benide araniza alirsaniz cok sevinirim. hergun siteye giris yapiyorum bildirimi tam zamaninda yaparim merak etmeyin.
Dun basladim bende diyete 55 kiloyla, bugun sabah ac karnina tartildigimda 500 gr verdigimi gordum cok sabirsizim bir an once kurtulmak istiyorum :)
oooooooo epey hızlıısn
seni çok çabuk mezun ederiz biz
zaten az kilodasın
kaça düşmek istiyorsun
boyun kaç
oooooooo epey hızlıısn
seni çok çabuk mezun ederiz biz
zaten az kilodasın
kaça düşmek istiyorsun
boyun kaç
canim 168 boyum, herkes boyuma gore kilolu olmadigimi soyluyor ama benim kendimi iyi hissettigim kilom 50
insallah en kisa zamanda kavusacam eski kiloma :Saruboceq: Bende sporla ugrasiyorum tenise gidiyorum haftada 2 gun cok ter atiyorum, cunku benimki sadece diyetle olacak gibi degil metabolizmam cok yavas.
hoşgeldnza.s.
anacım sen manken gibisin zaten maşallahcanim 168 boyum, herkes boyuma gore kilolu olmadigimi soyluyor ama benim kendimi iyi hissettigim kilom 50
insallah en kisa zamanda kavusacam eski kiloma :Saruboceq: Bende sporla ugrasiyorum tenise gidiyorum haftada 2 gun cok ter atiyorum, cunku benimki sadece diyetle olacak gibi degil metabolizmam cok yavas.
tam manken olcaksın
fikrine sayglııyımbayanssulusmile
kendime kahırlıklava:
ohhh ne guzel güldencımmm :Saruboceq: ünüversıtedende mezunıyetınıde görursünnn canımmm opuyorumnanaktan
inşallah ablam inşallah
hayırlısyla
ayşe nasıl iyimi
ceylinm nasıl
öp güzelliği bnm için
selam cancağazlarrrrr
sizi ösledimm valla...
selam kızlar....haftasonunana beri tartılmadım ama kendimi daha hafif hissediyorum...
bugun pantolunumda da hafif bir bolluk hissettim..nasıl mutlu oldum...ama platesin etkisi olabilir...sıkılaşma sağlıyor da tartıya yansıyacak mı bilmem....
bugun kü menüm
sabah klasik zaten..
1 dilim ekmek, domates, 3 zeytin, salatalık, 1 kk peynir
arada 1 kupa çay içtim
öğlen mercimek çorbası, haşlama 3 parça patates 3 köfte
az önce 3 kayısı yedim
birazdan leslie ile bir saat yürüyeceğim
akşama da 5 kaşık fasulye ve salata ya da cacık düşünüyorum...canım ççook pilav çekiyor ama yemek yokk...
sonra da 40 dk plates
ve çay keyfiiii
azracım zor deyil inanki ilk başta karışık gibi görünüyor ama 1 haftada işi kaparsın ...evt cnm döndüm
ya bn anlamadım bu monti olayını
hayrına biri anlatsa
çünkü epeyy bi sayfa geçmiş
amaç ne
ne yeniyor ne yenmiyor
bn bunları anlamadım kibilmiyorumkismile