• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

evet aysecim cok az bir kilo kadar aldım oda regl tarihim yaklaştı onun için galiba :)))

bugün gelmedi güldencim çağırdım ama yarın gel kız bekliom bakkkkkk cadı beni durdurmadı sinir etti gülden tetesi gelseydin sen de mama içerdi ne güzel :D

haber ver bana gelip gelmiyceni ok hadi görüşmek üzere öptüm bugün müfettiş geldi :)) ama güzel gecti ya :D

evet aysecim cok az bir kilo kadar aldım oda regl tarihim yaklaştı onun için galiba :)))

bugün gelmedi güldencim çağırdım ama yarın gel kız bekliom bakkkkkk cadı beni durdurmadı sinir etti gülden tetesi gelseydin sen de mama içerdi ne güzel :D

haber ver bana gelip gelmiyceni ok hadi görüşmek üzere öptüm bugün müfettiş geldi :)) ama güzel gecti ya :D

güzel geçmesine sevndm
nazcım yaa misafrn varmış ondan biliyorsun
bizde bi söz var
misafir misafiri istemez ev sahibi hiç birini die:roflol::roflol:
tabii şaka senn için geçerli değil
yarın bnm günüm var cnm
ama belki bi ihtimal 5 den sonra glrm
tabii sende müsait olursan
yada perşembeye kalsın nasıl dersen
of yyaa bn senide özledim ama defnemi çook özeldimm

nihalim canım benim. bende pek iyi şeyler yok. diyet filan kalmadı. yemekten aştan intikam alır gibi yiyorum.hiç bu kadar kikolu olmamıştım her aynaya baktığımda içime çkmekten bi hal olup saklayamadığım ve her geçen gün büyüyen göbeğimi gördükçe kendimden soğuyorum soğudukça önüme gelen herşeyi yiyorum.
iyi değilim yani.
o yüzden ara verdim ya biliyosundur takımdanda geri dönmek üzere izin istedim. bakalım nerde duracağım yada nerde kopacağım. lanet ediyom bazen kilolarıma. neden zayıf değilim diye. offfff işte böle

nihalim canım benim. bende pek iyi şeyler yok. diyet filan kalmadı. yemekten aştan intikam alır gibi yiyorum.hiç bu kadar kikolu olmamıştım her aynaya baktığımda içime çkmekten bi hal olup saklayamadığım ve her geçen gün büyüyen göbeğimi gördükçe kendimden soğuyorum soğudukça önüme gelen herşeyi yiyorum.
iyi değilim yani.
o yüzden ara verdim ya biliyosundur takımdanda geri dönmek üzere izin istedim. bakalım nerde duracağım yada nerde kopacağım. lanet ediyom bazen kilolarıma. neden zayıf değilim diye. offfff işte böle
amannn tam sopalıksın gaye:oklava: ne soğuması ne bu karamsarlık. kendine gel. bende böyle yiyordum hep yemek istiyordum sonra annem yeni evlikenki fotolarımı gönderdi anammmmmm dedim 52 kg incecicik manken gibi bi kız gaza geldim vallaha. sen bak eski fotolarına gaza gel yapabilirsin zor bişey değil zorlaştıran biziz sürekli kafaya takarak diyet diyet diye.sana tavsiyem canının istediğini ye ama küçük porsiyonlarla yarım yarım ye mesala ama diyet kelimesini unut. hatta diyet de değilim de kendine

iyi değilim yani.

canım benim ya kıyamam ben sana canını sıkma sakın oluyor böyle dönemler..hava ısındı ya ben de panikteyim..hadi sen yiyorsun ben o kadar dikkat ediyorum bir ayda verdiğim kilo 2 kg..takmayım diyorum ama o kadar para emek veriyorum boşa gitsin de istemiyorum devam edicem aynı düzene işallah sonuç alırım..sen de kendine yüklenme canım yoksa ba benim gibi kaykılıp kalırsın Allah korusun..uzaklaş bu fikirden..kendini rahat bırakınca yeme krizlerin de geçecektir...nolursa olsun kendini suçlama bunaltma olur mu canım..

işte iyi olmaya çalışıyom abla. anlattığım gibiyim işte sen nasılsın
bende ıyım tatlımm cok şükür gayecımm takımdan uzaklaşma kendını bırakma dıyet kelımesını kafandan at az az ye kalorısı düşük şeyler ye salatalık falan salata bunlar cok dorurucu bende kıbrısta tozutmuştumm ama yenı yenı kendımı topladımm ama takımdan ayrılmadımm sende öyle yap tatlımm takımdan ayrılırsan cok daha kötü olur senın ıcın tatlımm dahada kılo alırsınnn hem daha yenı gırdın sayılır daha ne oldu kızzzzz hemen pes etmeeeee:olmaz: Şeniz

Back