Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tebrik ederim ablam hayırlı olsun şampiyonluğunuz:hooray:selam kızlar nasılsınız evet bursa kazandı burayı görmeliydiniz yıkılıyordu yer yerinden oynadı resmen muhteşem güzeldi
çok geçmiş olsun ablamopuyorumnanaktanbeni sorarsanız cok kötü hastayım bir haftadır öksürmekmekten cigerlerim dışarı cıkacak cok kötü üşütmüşüm çigerlerimi nefes alamıyorum resmen boguluyorum
selam kızlar nasılsınız evet bursa kazandı burayı görmeliydiniz yıkılıyordu yer yerinden oynadı resmen muhteşem güzeldi
beni sorarsanız cok kötü hastayım bir haftadır öksürmekmekten cigerlerim dışarı cıkacak cok kötü üşütmüşüm çigerlerimi nefes alamıyorum resmen boguluyorum
Şeniz:hooray:bende çok sevindim azracım fenerin şampiyon olamayışına bi cimbomlu olarak:sm_cool:
:lepi::lepi::lepi:zemuszemuszemuszemuszemuszemusgunaydınn kızlarrrrr cok mutluyumm cimbomlu olarak bursa sporuda ayrıca kutlarımmm a.s.alkisalkisalkis
selam kızlar nasılsınız evet bursa kazandı burayı görmeliydiniz yıkılıyordu yer yerinden oynadı resmen muhteşem güzeldi
geçmiş olsun cnmmmbeni sorarsanız cok kötü hastayım bir haftadır öksürmekmekten cigerlerim dışarı cıkacak cok kötü üşütmüşüm çigerlerimi nefes alamıyorum resmen boguluyorum
kızlar ben cıkıyorumm carşıda bankada işlerım var akşama gelırımm by opuyorumnanaktan
sagol canımopuyorumnanaktançok geçmiş olsun ablamopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktancok geşmiş olsunn selmacımm
:teytey::teytey::teytey::sm_cool::sm_cool:
:lepi::lepi::lepi:zemuszemuszemuszemuszemuszemus
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
geçmiş olsun cnmmm
bnm kızda öksürüyor
zaten bu sene full öksürdü
:gitme::gitme::gitme:
selamlar herkese..
sabah yarım kepek ekmeği azcık light kaşar peyniri ve domates
öğlen patates yemeği ve yanına yoğurt
akşam patates yemeği ve yanına salata
kendimi zayıflamış hissediyorum gören herkes ne kadar kilo vermişsin diyorlar :sm_cool:
alkışşşşşşşşşşşşşşşşşşşo TÜRK takımı "TÜRK olmayan takımları yenmek için" kurulmuştu..
Şimdi asırların tanıklığıyla belgelenen BÜYÜKLÜĞÜMÜZÜ, sizleri bir kez daha anarak kutluyoruz..
YÜREĞİNİZE SAĞLIK ASLANLAR..
yüekten tebrik eediyorum selma ablacımmmmmmmselam kızlar nasılsınız evet bursa kazandı burayı görmeliydiniz yıkılıyordu yer yerinden oynadı resmen muhteşem güzeldi
geçmiş olsun ablammmm dikkat et kendinebeni sorarsanız cok kötü hastayım bir haftadır öksürmekmekten cigerlerim dışarı cıkacak cok kötü üşütmüşüm çigerlerimi nefes alamıyorum resmen boguluyorum
selamlar herkese..
sabah yarım kepek ekmeği azcık light kaşar peyniri ve domates
öğlen patates yemeği ve yanına yoğurt
akşam patates yemeği ve yanına salata
kendimi zayıflamış hissediyorum gören herkes ne kadar kilo vermişsin diyorlar :sm_cool:
aaa kimse yok nerdesiniz resim koydum albume kızlar bugün böyleydim güne giderken 59 kglik Ayşe hehehe bi 4-5 kg daha versem süper olcakkk
teşekkür ederim ablamgördüm resmini ayşecim cok güzel olmuşsun