• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

selam kızlar naıslsınız..bugün hiç keyfim yok işyerinde inanılmaz gergin ve yorucu birgün geçirip eve geldikten sonra haberleri bir açtım kahraman dün gece vefat etti haberiyle sarsıldım..yakın aile dostumuz ve aynı zamanda çöpçatanımız olan arkadaşın kuzeni vardı erman tvlerde izlemişsinizdir kilo yüzünden çürüğe çıkartılan ve genelkurmaya yazı yazıp zorla askere alınan bir kardeşimiz .. tuncelideki karakol baskınında ağır yaralanmıştı ve 20 gündür can çekişiyordu yavrum dün gece hakkın rahmetine kavuşmuş..nasıl üzüldüm ağladım anlatamam..sözün bittiği yer diyecek ,yapacak hiçbişi yok anası da kanser hastası nasıl dayancaklar bilmiyorm çok zor ya 21 yaşında dağ gibi çocuk toprak oldu gitti..bir kez daha lanetliyorum terörü işallah başka canlar yanmasın artık..
ben yarın yine yazamam sanırım yanımdaki kız halen devam ediyor yanımda..
güldencim sana sms atarım kiloumu ama geçen de attım gelmemişti..ya da sana mail adresimi yazcam özelden şirketinkini bana mail atarsan sevinirim sana maille döneyim oldu mu..
öpüyorum hepinizi kızlar..kendinize dikkat edin..
işallah çok güzel sonuçları görürüz yarın..

selam kızlar naıslsınız..bugün hiç keyfim yok işyerinde inanılmaz gergin ve yorucu birgün geçirip eve geldikten sonra haberleri bir açtım kahraman dün gece vefat etti haberiyle sarsıldım..yakın aile dostumuz ve aynı zamanda çöpçatanımız olan arkadaşın kuzeni vardı erman tvlerde izlemişsinizdir kilo yüzünden çürüğe çıkartılan ve genelkurmaya yazı yazıp zorla askere alınan bir kardeşimiz .. tuncelideki karakol baskınında ağır yaralanmıştı ve 20 gündür can çekişiyordu yavrum dün gece hakkın rahmetine kavuşmuş..nasıl üzüldüm ağladım anlatamam..sözün bittiği yer diyecek ,yapacak hiçbişi yok anası da kanser hastası nasıl dayancaklar bilmiyorm çok zor ya 21 yaşında dağ gibi çocuk toprak oldu gitti..bir kez daha lanetliyorum terörü işallah başka canlar yanmasın artık..
güldencim sana sms atarım kiloumu ama geçen de attım gelmemişti..ya da sana mail adresimi yazcam özelden şirketinkini bana mail atarsan sevinirim sana maille döneyim oldu mu..
nihalcim hepimizin başı saolsun evet haberlerde dinledim çürük raporu çıkmasına karşın askere gitmiş komando olarak şehit olmuş . allah rahmet etsin ailesi ve yakınlarına sabır versin :Saruboceq:

çok üzüldüm şimdi
allah ailesine sabır versin
meğersem çocuk şehit olmak için dilekçe vermiş :((

gunaydınnnnnn hanımlarrrrrrrrrrr opuyorumnanaktan

günaydın a.s.

günaydın kızlar servisi kaçırmada hemen yazyım kilomu:
83.9 eve 1.5 kg gitmiş çok mutluyum farkediyordum zaten..
başlangıç:90.3
geçen hafta:85.4
bu hafta:83.9
giden:1.5 kg..
öptüm hepinizi..

süpersin :lepi:

hayırlı cumalar ve hayırlı sabahlar canlarım kilomu bildireyim 62.300 üm kaydirigubbakcemile2 kusurabakmayın eczanede çalıştığım için çok yoğunum yeni sistem yüzünden hepinizi kocaman öpüyorumopuyorumnanaktan​
süpersin :lepi: a.s.

günaydın ben sabitim tayin yerimiz belli oldu kızlr ığdır tuzlucaya gidiyoruz
hayırlısı olsun ayşem
istediğinz bir yermiydi

hayırlı cumalar kızlar azracımmmm :çok üzgünüm: 97 kıloyumm :oklava: bıraz şişlikte varrr ondan heralde mafoldumben
tmm ablacım
günaydınnnnn
kilo bildirimi yapıyım
başlangıç 84
geçen hafta 79,5
bu hafta 79.0 giden 500 gr
kaçamaklarla dolu bi haftaydı fazla düzenli beslenemedim valla artı çıkıcam die korkuodum

asuşuuuum bool bool hamsi ye kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Back