• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

selamlar herkese günaydın...menümü yazayım
sabah bir dilim kızarmış kepek ekmeği zeytin yarım yumurta bir iki çatal ucuyla kesikli biber ve peynir çok az
öğlen yarım dilim börek yemeği planlıyorum arkadaşın annesi yapmış harika gözüküyor böreği yedikten sonra spora gidicem zaten
akşamda bir dolma biber ve yanına yoğurt nasıl sizce kötümü???

sabah bir dilim kızarmış kepek ekmeği zeytin yarım yumurta bir iki çatal ucuyla kesikli biber ve peynir çok az
öğlen yarım dilim börek yemeği planlıyorum arkadaşın annesi yapmış harika gözüküyor böreği yedikten sonra spora gidicem zaten

selam canım ŞenizŞenizŞeniz

selam canım menüm nasıl sence??? kaç gündür tartılmıyorum acaba kilo aldım mı verdim mi çok merak ediyorum ya tartıya çıkmaya korkuyorum yediklerime hep dikkat ettim ama bilmiyorum....
selam kızlar bugün misafirim var arkadaş gelecek. hiç zamanım yok ceylin hanım yürüdüğünden beri.
canım menün çok güzel iyi gidiyorsun bence

bence az canım börek yanına çora ya da sebze yemeği ye..
öğle ile akşam arasında da ara yap bence..

börek ağır gelir diye ben ondan az tuttum ama yanına çorbada yapayım ozaman arada da elma olur mu??

börek normal börek değil mi sadece bir börekle akşama kadar durmamalısın canım..elma arada olur ama yanında yoğurt ya da süt iç ki şeker yavaş yavaş yüksleip acıktırmasın seni..

selam yaprakçım...
şimdi yemekten geldim..bugünkü menüm:
sabah:fındık bol peynir yarım dilim çavdar ekmeği
öğle:1 ızgara tavuk but,1 tabak susuz nohut yemeği 1 kase yoğurt
saat 17 de de sütaş meyveli yoğurt 1 elma 6 çilek ve fındık yicem..
akşama bişi yok..

ohhh afiyet olsun:) kızlar unutmayın sabahları KRALLAR GıBı öğlenleri PRENSESLER GıBı akşamları YOKSULLAR GıBı yiyeceğiz :) başka türlü zayıflanmıyorrr :)geçenlerde diyetisyen sölüyordu türk kahvesi için die çünki metabolizmayı hızlandırıyormuş kahveye dadandım :Pp

Back