gunaydın kızlarr hihoyyyt
selamlar herkese günaydın...menümü yazayım
sabah bir dilim kızarmış kepek ekmeği zeytin yarım yumurta bir iki çatal ucuyla kesikli biber ve peynir çok az
öğlen yarım dilim börek yemeği planlıyorum arkadaşın annesi yapmış harika gözüküyor böreği yedikten sonra spora gidicem zaten
akşamda bir dolma biber ve yanına yoğurt nasıl sizce kötümü???
selam canım menüm nasıl sence??? kaç gündür tartılmıyorum acaba kilo aldım mı verdim mi çok merak ediyorum ya tartıya çıkmaya korkuyorum yediklerime hep dikkat ettim ama bilmiyorum....selam canım ŞenizŞenizŞeniz
selam kızlar bugün misafirim var arkadaş gelecek. hiç zamanım yok ceylin hanım yürüdüğünden beri.selam canım menüm nasıl sence??? kaç gündür tartılmıyorum acaba kilo aldım mı verdim mi çok merak ediyorum ya tartıya çıkmaya korkuyorum yediklerime hep dikkat ettim ama bilmiyorum....
selamlar herkese günaydın...menümü yazayım
sabah bir dilim kızarmış kepek ekmeği zeytin yarım yumurta bir iki çatal ucuyla kesikli biber ve peynir çok az
öğlen yarım dilim börek yemeği planlıyorum arkadaşın annesi yapmış harika gözüküyor böreği yedikten sonra spora gidicem zaten
akşamda bir dolma biber ve yanına yoğurt nasıl sizce kötümü???
iki ay mı neyyyyyyyyyyy ben o kadar bekleyemem selma valla arada fısılda bana kimseye söylememkaydirigubbakcemile3azracım biraz daha yazmayım süpriz olsun ıkı ay sonra yazacagımzemuszemuszemuszemuszemuszemus
çok sağol canım.. börek olmasa daha iyi ama çok güzel napayım :) sporla eritçem artık onuda...selam kızlar bugün misafirim var arkadaş gelecek. hiç zamanım yok ceylin hanım yürüdüğünden beri.
canım menün çok güzel iyi gidiyorsun bence
börek ağır gelir diye ben ondan az tuttum ama yanına çorbada yapayım ozaman arada da elma olur mu??bence az canım börek yanına çora ya da sebze yemeği ye..
öğle ile akşam arasında da ara yap bence..
börek ağır gelir diye ben ondan az tuttum ama yanına çorbada yapayım ozaman arada da elma olur mu??
nasılsın nihalcim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?