Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayşeeeeeeee bi deri bi kemik kalmışsın bacım 4-5kilodahamı vermek istiosun gerçekten bilmiyorumkismileasucum tebrik ederim canım devam böyle.
kızlar ben güne gidiyorum gelince 59 kg lik resmimi eklicem dün yeni ciclier aldım bugün giydim görüşürüz öptm. bu arada gaye nerelerde
günaydın kızlar
az sonra hastaneye gidecem dur bakalım ne dicek dr bnm şişgo olmama
handecm hadi bakalım dönüşünü bekliyorum
selmacım saol cnm a.s.
ayşeeeeeeee bi deri bi kemik kalmışsın bacım 4-5kilodahamı vermek istiosun gerçekten bilmiyorumkismile
ceylinim pek güzel yeyim onun nanaklarını Şeniz
asuşummmm çok mutlu oldum evet 4-5 kilo versen hiç yağ kalmayacak süper olacak.
kg kolay alınıyo asucum 55 düştükten sonra 52 ye düşeyim tmm sonrada kota koyacağım 52-55 arası gidip geleyim diye planlıyorum inş.
hadi bakalım azracım hayırlı haberlerle gelgünaydın kızlar
az sonra hastaneye gidecem dur bakalım ne dicek dr bnm şişgo olmama
handecm hadi bakalım dönüşünü bekliyorum
selmacım saol cnm a.s.
canımsın o raporla veriyorazraaaa o ne bende alıyım doktor tavsiyeli zayıflama ilacımı reçeteylemi satıolar banada verirmilerki
:lepi::lepi:alkisalkisalkisalkisalkisalkis a.s.azram sen gördün 59 kg lik halimi asuşum bi deri bi kemik kalmışsın dedi ne kadan mutlu oldumzemuszemus önce 55 i sonraa 52 görsem çok mikemmel olacak
bugün 2 şer dilim kepek ekmeğinden yapılmış 2 tane karışık tost yedim
sonrasında pirinç lapası yiyorum garnitür karıştırdım bi öğündede yoğurt karıştıracağım