evet aysecim cok az bir kilo kadar aldım oda regl tarihim yaklaştı onun için galiba :)))
bugün gelmedi güldencim çağırdım ama yarın gel kız bekliom bakkkkkk cadı beni durdurmadı sinir etti gülden tetesi gelseydin sen de mama içerdi ne güzel
haber ver bana gelip gelmiyceni ok hadi görüşmek üzere öptüm bugün müfettiş geldi :)) ama güzel gecti ya
bu günkü menüm
sabah 3 dilim ekmek sucuk peynir zeytin domates
öğlen
1 kase çorba 5 tane kepekli bisküvi
arada
2 tane cicbebe
akşam
2 tane köfte
4 kaşık makarna bol salata
bende ıyım nıhalcımmm gayecımmm sen nasılsınn hic sesın cıkmıyoooooo gıııııı Şeniz
amannn tam sopalıksın gayenihalim canım benim. bende pek iyi şeyler yok. diyet filan kalmadı. yemekten aştan intikam alır gibi yiyorum.hiç bu kadar kikolu olmamıştım her aynaya baktığımda içime çkmekten bi hal olup saklayamadığım ve her geçen gün büyüyen göbeğimi gördükçe kendimden soğuyorum soğudukça önüme gelen herşeyi yiyorum.
iyi değilim yani.
o yüzden ara verdim ya biliyosundur takımdanda geri dönmek üzere izin istedim. bakalım nerde duracağım yada nerde kopacağım. lanet ediyom bazen kilolarıma. neden zayıf değilim diye. offfff işte böle
nihalim canım benim. bende pek iyi şeyler yok. diyet filan kalmadı. yemekten aştan intikam alır gibi yiyorum.hiç bu kadar kikolu olmamıştım her aynaya baktığımda içime çkmekten bi hal olup saklayamadığım ve her geçen gün büyüyen göbeğimi gördükçe kendimden soğuyorum soğudukça önüme gelen herşeyi yiyorum.
iyi değilim yani.
o yüzden ara verdim ya biliyosundur takımdanda geri dönmek üzere izin istedim. bakalım nerde duracağım yada nerde kopacağım. lanet ediyom bazen kilolarıma. neden zayıf değilim diye. offfff işte böle
bende ıyım tatlımm cok şükür gayecımm takımdan uzaklaşma kendını bırakma dıyet kelımesını kafandan at az az ye kalorısı düşük şeyler ye salatalık falan salata bunlar cok dorurucu bende kıbrısta tozutmuştumm ama yenı yenı kendımı topladımm ama takımdan ayrılmadımm sende öyle yap tatlımm takımdan ayrılırsan cok daha kötü olur senın ıcın tatlımm dahada kılo alırsınnn hem daha yenı gırdın sayılır daha ne oldu kızzzzz hemen pes etmeeeeeişte iyi olmaya çalışıyom abla. anlattığım gibiyim işte sen nasılsın
yorgunluğun dışında iyiyim nihalcim benim cadı yine sabah 4 e kadar uyumadı sabahta 7 de uyandıkafamçokkarıştı sen nasılsın canımAyçecim nasılsın canım..
maşallah heç evde durmuyon bacımopuyorumnanaktankızlar
günaydın
önce okula kızımla birlikte
bale çalışması var
sonrada güne gidiyorum
öptüüüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?