kızlarrr aranızda sinbo dijital tartı kullanan varmı sinir oldum kaç gündür basıyorum lo yazıyo
kızlarrr aranızda sinbo dijital tartı kullanan varmı sinir oldum kaç gündür basıyorum lo yazıyo
olumunekankayizsmileselam asucum..pili bitmiş olmasın benimki king canım..
tamam rukiye ablcm bakarmmerhaba asucumm benımkıde sımbo dijital bencede pılı bıtmış olabılırr opuyorumnanaktan
"sen o koca ..ünü iyi yay senin de sonunu duyucam görüceksin pislik kompleksli karı var sen iyi ol anca onları kandırırsın şerefsiz.."
kızlar bu sms bana eltim tarafındna atıldı cuma akşamı..hayatımın şokunu yaşadım..cuma mahkemeleri vardı ayrıldılar...akşamına da bana bunu attı..
olumunekankayizsmile
tamam rukiye ablcm bakarm
yuhhhh utanmaz bu ne biçim msj senin gibi insana hemde
derdi ne nihal boşanma sebepleri ne
sana niye saldırıyo
verseydin ağzının payını bidaha rahatsız edersn mahkemeye vercem filan gözünü korkutsaydın
boşanma sebepleri geçimsizlik..zaten evliliğin ilk başındnaberi dsürekli hır gür..en son 3 ay önce falan kaynım evi terketmişti yalvar yakar bir şans daha verildi falan yine bir kavga anında kaynıma saldırmış yumruk tekme şu bu..elbise askılıklarının demiriyle vurmuş çocuğa daha önce de bıçaklamıştı zaten..
"sen o koca ..ünü iyi yay senin de sonunu duyucam görüceksin pislik kompleksli karı var sen iyi ol anca onları kandırırsın şerefsiz.."
kızlar bu sms bana eltim tarafındna atıldı cuma akşamı..hayatımın şokunu yaşadım..cuma mahkemeleri vardı ayrıldılar...akşamına da bana bunu attı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?