• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

azram sen gördün 59 kg lik halimi asuşum bi deri bi kemik kalmışsın dedi ne kadan mutlu oldumzemuszemus önce 55 i sonraa 52 görsem çok mikemmel olacak
:gitme: ama o zaman gidersin boş ver ayşeeeee sen hep 59da kal olumunekankayizsmile
canımsın o raporla veriyor
ama eczanede 100 e satılıyor bn raporlu alacağımdan ücretsiz
raporda herekse verilmiyor BMI indeksi 40 ve üzeri olan bn tam 40 çıktım :(

:lepi::lepi:alkisalkisalkisalkisalkisalkis a.s.

mezun olmaya az kaldı desneeturkbayragi

acaba bende alsam bi zararı olurmuki güldencim bi kağıdına bakarmısın sana zahmet bmısi 40ın altında olanlar kullansa bi zararı olurmuki bilmiyorumkismile

:gitme: ama o zaman gidersin boş ver ayşeeeee sen hep 59da kalolumunekankayizsmile
asuşum siz burda olduğun sürece mezun oldsamda ben buradayım.dün akşam arkdaşlara gittik sütlü tatlı yapmış tavuk göğsü gibi ondan yedim çok ısrar etti zaten bütün gün lapa yemiştim o kadandan bişey olmaz demi

selam kızlar hepinizin bayrmı kutlu olsun benim şirkette yanımda kız var eğitimde ondan giremiyorum öğlen aralaında da hata veriyor anlamadım gitti bu duurmu sizleri de özlüyorum ya olmuyor böyle..
bugünkü menüm:
sabah:peynir fındık ekmek
öğle:2 şinitzel domates yoğurt
ara:1 sütaş meyveli,fındık içi ve bir elma
akşama da süt..
öptüm hepinizi..

slm kızlar nasılsınız.
ben durmadan yiyorum. 2ay olcek nerdeyse regl olmadım. ödüm kopuyor hamile olcam diye. çok afedersiniz ama hem spiralim var hemde eşim korunuyo ama ölecem sıkıntıdan. offffffff of. çıldırmak çatlamak üzereyim yaaa.

ayşecim sıkma canını zaten fazlasıyla zayıflamışsın opuyorumnanaktan
asucum teşekkür ederim canım inş. 5 kg daha versem çok mutlu olacağım

slm kızlar nasılsınız.
ben durmadan yiyorum. 2ay olcek nerdeyse regl olmadım. ödüm kopuyor hamile olcam diye. çok afedersiniz ama hem spiralim var hemde eşim korunuyo ama ölecem sıkıntıdan. offffffff of. çıldırmak çatlamak üzereyim yaaa.
gayecim bi test yap ve vakit kaybetmeden dr görün hamile olmasanda dr gitmen lazım özlettin kendini

kızlar bugün yada en geç yarın tayin yerimiz belli oluyo içim pırpır ediyo doğuya gideceğiz inş. istediğimiz bir yer olur

Kızlar kaç gündür artıdayım utancımdan giremiyorum bile ama spor yapamıyorum belki ondan belki regl yeni bitti vs..bakalım yarın kaç çıkcam,üzgünüm yanee!
gültencim merak ettim sen kaç kilosun şu an ,diyetisyenin yazmış ya hani..?

Back