Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

günaydın kızlar şükür girebildim noluyo bu ssteme anlayamadım gitti ya
naısl giden kilocuklar oldu mu bakim ben bu hafta sabitim yarın da randevum var bir gelişme hissetmiyorum bakalım..
yarın sabahtan psikolog
sonra karboksipunktur
sonra da kadın doğum randevularım var amanın :)

canını sıkma güldenim sorun neyse işallah en kısa zamanda yolun agirer...
takımda yer varsa obileni de alır mısın canım ya..
deryacım dualarım seninle canım işallah önemli bişi yoktur kafana takma..hap konusunda da dr una danışmadan devam etme derim..
ya ayda nerelerde ya mail de attım yanıt vermedi merak ediyorum balayındadır diye aramadım da rahatsz etmeyim diye ama bu kadar zamandır balayında da olamaz sanırım..bugün arıcam artık ayıpsa ayıp merak ediyorum çok..
ayşecim 200 gr ın hayırlı olsun canım haftaya 1 kiloya tamamlarsın merak etme..
gaye,süreyya,nilbera sizleri de görüyorum hepinize selam kızlar..

günaydın :)
tatlım işin zor walla, kolay gelsin sana.
bende regl olucam ama olsamda kurtulsam catlıycam walla.sinir sıkıntı, uff ya...
bi yandan da oglandan grip aldım galiba, bogazım acıyo, öksürüyorum çok fena
karboksipunktur nasıl gidiyor cnm?

herkese merhaba, Sayın Kaptanım beni de alırmısınız takıma ? Hem kk dan tanıdığım bütün arkadaslarım burda handerya, selma, ada ve nihal. lütfen yeriniz olursa beni de alın.Lütfennnnnnnnn ...
merhaba
yazmaya başlayın
durmunuza göre alırım takıma

tam hapa başladım sonra aklıma düştü bu karaciğer olayı zaten pzt gitcem göstercem inşallah bişey çıkmaz canım..
handecim okudun yazını
çok yoksun buralarda
bn senden umutluyudum amalmaz:
toplan full olarak ger dön hmn ama

güldenim noldu yaaaa gelsene yarın bana oturalım bekledim haber cıkmadı senden
ya da sen en iyisi beni bekle ben sana ctesi gelecem tabi müsait olursan eşim nöbetci o gün olmaz mı
buyur gel cnm beklerim

sabitsin yani cnmm
geçen haftada öleydin
bnde seni öptümopuyorumnanaktan

günaydın herkese. bende 70.6 yım ah ah fazla kaçırmasaydım şuan 60 larda olcaktım ama napalım olsun en azından fazlalıkları werdim...
afferim kız sana
süpersinkaydirigubbakcemile5

azram paylaşmak istersen buradayız canım
dün yazmıştım 200 gr eksideyim ama beni sabit geç olur mu haftaya en az 1 kg tamamlayayım canım
sabit geçtim cnm zaten
dediğim gbi
nefret ediyorum en yakınlarımdan

günaydın cnmm
sabitsin tmm
bnde sende bi durulma gördüm bu sıra
dr a sor bakalım ters giden bişey mi var

sıkmamak elde değil cnm
bizde de mahalle baskısı yok
aile baskısı var

bugün kaç kilosun

sağol kaptanım:dance::dance: 60lara düşsemde rahatlasam... twister aldım bugün bakalım işe yarıcak mı :uhm: elma sirkesinede başladım dünden beri bu sabahta içtim aç karnına ay kahvaltıda birşey yiyemedim ya o küçücük kepek ekmeği bile bümbüyük geldi zorla bitirdim gerçekten süper bir şey bu elma sirkesi :teytey::teytey: bir de tadı güzel olsa :roflol:

canım içme sirke falan mideye çok zararlı bugün doktorumda yine söyledi diyetini uygulayıp sporunu yapınca zaten verirsin

güldenim durulma var da canım inan benden kaynaklanan bişi dğeil..ben aynen eski sistem devam ediyorum valla hiç bozmadım..ama bu aralar çok yoğundum spor falan yapmadım..ağır spor zaten yasak da en azından akşam yürüyüşlerine başlıcam haftaya..moral bozmak yokkkk yolumuz uzunnnnnnn..
sende hiiç bakma canım sağa sola ağzı olan konuşuyor sen kendini biliyorsun nasılsa canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…