Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

selam selmacım yemekteydim şimdi geldim iyiyim sen naıslsın canım..yürüdün mü bugün?
bugünkü menüm:
sabaheynirli omlet,fındık ,1 dilim çavdar ekmek
öğle:1 şinitzel ızgara
1 tabak z.yağlı pazı
yoğurt
çok az salata
saat:17 de sütaş meyveli
1 kase çilek
fındık
akşam yok..

Slm kızlar kaç gündür yazamıyordum utancımdan çünkü takıma yazdığımdan beri hiç dikkat edemedim hatta haftasonu pikniğiyle beraber 1300grcık almıştım ama çok şükür o aldığım fazlalıktan bugün kurtuldum az önce de spor yaptım baktım 300gr da eksiye inmişim nihayet mutlu oldum 75.7 çıktım ama yaz geldi ve hala 75 altına inemedim delircem yaaa...

ben zaten pazartesi doktora gidip tahlil yaptırmaya karar verdim önce karaciğerimi göstercem ,1,5 sene önce safrakesesi ameliyatı olmuştum ve sanırım karaciğer ağrı yapıyor büyüme falan olabilirmiş netten araştırdım ve çok korktum o yüzden göstercem zaten metabolizmayı da karaciğer dengeliyoırmuş benimö çok az çalışıyor sanırsam bi gidip tiroit falan baktırmak istiyorum işte dua edin bişey çıkmasın yaaa çok tırstım..

Sizler nasılsınız umarım iyisinizdir geçmişe çok bakamadım ama geçen hafta 1 olmuşsunuz sanırım tebrik ederim hepinizi bende 75 oluyum alcakmısın beni kaptanım hı?

Bu arada sağlık bakanlığı onaylı bi hap var kilo verdirmeye yardımcı activin t diye ondan aldım başladım içinde yeşil çay ve kafein,üzüm çekirdeği falan varmış metabolizmayı hızlandırıyormuş umarım etkisi olur..çok hap kullanma taraftarı değildim aslında ama bi denemek istedim hem bitkisel geldi içeriği bir de bakanlık onaylı olunca aldım..

dün bi yerde okudum biri her yediği şeyle birlikte lifli gıda tüketerek 40kg verdim diyordu 1 dilim baklava da yese yanında biraz marul yada salatalık vs lifli bişeyler tüketmiş böylece bağırsaklarda çok tutlmuyormuş yenen şey..bilmiyorum mantıklı geldi deniycem onu da..

handeryacım takımda olmasak bile mesaj atma hakkımız var galiba :) bitanem hapa hiç başlamasaydın keşke. yani bana pek inandırıcı gemiyo ve korkuyorum. ayrıca kullanacaksanda lütfen önce karaciğerine baktırıp sorun yoksa ondan sonra kullan. çünkü biliyosun her türlü hap karaciğerimizden emiliyo, aman dikkat.

lifli gıda meselesine gelince olabilir bi denemekte fayda var ne kaybederizki?

hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar canlarım 63.200 oldum hepinizi kocaman öpüyorum ve çok seviyorum opuyorumnanaktan
ama en çokta azra_sılamı opuyorumnanaktanolumunekankayizsmile Şeniz canımsın benim canım opuyorumnanaktan​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…