Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

tşk ederim rukiye ablacım..
ben de menümü yazayım:
sabah sosili bol peynirli tek yumurtalı omlet
1 dilim ekmek
1 avuç fındık
öğle:5 ızgara köfte
bol salata
saat 17 gibi de activia+bir avuç fındık ve bir elmadan aramı yapıcam..
akşama acıkırsam bir kase çorba acıkmazsam(ki genelde akşama acıkmıyorum) yemiycem..
her öğündne sonra en az 200 adım atıyorum..otururken de arada ayağa kalkıp dolanıp geliyorum ya da hiçbişi yapamasam oturup kalkıyorum bağırsakları çalıştırmak için..
3 litreye yakın su...

gayecimm çok geçmiş olsun canım yaaa
benim de canım sıkıldı eşim aradı az önce işine son verilmiş bu cuma çıkartılıyormuş..şirket kötüye gidiyordu çok çıkarım yapılıyordu zaten de şimdi beklemiyorduk haziran sonuna kadar çıkarım yok diyolardı 4 kişiye daha yol göstermişler hayırlısı olsun..
eşim mutsuzdu zaten orda işallah daha iyi yerlere girer..

canım çook üzüldüm. zor bir durum. eşinin bölümü mesleği ne idi.
burda şartları iyideğilmiydiki mutsuzdu.
inşş çok daha iyi yerlere gelir ne diyeyim.

gayecim eşim aslında ekonometri mezunu..daha önce yatırım uzmanlığı yapmış sonra kriz palayınca muhasebeye geçmiş burda da tekstil firmasında muhasebe uzman yardımcısıydı..şartları iyi değildi tabi benim maaşım geçmişti onu ..2.5 yıldır 1 lira zam almıyordu terfi vermiyolardı..iyi oldu da beklediğimizden erken oldu ona asabımız bozuldu nen güzel tatil planları yapmıştık tunusa gidecektik yeni işe girerse izin alamaz...bilmiyorumkismile

nıhalcım cok üzüldüm ama allah bır kapıyı kapatır başla bır kapı acar inşallah hayırlı işler nasıp olsun:1hug:

Arkadaşlar merhaba
Kaptanım kusuruma bakma pazar gününe kadar topiğe giremeyebilirim. Bu mesajı yazmak içinde eşimin uyumasını bekledim biligisayara tv. ye doktor tarafından yasak var sol gözüm aşırı derecede iltihaplanmış rahatsızlığımdan iki gün sorada diğerine sıçramış çok zor durumdayım dr. da gösterilen harfleri okuyamadım. Moralim çok bozuk dr. bide 1 hafta dışarıya çıkmayacaksın dedi . Perşembeden buyana benim ufaklıkta rahatsız pazar günü tekrar götürdüm boğazındaki iltihap hala geçmemiş dedi bide üstüne üslük kanında iltihap çıktıkendimemi bakacağım ufaklığa mı bakacağım cuma gününden bu yana kayınvalide de burda onunla mı ilgileneceğim (zaten durmadan surat asıp oturuyor bende hayatta surat yapamam ama yapmam lazım allahım bana yardım et diyordum ) şaşırdım vardır rabbimin bir bildiği bunada şükür .Gözüm şişti çocuğu bugün biraz iyi olur gibi oldu ama benim yüzümden okula gidemeyecek vicdanen kendimi suçlu hissediyorum(öğretmende 23 nisana kadar devamsızlık yapmayın dedi 23 nisan etkinliklerinden geri kalmasın dedi) Gözümün ağrısı artmaya başladı bulanık görüyorum , moralim desen sıfır yediğim hiçbirşeyden tat alamıyorum sol kulağımın yanında sıkıntıdan alt alta 2 tane beze oluştu boğazımda ağrıyor yutkunmada zorluk çekiyorum iştahım zaten yok hele hayattan hiç tad almıyorum . Neyse rabbim affetsin çok şikayet ettim elbet rabbimin bir bildiği vardır bana mutlaka yardım edecektir ediyordurda bugünlerime binlerce kez şükürler olsun. ıNNA LıLLAHı VE ıNNA ıLEYHı RACıUN
Arkadaşlar kusuruma bakmayın kendi derdimle sizinde moralinizi bozuyorum hakkınızı helal edin.(cuma ya bildirim yaparım)(mesajımı tekrar okumadım bi yanlışım olduysa kusurumu mazur görün)

cok gecmış olsun canım emınım senden bınlerce kez daha beter zorda olanlar vardır bunlar gercek sorun degıl üzülme herşey yoluna gırer üzme kendını opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

cnmmm çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versinnnn....

Arkadaşlar yatın kalkın sağlığınıza şükredin bundan daha büyük bir

cnmm benim inan daha büyük dertler varr...Biz hep olduğumuz durumu en kötüsü sanıyoruzz...Sen çok bunalmışsınnn...Ama gerçektenn çok geçmiş olsunnn...Çok üzüldüm...olumunekankayizsmile

Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…