• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ayşeeeeeeeeeeeee delü oldum burda Şeniz çok sevimli olmuş bin kere maşşalah yakın olsak gelirdim valla sevmeye
keşke asucum ne güzel olurduŞeniz
ceylinin yklaşık 12 sene sonraki hali. tarihten öle anlaşılıyor.:ecrin_bebek:delikafadulden
allah nazarlardan saklasın inşş
piller değişince tarih bozuyo her seferin ayarlamayı unutuyorum gıcık oluyorum bende

ayşemmm ceylinin çok tatlı olmuşşş....yerim ben onuuuuu....ısırırımmmmmmmmmmmmmmmmm.....
teşekkkür ederiz teyzesiŞeniz
inş. senin kuzunun fotolarını da göreceğiz burdan:Saruboceq:
böyle devam et bu sefer çok iyi gidiyorsun tatlım inş. önce olman gereken kg ya sonra bebişne kavuşursun

aminnn ayşecimmm aminnnnnnn.....

size birşey anlatıcamm geçen bir akrabayı gördüm eşimin tarafından yeni gelin biri daha vardı oda hamileymişşş bir ben kaLDIMMMM BENDEN sonra gleenlerde beni geçtii...üzülmüyorumm sadece istiyorummmm....şimdi yazın düğün var ve herkes yine sorucakk ben ona üzülüyorummm...

aminnn ayşecimmm aminnnnnnn.....

size birşey anlatıcamm geçen bir akrabayı gördüm eşimin tarafından yeni gelin biri daha vardı oda hamileymişşş bir ben kaLDIMMMM BENDEN sonra gleenlerde beni geçtii...üzülmüyorumm sadece istiyorummmm....şimdi yazın düğün var ve herkes yine sorucakk ben ona üzülüyorummm...

nesli canım benim sen herkese kulaklarını tıka canım..stress sahibi olmak da çocuk sahibi olmayı engelliyor..bizim sülalede de 32 yaşına gelip de halen çocuk doğurmamış kimse olmamıştı ben ilkimkaydirigubbakcemile3
senin yaşın da daha genç..kimseye bakma canım bırak ne derlerse desinler..sen hedefine kilitlen..
bizim bir tanıdık kızın da çocuğu olmuyordu ama nedensiz olmamasını gerektirecek hiç nedne bulunamamıştı..meğer kız yazık kafaya çok takmış bir gün kayınvalidesine ağlamış..anne benim hiç çocuğum olmazsa beni boşatırmısınız diye (yaşı genç de evlenmişti) kayınvalidesi kızım sen bizim kanımız canımızsın senin çocuğun olmasa da başımızın tacısın deyip sarılmış buna..kız demek bunu duymak istiyormuş hoop sonraki ay hamile kaldı..
benimd e kayınvalidme kayınpederim bizim sülale herkes üstüme geliyor..
uzun zamandır görüşmediğim bir arkadaşı aradığımda hayırdır hamile misin diye teli açıyolar..
biz daha düşünmüyoruz dediğimde tabi kızım yaşın küçük azcık daha büyü diye dalga geçiyolar..
hiçbiri umrumda bile değil..bu benim hayatım ne zaman istersem ne zaman hazır hissedersem Allah da izin verirse ancak o zaman çocuk sahibi olurum..Demek ki daha zamanı değil..
Güzel canını hiiç sıkma canım..
Sen düğüne dek incel herkesi kendine hayran bırak bak o zaman konuşacak başka konuları olucak..O zaman bebeğini kucağına almayı sen de çok isteyeceksin şimdi sıra buna geldi diye..
Tamam mı neslişim tatlı canını kimsenin sıkmasına izin verme canım..Allahın izniyle senin de bebeğin olucak..Şimdi hedefine kilitlen bırak milleti..Elimizde ağız büzesi aletlerle dolaşacak halimiz yok ya konuşacaklar elbette...kaydirigubbakcemile3

Back