Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyy cadıya bak senbugünde bnm canım kızımn azra sılamın d.günü teyzeleri
daah dünkü bebekti :ecrin_bebek:
şimdi tocaman(kocamn) bi genç kız bayanssulusmile (kendi öyle dio bn gençkız< oldum dio cadı)
ayyy cadıya bak sen
sağlıklı, huzurlu, mutlu, uzun ömürlü olsun inş. doğum günü kutlu olsun azra sılanın...yerim ben o genç kızı
bugünde bnm canım kızımn azra sılamın d.günü teyzeleri
şimdi tocaman(kocamn) bi genç kız bayanssulusmile (kendi öyle dio bn gençkız< oldum dio cadı)
kızlarrrrrrrrrrrr 1300 gr yağdan vermişim..hayraboluda düzenim bozulmuştu ve iki akşam yemek yemek zorunda kaldım öğünler atlandı falan ama buna rağmen iyi vermişim..çok mutluyum çoook..işallah böyle devam eder bir sonraki seans c.tesi o zaman kadar da 1000 gr daha verebilirsem bneden mutlusu olmayacak..
bugünkü menüm:
sabah peynirli omlet,ekmek (fındık kalmamıştı yiyemedim)
öğle:5 sahanda susz köfte
3 parça kereviz ve salata
ara:1 activia,bir avuç fındık 2 kivi
eve gelince de kendme ödül olarak bir capuccino yaptım..
GÜnaydın kıslar. Çok hastayım. BoĞazlarım dolmuŞ yİne. Sabaha kadar uyumadım aĞrıdan...
kızlar bn kaçar
bi tooon işim var
azrann sınıf arkadaşlar yaklaşık 30 çocuk 2 öğretmn 2 de veli gelecek
yapılacak işim çok
anca akşama gireriiim
hepiniz<i ayru ayrı öptüm
canım benim çok tşk ederim valla vermem gereken kg 20 kilodan fazla olduğu için kendime en az 6 ay verdim ya bakalım canım..şu yaza iyi gireyim tunusa zayıf gideyim başka şey istemiyorumkaydirigubbakcemile3ben de seni tebrik ederim ne güzel yürüyüşlere başlamışsın sen de güzel kg vermişsin canım..aynen devam gitsin artık şu kilollar ya..yeter da..gamyoncuiremsunıhalcım tebrık edıyorum okudum güzel vermışsin kg inşallah ıkı üç ayda istedıgın kg ulaşırsın ulaşırız
bugünde bnm canım kızımn azra sılamın d.günü teyzeleri