Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Slmmm kızlar asrın uyurken iki dakka bakıyım dedim..
ok gültencim zaten bugün yeni bi gazla uyandım ve herşeye yeniden başladım..yine, yeni, yeniden!
ve spor yaptım 1 saat az önce baktım gitmiş bile o +500 gr kaldığım yerden devam yani..
şimdi oğluşa yemek yapcam ,hala hastayız bi iyileşemedik onu da kampa aldım besliyorum :))

sadece türk kahvesi mi hızlandırıyormuş peki? ben neskafeciyim de..
bu günlerde form çayları,metabolizma hızlandırıcı çaylar vs....ne bulursam içiyorum haftaya eşimin sülalesiyle mangal partisi falan var ve epeydir beni görmüyorlar o gün çok güzel olmak istiyorum ,saçımı boyatcam zayıflıycam falan..azcık kendime bakcam artık iyice saldımm

canım nihalim teşekür ederim cicim.
kıslar bu arada makina almıştım ya dün denedim kanepemde yorulmakla birlikte memnun kaldım makinamdan. değdi yani verdiğim paraya. bugünde koltukları yıkayacağım hafta sonuna inş işlerim bitmiş olur vede bi güsel dinlenirim. offff of çileli ben:))

gayecımmm gule gule kullan tatlımm makınanı kolay gelsınnnopuyorumnanaktan

tmm cnm aklımdasın
sabit geçecem
azracım biraz daha yazmayım süpriz olsun ıkı ay sonra yazacagımzemuszemuszemuszemuszemuszemus
çok meraklandrma ama

ekmek yemesen akşama olur
ekmek hakkını börekde fazlasıyla kullnmışsın
selam canım menüm nasıl sence??? kaç gündür tartılmıyorum acaba kilo aldım mı verdim mi çok merak ediyorum ya tartıya çıkmaya korkuyorum yediklerime hep dikkat ettim ama bilmiyorum....
bana 3 hafatlk bildirimi yarın en geç 11:00 kadar yapcan onutma chatlx cım
çok sağol canım.. börek olmasa daha iyi ama çok güzel napayım :) sporla eritçem artık onuda...
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

hayırlı günler canlarım gününüz güzelliklerle dolsunopuyorumnanaktan​
opuyorumnanaktan

hadi bakalım o gaz uzun süreli olsun

nescafe tam tersi
çok içmemeni tavsiye etmem
bnmde çok sevrm ama zaten yaz da geldi içme içme bnce :)

ıyı akşamlar kızlarr boğazımmm şişmiş bi halsızlık yorgunluk var bugun butun gun yattımm bilmiyorumkismile
ay ablam bnde aynı boğazlarım çok feci ağrıo özellikle akşamları
geçmiş olsun

azra_sila zaten akşamları ekmek yemiyorum canım ordan kaytardım bir saatte spor aletlerinde çalıştım inşallah gitmiştir o börek :kedi: tamam canım cuma günü bildirim yapıcam 77.5 yle başlamıştım foruma geçen hafta 72.5tim ama şuan bilmiyorum işte inşallah kilo almamışımdır ya tartılmaktan korkuyorum:kedi:

a.s.Günaydın bayanlar. Güzel bir gün diliyorum hepinize

ıyı akşamlar kızlarr boğazımmm şişmiş bi halsızlık yorgunluk var bugun butun gun yattımm bilmiyorumkismile
geçmiş olsun ablam..

gayecımmm gule gule kullan tatlımm makınanı kolay gelsınnnopuyorumnanaktan

sağolasın ablacım. daha iyileri senin olsun inşş. koltuklarımda bitti . çok şükür iki günlük bi işim kaldı gibi.

ay ablam bnde aynı boğazlarım çok feci ağrıo özellikle akşamları

geçmiş olsun

sanada çok geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…