Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

spor var b-fite devam
birde xenicale başladım

hoşgeldinz
bn takım kaptanı azrasıla
öncelikle ilk sorum daha önce bi takıma girip çıkmışlığınz varmı
yoksa
takım kurallarından bahsedeyim
hergün düzenli mesaj istiyorum
cuma engeç 11 e kadar bildirim yapacaksınz
spor diet bitki çayları felanda isteiğinize göre
tekrardan hoşgeldnza.s.

slm kızlar nasılsınız
nerdesn bakem sen klava:

selam...yeşil çayımı yudumlarken uğrayayı dedim...ama topik ıpıssız.....hadi kızlar nerdesiniz...

birazdan 3 mil yürüyüp, 40 dk plates yapacağım...

kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile5

selam canım...bu benim ilk takımım...:ecrin_bebek:

3 mil yürüdüm, 40 dk platesimi yaptım..bomba gibiyimsempatiksalakcinni...şimdi kendime çorba yapacağım..

bu akşam ki menüm 1 kase çorba ve salata....ardındanda çay keyfiiiihihoyyyt

günaydın hanımlar iyi pazarlar
çokocum
maşallah epey bi hızlısın sen dilerim takımada sayende hız gelir
şuan kaç kilosun

canım ben 63 kiloyum....iki haftadır düzenli spor yapıyorum, diyetle birlikte..ama bu hafta kilo veremedim...ufak bir hayal kırıklığı yaşadımsenağlama ama çabuk toparladım...bu hafta daha iyi olacak inanıyorum:hulya:....kilo vermedim ama belde 4 cm incelme oldu...

yalnız başkanım burdaki kızlar pek uğramıyorlar buraya..çok sessiz buralarmirmirmirmir...

nihalcim ıgdır tuzlucaya çıktı tayinimiz evi falan tuttuk eşya bakıyoruz zaten yatak odam beyaz eşyam alınmıştım kıbrısa çıkınca ilk tayin kullanamadık şimdi de bi oturma grubu ve yemek masası alacağım öyle çok eşya almayacağım zaten

bir hafta kg verip bir hafta vermememeni kafanı takma olağan bi durum
evt biraz sessiz takım
hm h.sonu oluşundan hmde sen vesen gibi yeni katılacak arkadaşlarımız takıma yeni katkılar sağlayuacak olamınzdn dolayı şimdilk böle
ama tebrk ederim bak ne güzel 4cm vermişsin belde

iyi pazarlar kızlar.opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hepisini iyi günlerde kullan cnmm

selam hatunlar...bugun yediklerimi paylaşayım

sabah.
bir dilim ekmek, salatalık, domates, 1 kk peynir, 5-6 çatal menemen, 3 bardak az şekerli çay

ara
bitki çayı

öğlen
1 kase çarba, bir dilim ekmek, domates, salatalık

akşam.
6 köfte, 8 kadar patetes biraz fazla kaçtı,2 küçük biber, domates, yarım kase yoğurt, 1 dilim ekmek
akşam biraz fazla gibi oldu ama saat 5 te yedim

birazdan çay içeceğim

bugunluk bu kadar bayanlar..........

ayrıca bugun 4 mil yürüdüm...

başkanım ben de filim izlemeyi çok seviyorum...ama bizim afacanlarla hiç keyif alamıyorum..sürekli bir action...hiç bir şey anlamıyorum izlediğimden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…