bende severim hedefim şu an turk kahv. makinesi almak dah bi keyifle içmek istiyorum :) acaba hangisi iyi fikrin var mı?
tamam canım çok teşekkür ederim yardımcı olduğun için..börek normal börek değil mi sadece bir börekle akşama kadar durmamalısın canım..elma arada olur ama yanında yoğurt ya da süt iç ki şeker yavaş yavaş yüksleip acıktırmasın seni..
canım nihalim teşekür ederim cicim.
kıslar bu arada makina almıştım ya dün denedim kanepemde yorulmakla birlikte memnun kaldım makinamdan. değdi yani verdiğim paraya. bugünde koltukları yıkayacağım hafta sonuna inş işlerim bitmiş olur vede bi güsel dinlenirim. offff of çileli ben:))
tmm cnm aklımdasıngünaydın fıstıklar..naısl keyifler?güldenim nasıl kontrol edeceğimi anlat bana ben kontrol edebilirim..anlamam bu işlerden gerçi ama yrd olmak isterim canım..
ben işyerinden yazıyorum ya kırmızıyla yazamam canım ya nasıl yapsak sana özelden atarım olmadı karışmasın diye..bu arada ben bu hafta dr a gitmedim c.tesi gidicem bu durumda beni sabit geç canım..
çok meraklandrma amaazracım biraz daha yazmayım süpriz olsun ıkı ay sonra yazacagımzemuszemuszemuszemuszemuszemus
ekmek yemesen akşama olurselamlar herkese günaydın...menümü yazayım
sabah bir dilim kızarmış kepek ekmeği zeytin yarım yumurta bir iki çatal ucuyla kesikli biber ve peynir çok az
öğlen yarım dilim börek yemeği planlıyorum arkadaşın annesi yapmış harika gözüküyor böreği yedikten sonra spora gidicem zaten
akşamda bir dolma biber ve yanına yoğurt nasıl sizce kötümü???
bana 3 hafatlk bildirimi yarın en geç 11:00 kadar yapcan onutma chatlx cımselam canım menüm nasıl sence??? kaç gündür tartılmıyorum acaba kilo aldım mı verdim mi çok merak ediyorum ya tartıya çıkmaya korkuyorum yediklerime hep dikkat ettim ama bilmiyorum....
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2çok sağol canım.. börek olmasa daha iyi ama çok güzel napayım :) sporla eritçem artık onuda...
opuyorumnanaktanhayırlı günler canlarım gününüz güzelliklerle dolsunopuyorumnanaktan
hadi bakalım o gaz uzun süreli olsunSlmmm kızlar asrın uyurken iki dakka bakıyım dedim..
ok gültencim zaten bugün yeni bi gazla uyandım ve herşeye yeniden başladım..yine, yeni, yeniden!
ve spor yaptım 1 saat az önce baktım gitmiş bile o +500 gr kaldığım yerden devam yani..
şimdi oğluşa yemek yapcam ,hala hastayız bi iyileşemedik onu da kampa aldım besliyorum :))
nescafe tam tersisadece türk kahvesi mi hızlandırıyormuş peki? ben neskafeciyim de..
bu günlerde form çayları,metabolizma hızlandırıcı çaylar vs....ne bulursam içiyorum haftaya eşimin sülalesiyle mangal partisi falan var ve epeydir beni görmüyorlar o gün çok güzel olmak istiyorum ,saçımı boyatcam zayıflıycam falan..azcık kendime bakcam artık iyice saldımm
ay ablam bnde aynı boğazlarım çok feci ağrıo özellikle akşamlarııyı akşamlar kızlarr boğazımmm şişmiş bi halsızlık yorgunluk var bugun butun gun yattımm bilmiyorumkismile
geçmiş olsun ablam..ıyı akşamlar kızlarr boğazımmm şişmiş bi halsızlık yorgunluk var bugun butun gun yattımm bilmiyorumkismile
gayecımmm gule gule kullan tatlımm makınanı kolay gelsınnnopuyorumnanaktan
ay ablam bnde aynı boğazlarım çok feci ağrıo özellikle akşamları
geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?