Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

valla zor işin be Ayçecim allah kolaylık versin...Zor iş bebek büyütmek..Ben de iyiyim be canım nolsun klasik koşturmaca..bu aralar sürekli rndevu peşindeyim..yok psikolog yok epilasyon karboksipunktur derken hafta içi de iş canım çıkıyor valla..evin işleri ayrı telden..kaynım boşandı ondan önce kayınvalidemler vardı bu haftasonu da kaynım geldi..bir de şu havalar ısındı kilollar d agitse bu kadar koşturmacaya çok güzl olcak valla..

"sen o koca ..ünü iyi yay senin de sonunu duyucam görüceksin pislik kompleksli karı var sen iyi ol anca onları kandırırsın şerefsiz.."
kızlar bu sms bana eltim tarafındna atıldı cuma akşamı..hayatımın şokunu yaşadım..cuma mahkemeleri vardı ayrıldılar...akşamına da bana bunu attı..

selam asucum..pili bitmiş olmasın benimki king canım..
olumunekankayizsmile

merhaba asucumm benımkıde sımbo dijital bencede pılı bıtmış olabılırr opuyorumnanaktan
tamam rukiye ablcm bakarm

yuhhhh utanmaz bu ne biçim msj senin gibi insana hemde
derdi ne nihal boşanma sebepleri ne
sana niye saldırıyo
verseydin ağzının payını bidaha rahatsız edersn mahkemeye vercem filan gözünü korkutsaydın

yook be asucum ne yanıt verip seviyesine ineyim hiçbiş yazmadım..ama okuyunca şok oldum..çünkğ kendisiyle hiçbir muhabbetim,tel görüşmem hatta yüzyüze brebir görüşmem bile olmadı..taa başındna bi konudan taktı bu bana aklınca bişiler yarattı sonra da hep terbiyesizlik yaptı..arkamdan attı tuttu duydum bişi demedim ama resmiydik zaten..son zamanlarda gidip gelmiyorduk da..anlamıyorum ya valla anlamıyorum..80-89 a da yazdım üzülüyorum gencecik kadın ne bu öfke nefret neden yani?ben naptın ona artı benim totomla ne alıp veremediğin var...ah be canım iişte naparsın yaşanıyor bazı tatsız olaylar..hayatımda böyle bir hakaret duymadım ben..duymam da:)

boşanma sebepleri geçimsizlik..zaten evliliğin ilk başındnaberi dsürekli hır gür..en son 3 ay önce falan kaynım evi terketmişti yalvar yakar bir şans daha verildi falan yine bir kavga anında kaynıma saldırmış yumruk tekme şu bu..elbise askılıklarının demiriyle vurmuş çocuğa daha önce de bıçaklamıştı zaten..

akannehir:1shok::1shok::bbo:
amanim ne kadınlar var
nihal dikkat et kendine bilmiyorumkismile allah korusun karşına filan çıkarda

walla
nihalciiim
yani çok da tınn deseydin sendee
manyak karı
k.bakmayın hemcinsim ama bölesi olmaz olsun
zaten kadın baştan beri seni çekemiyordu
ayrılmış da yanii
ne deyiiim
tıınnn
salak

günaydın kızlar. nihalcim boşver kendini bilmez kişilikiz biriymiş zaten.
dünkü menüm kızlar
sabah
3 dilim ekmek menemen
sabahla öğlen birleşti kahvaltım geçe kaldı koştururken
arada 1 nescafe
akşam
kuru fasulye 3 kaşık pilav 1 bardak kola

selam kızlar günaydınlar..
merak etmeyin kızlar hiç tınlamıyorum zaten öyle sizinle paylaşayım diye yazdım..
ya kızlar ben acayip şişi hiç kilo vermişim gibi gelmiyor hatta almış da olabilirim ve bu c.tesi 5. seansa gidicem moralimi bozmayım diyorum ama acayip kasılmış duurmdayım ya nedne böyle oluyor(o kadar dikkat ediyorum saat 06.50 de kalkıp kahvaltımı hazırlayıpp yiyiorum ara öünümü yanımda taşıyorum..fındıklara verdiğim para valla şimdiden 80 tl ye falan ulaştı ama yok yok..giden 2 kg var sadece..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…